5 patys sudėtingiausi Zodiako ženklai

Tarp 12 Zodiako ženklų yra penki, kurie iš tiesų labai sudėtingi. Į šių ženklų atstovus visada reikia žiūrėti pakančiai ir priimti juos tokius, kokie yra. Jiems daug kas atleidžiama – juk jie nekalti, kad gimė po „tokiomis“ žvaigždėmis. Štai tie penki ženklai.

 Tarp 12 Zodiako ženklų yra penki, kurie iš tiesų labai sudėtingi. <br> 123rf nuotr. 
 Tarp 12 Zodiako ženklų yra penki, kurie iš tiesų labai sudėtingi. <br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-03 06:59, atnaujinta 2019-01-04 18:06

5 vieta – Ožiaragis

Su Ožiaragiais labai nelengva bendrauti. Užsispyrimas – jų antrasis vardas. Jie niekada nedarys to, prie ko nelinksta jų širdis. Ožiaragiai retai ką gerbia, todėl jų bendravimo ratas visada ribotas. Jie nepakenčia nuobodulio, todėl apsupa save pačiais verčiausiais šio pasaulio stipriųjų atstovais. Jeigu netyčia įsimylėjote Ožiaragį, jums prireiks begalinės savitvardos ir kantrybės.

4 vieta – Vandenis

Bendravimas su Vandeniais labai specifiškas. Jie vertina tiktai savo nuomonę. Jie lengvai gali ką nors apkaltinti, kad pateisintų save. Jie moka siekti tikslo, bet kartais yra labai despotiški. Vandeniai išsiskiria ypatingu protu, bet dažnai juose viršų paima emocijos, ir jie ima tolti nuo patikimo ir iš anksto pažymėto judėjimo kurso.

3 vieta – Dvyniai

Dvynius nuolat kažkas kažkur traukia. Jiems nelengva nusėdėti vietoje. Jie ryškūs, plepūs ir kaprizingi. Kritinėmis akimirkomis jie užsideda abejingumo, o kartais net žiaurumo kaukę ir pasišalina iš „šventės“, su niekuo neatsisveikinę. Aplinkinių nuomonė jiems nė trupučio nerūpi. Jie galvoje turi savo fantazijų pasaulį. Dvyniai klastingi. Atrodytų, jau perkandote juos, bet staiga vėl jiems pralaimite. Šachas ir matas.

2 vieta – Avinas

Avinai – labai impulsyvūs. Jie sugeba per 15 sekundžių sugriauti tai, ką statė metų metus, ir tai liečia ne tik darbo projektus, bet ir santykius. Jie visada teisūs, o jeigu neteisūs, tai jūs tiesiog turite pripažinti, kad jie teisūs. Tokia paprasta taisyklė egzistuoja jų gyvenime. Jeigu įsimylėjote Aviną, būkite pasirengę, kad ramybės ilgiau nei 2 dienas šeimoje nebus, o ugnis įsiliepsnos nuolat. Nuolat virs aistros.

1 vieta – Skorpionas

Skorpionai – patys pikčiausi piktadariai visoje Zodiako karalystėje. Jie visada pasiekia to, ko nori. Jiems nieko nėra neįmanomo. Jiems būdingas labai žiaurus požiūris į pasaulį, milžiniškas ego ir kerštingas charakteris. Jiems žmonės – tai jų nuosavybė, todėl jei pakliuvote į jų tinklus, esate amžiams jų vergovėje. Bet kokie santykiai su šio ženklo atstovais gresia sunkiomis pasekmėmis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų sausio 3 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.