Naktinis svečio apsilankymas vyrui neišsitrina iš atminties jau 10 metų

Skeptiškai žiūrite į paranormalius reiškinius? Šios šiurpios istorijos gali pakeisti jūsų nuomonę. Šimtai vyrų ir moterų „Reddit“ papasakojo apie tai, kas jiems nutiko.

Žmogus šio jausmo nepamiršo net praėjus dešimtmečiui.<br>123rf nuotr.
Žmogus šio jausmo nepamiršo net praėjus dešimtmečiui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 11:25 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:17 PM

Tiesa, jie sulaukė ir ne vieno ciniško komentaro – įsiplieskė diskusija.

Vienas jų prisiminė, kaip kartą prabudo vidury nakties ir pajuto, kaip į jo kaklą kažkas šaltai kvėpuoja, rašo „Daily Mail“. Jam atrodė, kad nekviestas svečias įkvėpdamas iš jo kūno siurbia sielą. Žmogus šio jausmo nepamiršo net praėjus dešimtmečiui.

Kitas lankytojas papasakojo, kad jo vaikystės namuose dėjosi keisti dalykai. Jie girdėdavo, kaip barška kompiuterio klaviatūra ir pelė, nors kambarys būdavo tuščias. Girdėdavosi ir greiti žingsniai, kurių savininkas niekada nebuvo pastebėtas. Lemputės mirksėdavo ir kartais susprogdavo. Be to, kai jis namie būdavo vienas ir naudodavosi tuo kompiuteriu, jis kartais jausdavo, kad kažkas šalia kvėpuoja.

Lankytojas slapyvardžiu woofybluelove papasakojo, kaip rūsyje vienas žiūrėjo televizorių, o jo šeima buvo namo viršuje.

„Išgirdau, kaip rūsio laiptais kažkas lipa, – rašė jis. – Visus šeimos narius skiriu pagal jų žingsnius, tačiau šie buvo nepažįstami. Iš pradžių garsiai nusijuokiau ir ėmiau šaipytis, kad žinau, kas čia eina – maniau, kad brolis nori mane išgąsdinti.

Bandžiau ir toliau žiūrėti televizorių, bet vėl išgirdau žingsnius. Atsigręžęs į laiptus pamačiau, kaip tarsi figūra įėjo į miegamąjį su stiklinėmis durimis. Buvo tamsu, ir pamaniau, kad tas kažkas mane stebi. Pradėjo darytis baisu, todėl nubėgau įjungti šviesas. Kambarys buvo tuščias, o mano šeima – viršutiniame namo aukšte.“

Matė vaikštančią figūrą

Ne vienas komentatorius papasakojo apie nepažįstamus balsus ir namus, kuriuose vaidenosi.

„Dirbau naktinėje pamainoje – darbas prasidėdavo 3 nakties, – pasakojo viena lankytoja. – Vieną kartą ėjau į virtuvę pavalgyti. Kambaryje šalia virtuvės stovi mano draugo kompiuteris. Tai – kompiuteris, turintis daug švieselių, kurios ryškiai žybsi, kai jis būna įjungtas. Kompiuteris šį kartą buvo išjungtas, jis nė trupučio nešvytėjo. Kai ėjau pro jį, išgirdau, kaip gilus ir šiurkštus balsas kažką pasakė, tačiau žodžių nesupratau. Apsisukau, pagriebiau savo raktus ir rankinę, ir greitai pabėgau.

Ten vyko ir kitų dalykų – nė už ką nesutikčiau ir vėl gyventi tame name.“

WarriorLone pasidalino, kaip jis išeidinėjo iš kambari, ir prie sienos priremtos kopėčios pačios atsistojo ir vos ant jo neužvirto. Buvęs namo savininkas atsisakė komentuoti įvykį. Kraupiausia tai, kad kambario su daugiausiai nepaaiškinamų įvykių durys neturėjo rankenos iki tol, kol jos neįstatė naujieji savininkai.

Kitas lankytojas papasakojo, kad jo tėtis nuomodavo namą. Vienas iš nuomininkų mirė perdozavęs vaistų.

„Visi, kas atsikraustydavo į tą namą po šio įvykio, sakydavo, kad būdami ten vieni jaučiasi nejaukiai, – rašė jis. – Aš vienas būdamas name irgi jaučiau, kad šalia yra kažkas kitas. Girdėdavosi ir keisti garsai, tačiau iš pradžių manėme, kad juos skleidžia voverės palėpėje.“

Thinspaghetti pasivadinusi lankytoja papasakojo, kaip vieną naktį pabudo ir pamatė, kaip po jos kambarį vaikšto tamsus siluetas. Ji pamanė, kad jos mama atnešė skalbinius, tačiau figūra po kelių sekundžių pradingo sienoje.

Mergina buvo apsimiegojusi, todėl nusprendė, kad tiesiog nepamatė, kaip mama išėjo pro duris.

Atėjo rytas. Mama jos paklausė, ar ji vidurnaktį buvo atsikėlusi.

„Atsakiau, kad visą laiką buvau lovoje, – rašė „Reddit“ lankytoja. – Mama pasakė, kad matė, kaip atsiveria mano kambario durys, tačiau pro jas niekas neįėjo ir neišėjo.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?