Kokia vyro kraujo grupė – toks jis ir meilėje

Šiais laikais madinga gyventi, atsižvelgiant ne tik į savo Zodiako ženklą, bet ir į kraujo grupę. Pagal kraujo grupę nustatomos dietos, ligų gydymo metodikos ir netgi yra sukurta sistema, kaip surasti savo meilę.

Žinant kraujo grupę galima suprasti, ko tikėtis iš partnerio.<br>123rf nuotr.
Žinant kraujo grupę galima suprasti, ko tikėtis iš partnerio.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2016, 6:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:02 PM

Teigiama, kad kraujo grupė turi tam tikrą įtaką žmogaus charakteriui ir elgesiui, tad žinant ją galima suprasti, ko tikėtis iš partnerio. Taigi, ar žinote savo mylimo vyro kraujo grupę?

Pirmoji grupė

Pirmosios grupės turėtojai – užkariautojai ir medžiotojai. Jie aktyvūs, eina be atodairų ir mėgsta siekti tikslo bet kokia kaina. Pirmosios kraujo grupės vyro niekas neįtikins, kad jis neteisus. Jeigu jį atstūmėte, nesitikėkite, kad tuo jūsų santykiai ir pasibaigs – greičiausiai jis jus persekios tol, kol negaus, ko trokšta. Seksas šios grupės atstovams – nuolatinė būtinybė.

Antroji grupė

Šie vyrai – visiška pirmosios grupės priešingybė. Tokie vyrai ramūs ir išlaikyti, jie sieks savo aistros objekto ilgai ir rimtai. Jie – puikūs kavalieriai, bet neretai moterims įgrysta jų pernelyg didelis teisingumas ir iniciatyvos stoka. Tačiau antrosios grupės vyrai – idealūs sutuoktiniai. Jie rūpestingi, švelnūs ir patikimi – būtent tai, ko reikia moteriai.

Trečioji grupė

Vyrai, kuriems pasisekė gimti su trečiąja kraujo grupe, yra ramūs, protingi ir iš pirmo žvilgsnio atrodo visiškai tobuli. Toks vyras mėgsta linksmintis ir bendrauti, jis dėmesingas lovoje, nors visai sėkmingai gali apsieiti be šito. Moters atsisakymas jo neveikia gniuždančiai, jis gali rasti įdomesnių laisvalaikio praleidimo būdų ir puikiai apie tai žino. Toks vyras gali išeiti neatsisveikinęs, jeigu partnerė jam nusibodo, bet gali lygiai taip pat greitai grįžti atgal – šia prasme jis nenuspėjamas.

Ketvirtoji grupė

Tai patys mįslingiausi, kupini prieštaravimų, bet dėl to ir patys įdomiausi vyrai. Meilė tokiam vyrui – kažkas neištirto ir nuostabaus. Jei jį įsimylėsite, jis padarys viską, kad apžavėtų ir supančiotų savo auką – iš jo pančių išsivaduoti praktiškai neįmanoma. Meilės žaidimai tokiam vyrui – subtilus farsas, originalūs ir neįprasti pasirodymai. Jums su juo niekada nebus nuobodu. O jei toks vyras įsimyli pats, jis visiškai pameta galvą ir neria į sūkurį, dažnai nelabai suprasdamas, kas jo laukia ateityje. Ketvirtosios grupės vyrai – labai sudėtingos ir prieštaringos prigimties, tačiau būtent meilėje jie sugeba atrasti save.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.