5 Zodiako ženklai – didžiausi savanaudžiai

Išmintis byloja, kad tobulų nėra. Tačiau vieni visada yra tobulesni už kitus, nors tobulumui ir nėra ribų. Pripažinkime, kad visi mes turime savanaudiškų minčių, kartais jas lydi ir poelgiai. Tai nėra blogai, nes mūsų savanaudiškumas – lyg makiažas mūsų sielai.

Pripažinkime, kad visi mes turime savanaudiškų minčių, kartais jas lydi ir poelgiai.<br>123rf nuotr.
Pripažinkime, kad visi mes turime savanaudiškų minčių, kartais jas lydi ir poelgiai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-28 14:16, atnaujinta 2018-02-09 20:26

Tačiau yra žmonių, kurių nagai į save riesti kur kas labiau. Jei esate iš tų, kurie nuolat girdi, kad yra baisus savanaudis ir egoistas, tačiau nuoširdžiai nesuprantate, kodėl aplinkiniai daro tokias išvadas, ši apžvalga, tikimės, jums padės atsakyti į savo klausimus.

Mums labai sunku į save ir savo poelgius pažvelgti iš šalies, todėl kartais tiesiog būtina aplinkinė informacija. Tačiau taip pat tiesa yra tai, kad savanaudžiai dažniausiai mano viską darantys puikiai. Viskas, kas yra ne taip – ne jų klaida, o kitų žmonių, aplinkinių požiūrio į juos problema.

Manote, kad galbūt esate vienas iš tokių? Gal dėl to kaltas Zodiako ženklas, po kuriuo gimėte? Tuomet tai – tikrai ne jūsų kaltė. Sužinokite, kodėl esate toks savanaudis. Štai 5 savanaudiškiausi Zodiako ženklų atstovai:

Avinas (kovo 21–balandžio 19)

Kai tik Avinas supranta, ko jis nori, stengiasi tai gauti. Tai gerai, ar ne? Taip, tačiau Avinas trūks plyš gaus tai, ko jis nori, net jei reikės lipti per kitų galvas. Jis visada nori būti pirmas ir vadovauti paradui.

Tai paprasta: jei išvykote apsipirkti su Avinu, o jis vitrinoje pamatė paskutinį picos gabalėlį, net žinodamas, kaip labai jūs jo norėtumėte, kovos iš paskutiniųjų, kad gabalėlis atsidurtų jo skrandyje. Avinas pateiks milijoną svarių priežasčių, kodėl būtent jis turi suvalgyti tą picą ir kodėl jam reikia būtent to paskutinio gabaliuko. Ir jokių atsiprašinėjimų neišgirsite.

Jei tai tu: aukokis, Avine. Mes suprantame, kad nekenti visų nepatogumų, bet toks yra gyvenimas. Leisk kam nors kitam paragauti to paskutinio gabalėlio picos.

Jautis (balandžio 20–gegužės 20)

Nors Jautis simbolizuoja stabilumą ir patikimumą, dėl savo saugumo jausmo jis dažnai gali tapti godus ir materialistas. Jis gali tapti perdėm jausmingas ir tikrai – be proto savininkiškas.

Pavyzdžiui, jautis mergina tikrai privers savo vaikiną nupirkti jai skrybėlę vos dviejų dienų kelionei į egzotišką salą, o į jos vaikiną ten alkanomis akimis pažiūrėjusiai konkurentei iškels tikrą pirtį. Taip, tokie tie Jaučiai.

Jei tai tu: nustok vis daugiau ir daugiau prašyti, leisk sau santykiuose mėgautis tuo, ką turi. Tu tai turi. Nereikia, kad tau nuolat būtų įrodinėjama pirkiniais.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20)

Nors Dvyniai puikiai moka prisitaikyti prie kitų žmonių ir laikomi universaliais, gali netekti kontrolės daug greičiau, nei spėsite mirktelėti. Dėl savo nuolat besikeičiančio būdo šio ženklo atstovai gali būti vertinami ir kaip paviršutiniški.

Jei su Dvyniu esate vakarėlyje, nenustebkite, kai jo netikroji asmenybė paims viršų, – galite tiesiog nepažinti žmogaus, su kuriuo prieš kelias minutes bendravote automobilyje. Kita asmenybė atsiras tarsi iš niekur. Taip Dvyniai elgiasi dėl savų paskatų ir jiems visai nerūpi, patinka tai jums ar ne.

Jei tai tu: tau reikia išmokti sutarti su savimi tokiu, koks esi. Nereikia stengtis sužavėti žmones tuo, koks nesi. Jei žmonės su tavimi leidžia laiką, vadinasi, jiems patinki toks, koks esi. Todėl atsikratyk tos netikros asmenybės, kuri, tavo manymu, padeda tau būti žavesniam. Jauskis patogiai savo kailyje.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 22)

Liūtai yra „ką matai, tą ir gausi“ tipo žmonės. Tačiau ir jie gali būti nemenki savanaudžiai. Puiku, kai jie yra bebaimiai įvairiose varžybose, tačiau kai Liūtas išvys ką nors, ko geidžia, visiems kitiems tos varžybos bus baigtos.

Liūto akimis, ant visko, ko jis užsimano, užrašomas tik jo vardas. Nesvarbu, kad tai yra nusižiūrėjęs ir kitas žmogus.

Jei tai tu: leisk kam nors kitam pasimėgauti dėmesiu kurį laiką. Jei nori turėti draugų, kartais turi aukotis.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22)

Moteris Mergelė yra labai kruopšti. Ji pastebės viską, kas blogai ar neskrupulingai atlikta, o tai yra kelias į savęs išaukštinimą. Ji bus pirma, kuri sukritikuos visus kitus.

Pačiai Mergelei gyventi tokiame netobulame pasaulyje sunku, tačiau jei ta kritika išsakoma jai – sunkiau dukart.

Ar kas nors tavęs klausė nuomonės apie mano priaugtą svorį? Man neįdomi tavo nuomonė. Nustok galvoti, kaip tu susitvarkytum su tam tikrais dalykais, nes ne visi žmonės galvoja taip pat. Suvok, kad žmogus, su kuriuo kalbi, turi kitokią nuomonę. Jis – ne tu.

Jei tai tu: susiturėk nuo kritikos ir leisk savo draugams elgtis, kaip jie nori. Ne visi ir ne visada mes gauname tai, ko norime. Leis žmonėms galvoti taip, kaip jie nori.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.