Kaip pamatyti žmogaus aurą? Išmokti galite ir jūs

Pasak parapsichologų aplink žmogaus kūną yra aura – akiai neregimas elektromagnetinės prigimties laukas. Šis energinis apvalkalas turi informaciją apie savo savininką: parodo jo ligas, mintis, jausmus, charakterio ypatybes.

Egzistuoja žmonių, kurie gali pamatyti aurą be jokių ypatingų treniruočių – tokia dovana jiems duota nuo gimimo.<br>123rf nuotr.
Egzistuoja žmonių, kurie gali pamatyti aurą be jokių ypatingų treniruočių – tokia dovana jiems duota nuo gimimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2017, 1:04 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 7:09 PM

Visa tai atspindi auros spalva ir intensyvumas. Pavyzdžiui, žalia auros spalva rodo sveikatą ir ramybę, pilka – prislėgtumą ir liūdesį.

Egzistuoja žmonių, kurie gali pamatyti aurą be jokių ypatingų treniruočių – tokia dovana jiems duota nuo gimimo. Bet, pasak ezoterikos specialistų, išmokti matyti aurą gali kiekvienas, tik reikia tam surasti laiko ir įdėti pastangų.

Pasirinkite žmogų, kuris jums padės treniruotis. Jam reikia atsistoti ar atsisėsti vienodos spalvos fone (geriausia – baltos, pilkos ar juodos). Apšvietimas kambaryje turi būti natūralus, ne per ryškus. Atsitraukite 2-3 metrų atstumu nuo porininko ir atsipalaidavę, ramiai į jį žiūrėkite. Žvilgsnis turi būti nesufokusuotas ir nukreiptas ne į objektą, o tarsi į tuščią erdvę aplink jį.

Treniruotis geriausia žiūrint į nuogą kūną, mat drabužiai blogai veikia auros matymą. Jeigu jums nejauku kreiptis į ką nors su prašymu ilgą laiką sėdėti priešais jus, o dar ir apsinuoginus, galite pasitreniruoti su savo kūnu. Šviesa taip pat turi būti blankoka, o fonas už jūsų – neutralus. Atsisėskite riešais veidrodį, atsipalaiduokite. Nesistenkite nieko pamatyti iš karto, tiesiog be įtampos žiūrėkite į savo atspindį. Aprėpkite akimis rankas, klubus, po to visą kūną, stengdamiesi nesusikoncentruoti į detales.

Jeigu nuošalią vietą užsiėmimams rasti sunku, galima tiesiog žiūrėti į savo ranką. Kad pamatytumėte aurą, ištieskite ranką delnu į save ir apžiūrinėkite erdvę aplink pirštus. Nepamirškite apie vienspalvį foną.

Ir užsiėmimuose su porininku, ir žiūrint į savo kūną po kurio laiko virš odos pasirodys kažkas panašaus į melsvą švytėjimą, kuris panašus į degantį metilo spiritą. Jeigu objektas pajudės į šoną, šis pusiau skaidrus rūkas pajudės paskui jį.

Jeigu jums pavyko pamatyti švytėjimą – tai sėkmė, pirmas žingsnis link gebėjimo matyti aurą. Švytėjimą ne visiems pavyksta pamatyti iš pirmo karto, bet sistemiškai treniruojantis jis būtinai atsiras ir taps vis ryškesnis. Kai kurie žmonės per pirmuosius užsiėmimus nemato švytėjimo, bet jaučia perštėjimą delnuose ar pėdose. Tai reiškia, kad jie teisingame kelyje, bet reikia atsipalaiduoti ir atsikratyti įtampos.

Pradžioje aura jums atrodys plona ir bespalvė, bet laipsniškai įgis spalvas ir taps tirštesnė. Svarbiausia šituo užsiimti su gerais ketinimais. Blogos mintys iškreipia žmogaus suvokimą, rodydamos jam tik tai, ką jis pats nori pamatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.