Vaiva Budraitytė atskleidė, kam kiti metai bus sėkmingiausi

2017-ieji – Ugninio Raudonojo Gaidžio metai – labai aktyvūs. Labiausiai gėrį pajus darbštieji, ypač tie, kurie mėgsta rutininį darbą ir nepavargsta nuo jo, kurie kantriai kapsto vis tą patį ieškodami to vienintelio aukso grūdo. Sėkmė lydės tuos, kurie atkakliausi, labiausiai užsispyrę, nieko nesibaimindami, neabejodami, net lipdami kitiems per galvą siekia savo tikslų.

Sėkmę atneš raudona spalva.<br>123rf nuotr.
Sėkmę atneš raudona spalva.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vaiva Budraitytė

Dec 30, 2016, 8:04 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:12 PM

Tai kūrybiškų, ryškių asmenybių metai. Žmonių, kurių minioje neįmanoma nepastebėti. Puikūs metai žmonėms, kuriems ateinančiais metais veikloje būtina stipri valia. Neturintiems valios puikus metas ją ugdyti – šiuo metu reikės kur kas mažiau pastangų norint pasiekti gerų rezultatų. Metai bus palankūs ir tiems, kurie pradėjo mokytis ko nors nauja, nusprendė nuo Naujųjų metų sportuoti, laikytis dietos, žengti tvirtą žingsnį sveikos gyvensenos link ir t.t. Tinka visa veikla, stiprinanti valią, rimtų planų kūrimas ir vykdymas.

Nuo rudens galima tikėtis šiek tiek didesnio gimstamumo. Bus juntama stiprėjanti tendencija kurti tvarkingas šeimas, o ne laisvai gyventi be įsipareigojimų. Tai truks iki 2019 metų.

Dauguma domisi, kokių profesijų atstovams seksis labiausiai. Taigi geresnio gyvenimo gali tikėtis matomi žmonės, kurių darbas – rodyti savo gražų kūną ar aštrų protą, pavyzdžiui, modeliai, aktoriai, politikai, dizaineriai ir pan. Darbinėje veikloje daugiau pasieks atviro būdo, bendraujantys žmonės, o uždarieji introvertai sėkmės turės palaukti iki 2019 metų.

Šiais Ugninio Raudonojo Gaidžio metais sėkmę lems raudona spalva. Tai reiškia aktyvumą, darbštumą, proto judrumą ir, aišku, seksualumą ir vaisingumą.

Visus metus puikiai jausis žmonės, kuriuos aplinkiniai vadina kazanovomis. Bus palanku įsimylėti, net keisti partnerį, nors iki 2019 metų numatoma tendencija tuoktis ir gimdyti santuokinius vaikus.

Taigi seksis visiems įsimylėjėliams, nesvarbu, kokia jų lytinė orientacija ar požiūris į partnerystę. Tai labai demokratiški meilės metai. Būtent šiais metais seksualinės mažumos gali tikėtis sau palankių partnerystės įstatymų ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Daugiau dėmesio reikėtų atkreipti į šventinio vakaro detales.

Aišku, moterims bus paprasčiau – beveik kiekviena dama spintoje turi raudoną suknelę, palaidinę ar sijoną. Sunkiau bus vyrams, bet jiems puikiai tiks raudonas kaklaraištis, varlikė ar marga kaklaskarė. Nebijokite eksperimentuoti su blizgančiais drabužiais. Taip pat Naujųjų metų naktį ir ateinančiais metais puikiai tiks geltoni, oranžiniai ir juodi atspalviai ir spalvos.

Šiais metais ypač reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip kinai puošia savo darbo patalpas. Kad sektųsi, jie derina raudoną su juoda. Pasak jų, šios spalvos skatina aktyvumą, lemia veiklos ilgaamžiškumą ir neša turtus. Sėkmei užtikrinti jie būtinai pastato nors nedidelį akvariumą – tinkamiausia vieta jam parenkama pagal fengšui.

Ypač palanku puoštis raudonais akmenimis: tai rubinai, granatai. Akmenimis tinka puoštis ne tik patiems, bet ir puošti interjerą, kuriame sutiksite Naujuosius metus. Jei nerasite raudonų akmenų imitacijų, pasigaminkite raudonų akmenų patys. Paimkite bet kokius namuose turimus akmenis ir nudažykite raudona tempera, guašu ar tuo, kuo turite. Svarbiausia, kad po švenčių dažai lengvai nusiplautų. Akmenis reikia sudėti į krūvelę, ypač palanku, jei galima sudėti vieną ant kito, nuo didžiausio iki mažiausio. Jei gaila akmenis dažyti, galite juos suvynioti į raudoną popierių arba raudoną foliją.

Pietvakarių pusėje sudėkite akmenis, pastatykite dubenėlį su gėlu vandeniu (puiku, jei dubenėlis iš blizgaus metalo). Į tą pačią vietą paberkite grūdų, nepamirškite padėti kelių vaisių ir lapinių daržovių ar salotų. Toks kampelis jūsų namuose pritrauks gerovę ir puikią sveikatą.

Interjerą galima puošti ryškių, blizgių spalvų girliandomis, gaidžio ir vištos simboliais. Po švenčių gaidžiui paaukotų vaišių negalima valgyti patiems – išneškite vaišių į lauką laukiniams paukščiams, žvėreliams arba atiduokite savo augintiniams.

Stalą denkite raudona, geltona, marga ar net juoda staltiese. Ant stalo būtinai raskite vietos žvakei – gyva ugnis valo erdvę.

Šiais metais neeksperimentuokite su maistu: gaidys mėgsta natūralų, kuo paprastesnį maistą. Tokį ir ruoškite. Silkė su svogūnais ir actu, silkė su džiovintais grybais... Šiais metais pats laikas prisiminti lietuvišką klasiką – baltą mišrainę, šonkauliukų kelmą. Paklauskite vyresnės kartos šeimos moterų, jos tikrai patars ir primins, kaip paruošti senuosius patiekalus. Būtinai ant stalo turi būti daug daržovių ir vaisių. Turtus ir gerovę pritrauks viso grūdo duonos ir pyrago gaminiai. Turtams privilioti kinai per Naujuosius metus gamina piniginės formos koldūnus. Jei tingite patys, tokių jums pagamins bet kuris kinų restoranas. Turėtumėte atkreipti dėmesį, kad šiais metais prie šventinio stalo šiukštu negalima vaišintis paukštiena.

Per naujametį vakarą idealu užstalę keisti šokiais. Šiais metais negalima viso vakaro praleisti prie stalo ar televizoriaus, būtina judėti. Puiku, jei pasikviesite draugų, – švęskite audringai. Vidurnaktį neužmirškite daug triukšmauti, šaudyti petardų ir fejerverkų – piktosios dvasios išsigąs ir pabėgs, o geri dalykai apsigyvens jūsų namuose.

Dovanos turėtų būti kuklios, šiais metais svarbiausia dėmesys ir dovanos prasmė. Negalima dovanoti neporinių dalykų. Pavyzdžiui, vieno gaidžio be vištelės, vieno pyragaičio, nelyginės pinigų sumos.

Palanku dovanoti mąstymą skatinančius, protą lavinančius žaidimus, šachmatus, šaškes, muzikos instrumentus, vadovėlius, konstruktorius ir pan.

Dar kelis žodžius noriu pasakyti tiems, kurie negalės sutikti Naujųjų metų taip, kaip nori: gal bus komandiruotėje ar gulės ligoninėje, o gal šventinę naktį linksmins kitus. Kad ir kas vyktų, jūs puikiai galėsite atšvęsti Naujuosius metus ir pagerbti ateinantį gaidį sausio 28-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.