Pati geidžiamiausia moteris pagal Zodiako ženklą

Gal ir nelengva patikėti, tačiau žvaigždės tiesiogiai veikia mūsų seksualumą. Tikriausiai pastebėjote, kad yra moterų, kurios pribloškiančiai atrodo net su nutampytais sportiniais marškinėliais. Tokios moterys – neįtikėtinai geidžiamos vyrų. Bet kuris vyras jaučiasi laimingas, tiesiog būdamas šalia tokios moters.

Ji – svajotoja, bet tvirtai laikosi savo pozicijų.<br>123rf nuotr.
Ji – svajotoja, bet tvirtai laikosi savo pozicijų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 2:23 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:08 PM

Ir esmė visai ne moters išvaizdoje, netgi greičiausiai ne išvaizdoje. O tame, kaip šalia jos jaučiasi vyrai. Ji tarsi skleidžia nematomą tikros moteriškos energijos aurą.

Neįtikėtina, kaip viena ir ta pati moteris gali skirtingai atrodyti skirtingų žmonių akimis. Kai kurios moterys turi bendrus bruožus, bet yra iš tiesų ypatingų ir nepakartojamų moterų.

Tikra moteris – unikali visur kur. Ji – svajotoja, bet tvirtai laikosi savo pozicijų. Kai jai kažkas labai svarbu, ji sugeba rasti kelius, kad pasiektų, ko nori; ji net pajėgi pakeisti pasaulį aplink save.

Moteris, gimusi po šiuo Zodiako ženklu, tikra princesė.

Ji niekada neužsibūna toje pačioje vietoje visą gyvenimą. Ši moteris nuolat juda ir nuolat tobulėja. Ši moteris mėgsta keliauti, ir ji sugeba sukurti namus bet kurioje vietoje, kur komfortiškai jausis jos siela.

Tikroji meilė – ne tuščias žodis jos gyvenime. Jai iš tiesų svarbus tiktai vienas žmogus, visi kiti – tik jo šešėliai. Ji – ištikima ir garbinga, ir tiksliai žino, kaip gauti tai, ko ji nori.

Ši moteris, kaip bet kuri romantiška asmenybė, mėgsta gauti staigmenas iš mylimojo. Ji visada atvira naujovėms ir nebijo nuotykių.

Tokia moteris graži iš prigimties ir jai nereikia makiažo kaip grožio instrumento, ji – pagal prigimtį deivė.

Tai – moteris, gimusi po Vandenio ženklu. Ji – tikra kiekvieno vyro svajonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.