Zodiako ženklas – pats didžiausias optimistas

Yra žmonių, kurie nuolat trykšta pozityvumu ir optimizmu. Jie atviri naujovėms ir visada sugeba įžvelgti teigiamą dalykų pusę.

Laimės paukštė dažnai atsiduria šių sėkmės medžiotojų rankose.<br>123rf nuotr.
Laimės paukštė dažnai atsiduria šių sėkmės medžiotojų rankose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2016, 11:24 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:27 PM

Tai – Zodiako ženklo Šaulio globojami žmonės, gimę nuo lapkričio 23 iki gruodžio 21. Jo stichija – Ugnis, o globėjas – pats Jupiteris. Su tokiu globėju Šaulys nebijo nuotykių nei gyvenime, nei meilėje, jis bebaimis ir smalsus. Turbūt todėl jis – pats pozityviausias Zodiako ženklas, kuris trokšta gyvenimo džiaugsmu ir optimizmu.

Aštri Šaulio akis visada mato jam patrauklų tikslą – tai gali būti mylimas žmogus, įdomus ir gerai apmokamas darbas, prabangus automobilis, gražus namas. Viskas, ties kuo užsilaiko Šaulio žvilgsnis, anksčiau ar vėliau priklausys jam. Šio ženklo žmonės tvirtai įsitikinę, kad jiems nėra nieko neįmanomo. Šis tikėjimas jiems padeda nuversti kalnus ir pasiekti tikslų, kurie kitiems ženklams atrodo nepasiekiami. Laimės paukštė dažnai atsiduria šių sėkmės medžiotojų rankose.

Tokia sėkmė gyvenime Šaulius daro didžiadvasiais ir pozityviais. Jų santykių su aplinkiniais netemdo nei pavydas, nei tuščios nuoskaudos, nei pyktis. Vienintelis dalykas, kuris kartais erzina gyvenančius šalia – tai nuotykių troškimas ir nenoras sėdėti vietoje, pasitenkinti tuo, kas pasiekta. Jiems norisi pamatyti ir sužinoti viską pasaulyje. Apie juos sakoma „Gyvena, lyg tai būtų paskutinė diena“.

Šauliai visada užvaldyti naujų idėjų, bet retai jas meta, nepasiekęs loginės pabaigos. Sėkmę jiems užtikrina gerai išvystyta intuicija, kuri retai paveda. Šaulys įžvalgus ir pastabus, visada reikia įsiklausyti apie jo išsakomą nuomonę apie žmogų, nes jis retai klysta. Matydamas žmones kiaurai, jis nemano, kad privalo slėpti savo požiūrį į juos, ir išsako savo nuomonę neatsižvelgdamas į autoritetus ir su niekuo nesiskaitydamas.

Dėl tiesmukumo aplinkiniai dažnai Šaulius laiko negudriais ir siauro mąstymo, todėl, iš prigimties būdami tokie bendraujantys, jie dažnai lieka vieniši. Jiems būdingas idealizmas, ir netgi nusivylimai neprivers jų pakeisti optimistiško požiūrio į gyvenimą – apie aplinkinius jie sprendžia pagal save. Šis tikėjimas gėriu lieka dosniai apdovanotas – juk Šauliai tikri sėkmės kūdikiai.

Toks idealizmas gali Šauliams iškrėsti pokštą – jie gali nuoširdžiai įsimylėti iš karto du žmones. Sprendimą tuoktis jie gali priimti pagal akimirkos nuotaiką, o po to gailėtis, bet artimiesiems apie tai niekada neprisipažins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.