Ištikimybė pagal Zodiako ženklą: kiek šansų, kad vyras eis į kairę

Žinant vyro Zodiako ženklą, galima nuspėti įvairius jo polinkius bei pomėgius. Tarp jų – ir jo požiūrį į meilės nuotykius bei santuokinius įsipareigojimus.

Žinant vyro Zodiako ženklą, galima nuspėti įvairius jo polinkius bei pomėgius.<br>123rf nuotr.
Žinant vyro Zodiako ženklą, galima nuspėti įvairius jo polinkius bei pomėgius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 3:39 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:45 PM

Avinas

Avinas niekada nepripažins, kad yra lovelasas. Bet jo erotinis potencialas labai aukštas. Santykių pradžioje jis šventai tiki, kad sutiko tikrąją meilę. Jis siekia savo nuostabiosios damos, pilnas romantinių nuotaikų. O kai bėgant laikui gyvenimas įneša savų korekcijų, kažkas pradeda jo vykti, anot jo, ne taip, jis iš karto nusivilia ir pradeda ieškoti tos, kuri atitiks jo iliuzijas. Tikimybė, kad šis ženklas bus neištikimas, labai aukšta.

Jautis

Jis neskubantis, rimtas ir labai išrankus. Jautis nemėgsta flirtuoti ir geba palaikyti ilgalaikius santykius. Bet su viena sąlyga – jis turi dominuoti, o jūs turite pripažinti, kad jis visu laipteliu aukščiau už jus. Jeigu to nebus, arba jį pradės slėgti buitis, Jautis leis sau atsipalaiduoti meilės žinovių kompanijoje arba su atsitiktine pažįstama. Jeigu bus žaidžiama pagal jo taisykles, tikimybė, kad šis ženklas bus neištikimas, maža.

Dvyniai

Dvyniai sugeba apie meilę kalbėti daug ir įvairiais žodžiais. Bet jie taip pat lengvai gali atšaukti iš anksto suplanuotą susitikimą be jokių svarių priežasčių. Jie gyvena šia diena ir labai greitai ištrina iš atminties tai, kas buvo vakar. Ištikimybė – ne jam. Dvynių ženklo vyro atveju ėjimo į kairę tikimybę ypatingai aukšta.

Vėžys

Vėžys švelnus ir šiek tiek drovus. Bet nesitikėkite, kad jam jūs ta nuostabioji dama, kurią jis garbins. Jis nemato didelio skirtumo tarp trumpalaikės intrigos ir didelės meilės. Ir viena, ir kita jam leidžia pasijusti reikalingam ir gyvam. Jis gali palikti žmoną dėl pastovios meilužės, kad po to paliktų ir ją. Vienintelis dalykas, galintis jį sulaikyti – kokios nors problemos šeimoje, pavyzdžiui, sergantis vaikas. Tikimybė, kad Vėžio ženklo vyras bus neištikimas, didesnė už vidutinę.

Liūtas

Liūtai įsitikinę, kad yra iš visų geriausi. Neverta jam matant flirtuoti su kitais ir duoti jam pagrindo suabejoti, kad jūs priklausote tiktai jam. Liūtas tuoj pats jums atsimokės tuo pačiu ir net daugiau. Šio ženklo tikimybė nueiti į kairę gana žema, jeigu priimsite jo žaidimo taisykles.

Mergelė

Praktiškos ir pedantiškos Mergelės labai griežtai žiūri į visuotinai priimtas normas ir moralės principus. Ir tik perkopę 40 metų amžių, įgiję patirties ir atsikratę nepasitikėjimo savimi šie vyrai leidžia sau juos peržengti. Tikimybė, kad Mergelės ženklo vyras bus neištikimas, tiesiogiai priklauso nuo jo amžiaus.

Svarstyklės

Vyrui Svarstyklėms labai svarbu dvasinis artumas, ir jis dažnai painioja draugystę su meile. Su bet kuria moterimi jis planuoja pradėti rimtus santykius, bet tuoktis neskuba. Tačiau jeigu ant jo rankos atsiras vestuvinis žiedas, jis brangins santuoką, bet moterų dėmesio poreikis neišnyks. Ne viskas ir ne visada gali pasibaigti nekaltu flirtu, bet jūs vargu ar sužinosite apie neištikimybę, tik nebent pasistengs koks nors „gero linkėtojas“. Šio ženklo nuėjimo į kairę tikimybė aukšta.

Skorpionas

Skorpionas kaip magnetas traukia priešingos lyties atstoves, bet anaiptol ne visada tuo naudojasi. Jeigu jis jums pasipiršo – žinokite, kad jis rado antrąją pusę ir „laisvas gyvenimas“ pasibaigė. Tikimybė, kad vyras Skorpionas bus neištikimas, nedidelė, jeigu jūsų santykiai oficialiai įteisinti.

Šaulys

Šauliui flirtas – jo gyvenimo dalis. Meilės santykiuose jis randa permainas, naujus įspūdžius, jam būtinas dvasines kančias. Kaskart jis įsimyli lyg pirmą kartą. Tikimybė, kad vyras Šaulys nueis į kairę, gana didelė, nebent jūs elgsitės kaip tikra „kovos draugė“, t. y., neužduosite bereikalingų klausimų, neniurzgėsite ir nereikalausite jo ištikimybės įrodymų.

Ožiaragis

Ožiaragiui iki visiškos laimės reikia patvirtinimo, kad jis – pats geriausias. Bet pinigai jam aukščiau už viską. Nuėjimo į kairę tikimybė žema, jeigu jūs nepavargsite jam sakyti komplimentus.

Vandenis

Vandeniui dvasinis artumas kur kas svarbiau už seksą. Jam žmona – tai visų pirma draugė. Būtent todėl jis nemato nieko baisaus trumpalaikiame ryšyje su kita moterimi. Tikimybė, kad vyras Vandenis bus neištikimas, vidutinė.

Žuvys

Žuvys išsiskiria galantiškumu ir dideliu jautrumu. Bet jis nesuvokia moters „iš vidaus“. Jam svarbesnės išorinės grožio apraiškos. Jį žavi gražuolės. Šio ženklo vyro tikimybė nueiti į kairę – aukšta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.