Kaip apsaugoti savo nuotraukas feisbuke nuo piktos akies?

Tikriausiai daugelis žino, kad nuotraukoje užfiksuojama žmogaus, gyvūno ar daikto energetinė informacija, per kurią galima paveikti jį patį. Pavydas, kitų agresija ar net žodinės apkalbos gali sugadinti žmogui nuotaiką ir sveikatą.

Ką daryti, kad kitų žmonių pavydas ar kitos neigiamos emocijos, siunčiamos per nuotrauką, jums nepakenktų?<br>123rf nuotr.
Ką daryti, kad kitų žmonių pavydas ar kitos neigiamos emocijos, siunčiamos per nuotrauką, jums nepakenktų?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

OkSana

Dec 8, 2016, 11:23 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:53 PM

Tuomet žmogus „kažkodėl“ jaučiasi išsekęs, pavargęs, o iš anksto viešai aptarti planai gali paprasčiausiai žlugti. Jau nekalbu apie tai, kad juodieji magai ir ekstrasensai per nuotraukas gali pridaryti gerokai rimtesnių bėdų.

Ką daryti, kad kitų žmonių pavydas ar kitos neigiamos emocijos, siunčiamos per nuotrauką, jums nepakenktų?

1. Prieš publikuodami nuotraukas įsivaizduokite, kad jūsų energija iš nuotraukos per saulės rezginio centrą grįžta į jūsų kūną, o nuotrauka lieka tuščia. Galbūt nuotraukoje jūs ir prarasite tam tikrą žavesį, bet būsite apsaugoti nuo galimų pavojų.

2. Dar vienas apsaugos būdas – vizualiai apgaubti save ir/ar savo artimuosius auksine arba balta (perlamutrine) šviesa. Tiesa, tai daryti reikės dažniau, nes ne kiekvienas sugeba taip sukoncentruoti energijos srautus, kad apsauga išliktų ilgesnį laiką. Bet tai vis tiek geriau nei nieko nedaryti. Beje, jeigu pačiam žmogui jau yra uždėta energetinė apsauga, jo paveikti per nuotrauką piktadariams nepavyks. Tokias apsaugas sukuria stiprūs bioenergetikai, ekstrasensai ir magai, galintys valdyti energijas.

3. Vienas iš geriausių variantų – stiprinti savo energetiką, t. y. laikytis sveiko gyvenimo būdo, visuomet tobulėti ir mokytis naujų dalykų, dažniau energetiškai apsivalyti. Verta pasidomėti meditacijomis, maldomis ir kitomis šviesiomis dvasinėmis praktikomis. Kodėl? Todėl, kad pagal pagrindinius visatos įstatymus energetiškai silpnesnė asmenybė NEGALI energetiškai pakenkti stipresnei asmenybei. Todėl jokios apkalbos, blogi linkėjimai ar net energetinis vampyrizmas jums nepakenks – nebent pakliūsite į stipresniojo akiratį. Jums tobulėjant tokių žmonių bus vis mažiau ir mažiau.

***

Daugiau ekstrasensės Oksanos Sinkevičienės (OkSana) patarimų – jos tinklaraštyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.