Zodiako ženklai, labiausiai pasiduodantys depresijai

Kiekvienas iš mūsų kada nors yra liūdėjęs ar net puolęs į depresiją. Šis jausmas pažįstamas visiems žmonėms, kadangi ne visada ir ne viskas vyksta taip, kaip norisi mums. Kiekvienam Zodiako ženklui depresinė būsena reiškiasi skirtingai.

Kiekvienam Zodiako ženklui depresinė būsena reiškiasi skirtingai.<br>123rf nuotr.
Kiekvienam Zodiako ženklui depresinė būsena reiškiasi skirtingai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2017, 1:49 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:22 PM

Atspariausi depresijai – Šaulio ženklo atstovai, o pačiu depresyviausiu Zodiako ženklu laikytinas Vėžys. O štai kaip liūdesys ir depresija veikia visus kitus Zodiako ženklus.

Avinas

Avinai gana retai iš tiesų stipriai liūdi. Jeigu per trumpą laiką šiuos žmones užgriūva pernelyg daug problemų, o padėti nėra kam, jie gali užsidaryti nuo viso pasaulio. Jie nesišypsos, nekalbės. Avino depresija – tyli ir greitai praeinanti.

Jautis

Jaučiai puola į melancholiją dažniausiai tada, kai nusivilia savimi. Viena populiariausių priežasčių – problemos meilėje. Jaučiai liaujasi pokštauti, šypsotis ir pradeda ieškoti nusiraminimo alkoholyje ir vienatvėje. O kartais – priešingai, apsimeta, kad jiems viskas puiku.

Dvyniai

Dvyniai liūdi retai, bet daro tai su maksimaliu polėkiu. Kad tai įvyktų, reikia, kad juos užgriūtų kalnas rūpesčių, kurių neįmanoma išspręsti per trumpą laiką. Jų nepalauš nei problemos darbe, nei pinigų stoka, nei nelaiminga meilė, bet neišspręsti reikalai juos tiesiog žudo.

Vėžys

Vėžiai – patys depresyviausi žmonės Žemėje. Nesklandumai šeimoje juos verčia išties stipriai kankintis. Jeigu antrajai pusei, vaikams ar tėvams nelaimė, Vėžiai visada padės, bet jeigu jiems patiems ne viskas gerai, jie užsidarys nuo viso pasaulio ir smarkiai kentės.

Liūtas

Liūtai liūdi ir nekenčia viso pasaulio, kai kas nors vyksta ne pagal jų planą, kai jų negerbia ir su jais nesiskaito. Jie niekam to neparodys dėl savo išdidumo, o kai liks vieni, gali tyliai apsiverkti ar išgerti ko stipresnio. Depresija jų ilgai neapleidžia ir neretai gali staiga sugrįžti.

Mergelė

Mergelės nekenčia, kai jas kas nors graužia. Jos praranda gyvenimo džiaugsmą, kai turi nebaigtų reikalų, problemų ir įsipareigojimų. Šie žmonės labiau už visus kitus mėgsta ramybę ir neskubėjimą. Kai to nėra, jų vidinis pasaulis griūva, kaip kortų namelis.

Svarstyklės

Negatyvas – baisiausias Svarstyklių priešas. Jis sukelia daugybę ligų, taip pat ir depresiją. Šiems žmonėms teigiamas nusistatymas vaidina svarbiausią vaidmeny visuose dalykuose, kurių besiimtų. Nepraraskite gerų minčių ir neįsileiskite negatyvo į savo širdį, kad nekiltų depresija.

Skorpionas

Skorpionai yra viską gana giliai į širdį imantys žmonės, tačiau jie lengvai susidoroja su bet kokia depresija būdais, kurie nežinomi niekam, išskyrus juos pačius. Jų melancholija trumpalaikė, tad jie labai greitai susitvarko su pačiais sunkiausiais sukrėtimais.

Šaulys

Šauliai labai stabilūs ir beveik niekada nedepresuoja, nes jų charakteryje yra įgimtas gebėjimas ieškoti išeities iš bet kokios situacijos. Šia prasme jie stipresni už visus kitus Zodiako ženklus. Tai nereiškia, kad jie turi visišką imunitetą, tiesiog jie neturi laiko liūdesiui ir kentėjimams.

Ožiaragis

Ožiaragiai – labai uždari žmonės ir visada viską laiko savyje, labai retai dalindamiesi problemomis su draugais ir artimaisiais. Liūdesys, išgyvenimai ir problemos kaupiasi jų širdyje, priversdami gyventi depresijose, kurios tampa jų gyvenimo dalimi, o ne tiesiog dvasine būsena ar nuotaika.

Vandenis

Vandeniai įpuola į depresiją greitai ir negrįžtamai, bet tik vienu atveju – kai nežino, ką jiems daryti toliau. Jiems svarbiau už viską pasaulyje žinoti, kokiu keliu eiti, bet ne visada pavyksta kelią pasirinkti teisingai. Akligatviai ir nesėkmės baimė Vandenius įstumia į sumaištį.

Žuvys

Žuvys mano, kad depresija – jų likimas, nors iš tiesų taip nėra. Daugelis šio ženklo atstovų įsivaizduoja esą kankiniai, nors visų problemų sprendimas matyti plika akimi. Žuvims reikia daugiau ryžtingumo ir kantrybės, tada bet kokia depresija jas aplenks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: Irano ataka – kaip atsakys Izraelis?