Priešai pagal Zodiako ženklą: su kuo jums tikrai ne pakeliui

Idealių žmonių nebūna. Priešiškumas tarp žmonių iškyla nuolat, ir nė vieno Zodiako ženklo negalima laikyti išimtimi – visi mes retkarčiais supykstame.

 Kai kuriems žmonėms tiesiog ne pakeliui, nes jie pernelyg skirtingi. <br> 123rf nuotr. 
 Kai kuriems žmonėms tiesiog ne pakeliui, nes jie pernelyg skirtingi. <br> 123rf nuotr. 
Kai kuriems žmonėms tiesiog ne pakeliui, nes jie pernelyg skirtingi.<br>123rf nuotr.
Kai kuriems žmonėms tiesiog ne pakeliui, nes jie pernelyg skirtingi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 9, 2019, 10:07 AM, atnaujinta Jan 9, 2019, 10:09 AM

Tačiau kai kuriems žmonėms tiesiog ne pakeliui, nes jie pernelyg skirtingi. Sužinokite, ko kituose žmonėse nepakenčia 12 Zodiako ženklų atstovai.

Avinas

Avinas negali pakęsti žmonių, kurie lėti ir vadovaujasi jausmais. Tarp Avinų ir Žuvų negali būti didelių simpatijų. Ši porelė gali tikėtis taikaus sugyvenimo tik ten, kur vienas kito nemato.

Jautis

Kad Jaučiai imtų ko nors nekęsti, reikalinga svari priežastis. Viena iš tokių priežasčių – visiškas abejingumas. Šie žmonės nepakenčia, kai į juos nekreipia dėmesio. Iš visų 12 Zodiako ženklų Jaučiams skaudžiausia tai patirti iš Avinų ir Dvynių. Su šiais žmonėmis Jaučiams ne pakeliui.

Dvyniai

Dvyniai nemoka nekęsti, bet jie lengvai atsisako jiems neįdomių žmonių draugijos. Patys nuobodžiausi jiems – Ožiaragiai, kurie visuomet atsargūs ir bijo eksperimentuoti. Šie žmonės neturi beveik nieko bendra.

Vėžys

Iš pirmo žvilgsnio Vėžiai neturi priežasčių ko nors nekęsti, bet jiems labai sunku bendrauti su save įsimylėjusiais žmonėmis. Dažniausiai tai būna Liūtai ir Skorpionai, o kartais netgi Svarstyklės. Su jomis Vėžiui gali atsirasti priešiškumas ir neapykanta molekuliniame lygmenyje.

Liūtas

Liūtas dažniausiai pykstasi su tais, kurie jį kokiu nors atžvilgiu pranoksta. Jeigu nugalėjote Liūtą garbingose varžybose, rizikuojate tapti jo priešu. Iš principo šis Zodiako ženklas, nepaisant savo egoizmo ir valdžios siekimo, gana retai su kuo nors pykstasi, nes greitai pavargsta, bet Skorpionas arba Ožiaragis gali taip sugniuždyti Liūtą, kad priešiškumas beveik garantuotas.

Mergelė

Mergelės nepakenčia išsišokėlių, egoistų, nepriklausomai nuo Zodiako ženklo, ir veidmainių, kurie apsimetinėja ir nutyli tiesą. Lengviau išvardyti, kas su Mergelėmis neturi problemų, nei tuos, kas turi. Sunkiausia Mergelėms rasti bendrą kalbą su Svarstyklėmis, Šauliais, Žuvimis.

Svarstyklės

Svarstyklėms malonūs visi, bet jos pykstasi su tais, kurie smerkia jų neatsakingumą ir vėjavaikiškumą. Tai, visų pirma, Mergelės ir Vėžiai. Bet Svarstyklės gali pademonstruoti lankstumą ir kantrybę, todėl atleidžia šiems Zodiako ženklams už jų aukštus reikalavimus.

Skorpionas

Sudėtingam Skorpionui neįtikėtinai sunku bendrauti su Šauliu. Skorpionas iš prigimties savininkiškas, ir tai blogai veikia tiek draugystę, tiek meilę. Su laiku ar beveik iš karto šių priešingų ženklų skirtumai atveda į priešiškumą.

Šaulys

Šaulius erzina Skorpionai savo didybės manija ir keistenybėmis. Taip pat jiems sunku suprasti Žuvis, kurios, Šaulių nuomone, pernelyg daug išgyvena dėl savęs. Taip, egoizmo turi visi, bet Žuvų egoizmas Šaulius erzina labiausiai.

Ožiaragis

Ožiaragiai visiškai nesupranta Dvynių. Tas lengvumas su kuriuo gyvena Dvynių ženklo atstovai, Ožiaragius tiesiog verčia suakmenėti. Jeigu šie žmonės dirba viename kolektyve, atsižvelgiant į jų gyvenimo filosofijos skirtumus akivaizdu, kad jie greičiausiai bus priešai.

Vandenis

Vandeniams sunku bendrauti su daugeliu žmonių, bet jie to niekam neparodo. Priešų jie beveik niekada neturi. Dėl savo problemų jie kaltina save ir paprastai visada randa problemų sprendimo būdą. Jums ne pakeliui su Vandeniais, jeigu esate linkę beprasmiškai pyktis.

Žuvys

Žuvims sunku bendrauti su Vandeniais, kurie nuolat stengiasi pažinti pasaulį ir niekada nesėdi vietoje. Jie ryžtingi ir bekompromisiai. Žuvims reikia daugiau laiko priimti sprendimus, todėl jos niekaip negali išlaikyti Vandenių šalia savęs. Žuvims pirmoje vietoje yra jausmai, todėl galimi konfliktai su Mergelėmis ir Avinais.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų sausio 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.