Kuo nervina aplinkinius 12 Zodiako ženklų atstovai

Kiekvienas žmogus pats sau atrodo pavyzdingas draugas, partneris, kolega, tačiau ne visada tai tiesa. Dažnai žmonės daro kažką, kas siutina aplinkinius žmones.

Dažnai žmonės daro kažką, kas siutina aplinkinius žmones.<br>123rf nuotr.
Dažnai žmonės daro kažką, kas siutina aplinkinius žmones.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 10:29 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:10 AM

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo trūkumus. Tai – charakterio ypatybės, kurių paprastai neįmanoma „išgydyti“, reikia priimti tuos žmones tokius, kokie jie yra.

Avinas

Avinai siutina aplinkinius savo pernelyg aukšta savimeile. Taip pat jie „užmuša“ savo buku kietakaktiškumu ginčuose. Jeigu jie nuo vaikystės buvo įsitikinę, kad 2+2=5, jų neįtikinsite kitaip, net turėdami svarius įrodymus.

Jautis

Jaučiai nervina savo bukumo gyvenimiškais klausimais ir nesugebėjimui blaiviai vertinti santykius. Žinoma, jie talentingi ir simpatiški, bet labai jau ligai iki jų galvų keliauja mintys. Dar žmonėms sunku pakęsti jų narcicizmą.

Dvyniai

Bet kurio žmogaus paklauskite, kodėl jį nervina Dvyniai, ir jis atsakys: „Aš nežinau, su kuria iš jo/jos asmenybių aš dabar kalbu“. Šių žmonių vėjavaikiškumas išmuša iš vėžių – kartais norisi jiems stipriai trinktelėti.

Vėžys

Vėžiai erzina daugelį, bet galiausiai pradeda patikti. Po to vėl jų nekenčia, tada vėl myli, ir niekas nežino, kiek žmonių pateko į psichiatrijos ligoninę dėl šito neapibrėžtumo.

Liūtas

Liūtai siutina savo egoizmu ir nepalenkiamumu smulkmenose. Tai dosnūs žmonės, kurie mėgsta dalintis viskuo, ką turi, bet kartais visiškai nenusileidžiantys tokiose menkose smulkmenose, kad norisi pabelsti jiems į galvą ir pasakyti: „Kaip tu mane nervini!“

Mergelė

Mergelės liežuvauja be galo be krašto, ir tai negali nesiutinti. Nusispjauti, kad iš gerų paskatų. Tiesiog kartais norisi užklijuoti joms burną, kad jūsų paslaptys netaptų žmonių pokalbių tema.

Svarstyklės

Svarstyklės nesugeba normaliai prisipažinti meilėje – jos abejoja, todėl visada laukia tinkamo momento. Jų prisipažinimuose viskas vyksta pagal įprastą schemą – gėlės, jeigu tai vyras, ir nuraudę skruostai bei drovumas, jeigu tai moteris. Svarstyklės taip nori būti panašios į kino filmų herojus, kad kartais reginys tampa gana apgailėtinas.

Skorpionas

Labai dažnai susidaro įspūdis, kad Skorpionai pas mus atskrido iš kitos planetos, kur nėr anei fizikos dėsnių, nei visuomenės įstatymų, nei gero tono taisyklių. Jų charakteris garantuotai įsiutina bet kurį kitą Zodiako ženklą.

Šaulys

Šauliai savo juokeliais bet kurį žmogų gali paversti psichikos ligoniu. Kartais jie nesustabdoma lavina išsilieja ant žmogaus, dėl to visi į tą žmogų atkreipia dėmesį. Tai siaubingai nemalonu būnant kompanijoje, ypač menkai pažįstamoje.

Ožiaragis

Ožiaragiai visus siutina vaizduodami, kad viską žino. Jie galvoja, kad Visata juos padarė savo centru ir išminties šaltiniu, bet tai anaiptol ne visada būna tiesa. Ožiaragiai gali išvaryti iš proto savo užtikrintumu dėl savo veiksmų, net jeigu jie neįtikėtinai kvaili.

Vandenis

Nors tai būdinga ne visiems Vandeniams, bet kai kurie jų laiko savo pareiga priskresti ir kažką šniukštinėti. Jie moka saugoti paslaptis, bet amžinas jų dalyvavimas visur tiesiog žudo.

Žuvys

Niurzga niurzgai nelygu. Būna Žuvų, kurias norisi nušauti už jų pajuodusią fizionomiją. Ne mažiau siutina ir faktas, kad jos visada stengiasi papasakoti apie savo pasiekimus meilėje ar versle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.