Apskaičiuokite savo turto kodą: apie pinigus – kaip pirštu į akį

Kiekvienas žmogus turi savo turto kodą – skaičių, kuris reikšmingas piniginei sėkmei. Jis apskaičiuojamas, remiantis žmogaus gimimo data. Tik, skirtingai nei įprastame numerologiniame skaičiavime, sumuoti reikia ne visus datos skaičius, o tik mėnesio ir dienos.

 Apskaičiuokite savo turto kodą: apie pinigus – kaip pirštu į akį.<br> 123rf nuotr. 
 Apskaičiuokite savo turto kodą: apie pinigus – kaip pirštu į akį.<br> 123rf nuotr. 
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 31, 2017, 10:07 AM, atnaujinta Feb 4, 2019, 2:55 PM

Sumuoti skaičius reikia tol, kol gausite vienaženklį skaičių. Pavyzdžiui, jeigu gimėte 1979.08.29, reikia skaičiuoti 0+8+2+9=19, 1+9=10, 1+0=1. Taigi, jūsų asmeninis turto kodas yra 1.

Apskaičiavote savąjį kodą? Dabar skaitykite, ką jis reiškia.

1

Skaičius 1 numerologijoje simbolizuoja pradžią. Tai akivaizdu, nes nuo vieneto prasideda bet koks skaičiavimas. Turtui šis skaičius ne pats geriausias, tačiau bet kuriuose minusuose yra ir pliusų. Vienetas – tai neįtikėtinas tikslumas, kuris pinigų klausimuose visada reikalingas. Šio skaičiaus energetika siekia pastovumo, tvarkos, tikslumo. Kad jus lydėtų sėkmė, būtina atsiminti, kad neapgalvotas išlaidavimas ir rizikos, azartiniai žaidimai ir neatsakingas požiūris į pinigus gali baigtis didelėmis bėdomis.

Visata sako, kad jums turtas – tai ne pinigų kiekis, o tiesiog jų buvimas. Pasitenkinkite tuo, ką turite, ir mokėkite taupyti – tada turėsite, kuo pasigirti. Kad praturtėtumėte, jums prireiks išmintingų žmonių pagalbos, atkaklumo ir darbo. Sėkmė apsaugos jus nuo neteisingų sprendimų, vedančių į rimtus praradimus.

Geriausias talismanas jums – 1 euro vertės moneta. Nešiokite ją su savim, o namuose padėkite matomoje vietoje.

2

Dvejetui lemta atrasti pinigus, bet ne juos leisti. Leikite kam nors kitam pirkti jums daiktus. Kartu su savim imkite į parduotuvę vyrą, žmoną, mamą ar tėtį, kad jus atidžiai stebėtų. Neapgalvoti pirkiniai gali jus labai stipriai sužeisti.

Azartiniai žaidimai – geriausi jūsų nelaimės draugai. Jeigu užeisite į kazino, galite palikti ten viską, ką turite, tad apeikite ratu tokias įstaigas.

Stenkitės neišeiti iš namų be savo pagrindinio finansinio talismano – pasagos. Ji jus saugos, nes pati tam tikra prasme yra dviguba. Galite nusipirkti pasagos formos raktų pakabuką.

3

Skaičius 3 pinigų prasme gana palankus. Iš esmės tai geriausias skaičius tiems, kam finansinė gerovė yra gyvenimo prioritetas. Geriausias talismanas jums – trikojė fengšui varlė. Pinigus traukianti spalva – raudona.

Sėkmė jus lydi beveik visur, todėl saugotis reikėtų tik visiško neveiklumo, juk pinigai patys pas jus vargu ar ateis.

Malonių atsitiktinumų nebuvimas – bene vienintelis Trejeto minusas. Neliūdėkite, nes visais kitais atvejais sėkmė bus su jumis.

4

Jeigu gimėte globojami finansinio ketverto, žinokite, kad šis turto kodas visai pozityvus. Patys geriausi talismanai jums – žiedai.

Dauguma vyrų, kurių pinigus globoja skaičius 4, pajunta sėkmės antplūdį tik po vestuvių, nes užsimauna žiedus. Jei esate nevedęs, nusipirkite žiedą, kad Visata globotų jus ir jūsų santaupas. Tuo tarpo moterys mėgsta papuošalus, todėl piniginė sėkmė jas lydi nuo ankstyvo amžiaus, žinoma, jeigu jos gimė po skaičiumi 4.

Stenkitės nepasiduoti negatyvui ir reikalus tvarkykite tik būdami geros nuotaikos. Ketvertas – stabilumo, pasitikėjimo ženklas. Tuos, kas gimė po skaičiumi 4, lydi sėkmė versle.

5

Penketą numerologai vadina saulėtu skaičiumi. Finansinėje sferoje daugelis dalykų priklauso nuo jūsų pačių, konkrečiai – nuo jūsų užtikrintumo ir nusiteikimo.

Penketas mėgsta apvalius daiktus, todėl geriausias talismanas jums – bet kokia nominalo 5 moneta. Jos nerodykite niekam. Ji turi būti kažkas brangaus ir slapto. Su laiku talismanas sukaups galią ir pradės atiduoti ją jums.

Šio skaičiaus energetika reikalauja teisingai susidėlioti prioritetus. Nešvaistykite savo jėgų nereikalingiems dalykams. Tik taip pinigai galės ateiti į jūsų gyvenimą ir, o tai svarbiausia, jame ir pasilikti.

6

Šis skaičius tarsi jungia dvasinį pasaulį su materialiuoju. Kad pinigai jūsų nepaliktų, reikia rūpintis savo sveikata. Jūsų laimingas talismanas – mėlyna spalva.

Priimdami svarbius finansinius sprendimus naudokitės intuicija, kuri jūsų nepaves. Net jeigu jūsų gyvenimas dėl kokio nors žingsnio pasisuks nepalankia kryptimi, žinokite, kad Visata jus veda per tamsų mišką tiktai tam, kad išvestų į šviesą.

Pasitikėjimas kitais – kertinis jūsų sėkmės akmuo. Pinigai bus ten, kur bus tvirta draugystė, meilė ir atsidavusi bičiulystė.

7

Jeigu gimėte globojami septyneto, venkite azartinių žaidimų. Jums jie pavojingesni, nei bet kam kitam. Iš esmės būtent dėl tokių, kaip jūs, lošimo įstaigos ir klesti. Septynetai praranda budrumą ir ima žiūrėti į pinigus kaip į popierėlius, nors nuo jų mūsų gyvenime priklauso labai daug.

Stenkitės nesiskolinti ir neskolinti daugiau, nei galėtumėte sau leisti padovanoti, o taip pat nepraleiskite pro ausis nė vieno svarbaus protingesnių žmonių pamokymo. Klausykite tų, kurie linki jums laimės.

Pats svarbiausias talismanas jums – tai artimas žmogus, kuris laiku gali jums pasakyti, kaip reikėtų elgtis su pinigais. Jeigu išmoksite mylėti pinigus, išmoksite ir juos uždirbti bei tuščiai nešvaistyti.

8

Šis skaičius simbolizuoja begalybę. Toks turto kodas reiškia, kad jus persekios nuolatinė pinigų apykaita. Jums svarbiausia – be proto nekaupti pinigų ir nešvaistyti jų be ypatingo reikalo.

Geriausias energetinis balansas bus išlaikytas tuo atveju, jeigu pradėsite investuoti pinigus į asmeninį tobulėjimą. Pirkite ką nors naudinga tam, kad uždirbtumėte dar daugiau. Leiskite pinigus tam, kad atrastumėte naujų dominančių sričių.

Sėkmė visada jus lydės, todėl reikia tiesiog klausytis savo širdies siunčiamų signalų.

9

Jeigu tai yra jūsų turto kodas, stenkitės nepulti į kraštutinumus. Finansinė sėkmė jums šypsosis tik tada, jeigu sugebėsite išleisti tiek pat, kiek uždirbate.

Devynetai retai tampa labai turtingi, bet ir nepraranda pinigų šiaip sau.

Iš jūsų gyvenimas reikalauja tik gero nusiteikimo ir talismano aštriais kampais – trikampio ar kvadrato. Pageidautina, kad talismanas būtų simetriškas.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų sausio 31 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai