Dabar jūs lyg ant delno: štai kokią tiesą slepia jūsų nosies forma

Siūlome jums pažvelgti į savo nosį, įsižiūrėti į jos formą ir pasitikrinti, koks žmogus esate. Veidotyrininkai tikina, kad tai labai teisingas spėjimas tiems, kurie nori pažinti aplinkinius ir net save patį.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf.com
Asociatyvi nuotr.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 10:49 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:27 AM

Kreiva nosis

Jei jūsų nosis bent kiek palinkusi į vieną ar kitą pusę, o jus vis neramina tai, kad ji – kreiva, tikėtina, kad esate itin kūrybiška asmenybė, mėgstanti vizualinius menus.

Egiptietiška nosis

Jei jūsų nosis yra plona ir tiesi, o galiukas kiek pakilęs į viršų, esate smalsus žmogus. Jus domina naujovės, mados. Gali būti, kad esate impulsyvus žmogus ir dėl šios savybės gana dažnai nukenčiate.

Nosis su įdubimu

Jei jūsų nosis gana ilga, tačiau vidurys – įdubęs, esate optimistas, į pasaulį žvelgiate per rožinius akinius, visur matote tik gėrį ir taiką.

Riesta nosis

Stipriai riesta nosis sufleruoja, kad esate tikras romantikas, trokštantis naujų potyrių su antrąja puse. Jūsų artimieji žino, kad su jumis geriausia bendrauti tada, kai esate geros nuotaikos, antraip jie nuo jūsų aštrių žodžių gali skaudžiai nukentėti.

Romėniška nosis

Jei jūsų nosis ilga ir kumpa, esate tvirto charakterio asmenybė. Jums nebaisūs iššūkiai, naujų darbų imatės ramiai ir užtikrintai, nes žinote, kad viską puikiai įgyvendinsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.