Aiškiaregė Vanga išpranašavo, kas laukia žmonijos 2017 metais

1996 metais mirusios aklos Bulgarijos aiškiaregės Vangos pranašystės aktualios visam pasauliui. Žmonės iš įvairių pasaulio kampelių tiki tuo, ką ji yra skelbusi apie ateitį.

Bulgarijos aiškiaregės Vangos pranašystės aktualios visam pasauliui.
Bulgarijos aiškiaregės Vangos pranašystės aktualios visam pasauliui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 10:49 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:13 AM

Nors daugybe pranašysčių abejojama, vis dėlto ištikimiausi jos gerbėjai nuolat atranda tam tikrus aspektus, kuriais būtų galima patikėti.

Akla aiškiaregė esą sugebėjo nuspėti daug kitų sukrečiančių įvykių – rugsėjo 11-osios įvykius, 2004 m. Indijos vandenyno cunamį, taip pat įspėjo apie musulmonų ekstremistų invaziją į Europą. Per savo gyvenimą Vanga išsakė šimtus pranašysčių, tarp jų – apie „didįjį musulmonų karą“, kuris prasidės nuo Arabų pavasario 2010 metais.

Vos po mėnesio pasaulis įžengs į 2017-uosius metus.

Vangos pranašystės, susijusios su ateinančiais metais, nėra itin palankios, metai nebus ramūs. Tai laikas, kuomet, kaip yra pranašavusi Vanga, karai ims sėti mirtis.

Žmonės pamirš, ką reiškia teisingumas ir draugystė vienas kito atžvilgiu. Atvirkščiai, daugelis tarpusavyje ims konkuruoti dėl vietos po saule bei savo galios įtvirtinimo.

Bulgarijos aiškiaregė pranašavo, kad 2017 metais Rusijos laukia kruvinasis periodas.

2017 metais nebus išvengta ekonominės krizės, kuri turės įtakos daugeliui pasaulio šalių.

Vangos pranašystės, susijusios su Europa 2017 metais, nieko gero nežadančios. Tvirtinama, jog aštrės nesutarimai tarp europiečių ir musulmonų.

Vanga, arba Vangelija Pandeva Dimitrova, po santuokos Gušterova, gimė 1911 m. Strumicoje, dabartinės Makedonijos teritorijoje.

Vaikystėje persikėlė į Bulgariją, Rupitės kaimą. Pasak pačios pasakojimų, regėjimo neteko vaikystėje, pakliuvusi į viesulą, kuris ją bloškė į žemę. Plačiai išgarsėjo kaip aiškiaregė, jos nuomonės klausti vykdavo netgi pasaulio valstybių lyderiai.

Vanga mirė 1996 m. sulaukusi 85-erių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.