5 gražiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Gražiausia yra vidaus ir išorės darna. Tiesa, išorinis grožis išblėsta, tad svarbiausia yra vidinis grožis: gerumas, drąsa, ryžtas, atjauta. Šiame sąraše – moterų Zodiako ženklai, kurie yra ypač patrauklūs kitiems žmonėms.

Statistiškai po šiais ženklais gimsta pačios patraukliausios moterys.<br>123rf nuotr.
Statistiškai po šiais ženklais gimsta pačios patraukliausios moterys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2018, 10:12 AM

Statistiškai po šiais ženklais gimsta pačios patraukliausios moterys. Tai susiję ne vien su įgimtu grožiu, ir subtiliu mokėjimu ne tik paslėpti savo trūkumus, bet ir išryškinti privalumus.

Tai Zodiako ženklai, pasižymintys ypatinga charizma. Kitaip tariant, tuo bruožų rinkiniu, kurį mes vadiname grožiu.

Avinas

Skiriamasis moterų Avinų bruožas – jų mokėjimas atkreipti į save dėmesį ir padaryti taip, kad visi aplink jas įsimintų. Mėgsta ryškius drabužius, bet ne tai traukia prie jų žmones. Žmones pakeri jų bendras vaizdas, jie vertina moterų Avinų originalumą, gyvenimo džiaugsmą ir troškimą būti mylimoms.

Liūtas

Liūtės moka tinkamai save pateikti, net jei ir neturi įspūdingų įgimtų duomenų. Paradoksas, bet net ir neturėdamos idealios išvaizdos jos moka sudaryti žmonėms iš kojų verčiančių gražuolių įspūdį. Gali būti, kad priežastis – jų įgimta charizma, kuri krenta į akis, vos tik joms nusišypsojus.

Skorpionas

Moterys Skorpionai iš prigimties labai patrauklios, o pačios save laiko tobulomis. Dažnai jų grožis ne įprastas, o egzotiškas. Pridėkim jų įgimtą jausmingumą, ir žmonės limpa, kaip prie magneto. Skorpionai puikiai žino, kad traukia kitus, ir tuo labai didžiuojasi.

Vandenis

 

 

 

Moterys Vandeniai – tai lyg originalūs paveikslai, apie kuriuos svajoja dauguma. Jos ne tik išoriškai patrauklios: iš jų vidaus tarsi sklinda šviesa, kuri traukia žmonių žvilgsnius, nepriklausomai nuo to, ar moteris Vandenis vilki paprastus marškinėlius, ar vakarinę suknią.

Žuvys

Šio ženklo atstovės yra vienos pačių gražiausių Zodiako panteone. Jos traukia kitus ne tik savo išvaizda, bet ir paslaptingumu. Jos niekada neleis sau neskoningų drabužių, jų įvaizdis visada kruopščiai apgalvotas ir harmoningas.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų lapkričio 26 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.