Trys Zodiako ženklai, kurie yra patys geriausi meilužiai

Šiuos tris Zodiako ženklus visai pagrįstai galima vadinti lovos dievais. Kasdieniame gyvenime jie gal ir niekuo neypatingi, tačiau kai reikalas pasisuka link meilės žaidimų, ši trijulė – tiesiog neprilygstama.

Skorpionui patinka dominuoti lovoje, verčiant partnerį išpildyti jo troškimus.<br>123rf nuotr.
Skorpionui patinka dominuoti lovoje, verčiant partnerį išpildyti jo troškimus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2017, 6:57 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:14 PM

Skorpionas

Skorpionai – patys geriausi sekso partneriai. Jie – meilės ir aistros virtuozai. Jie atviri ir lengvai patraukia priešingos lyties dėmesį. Skorpionams būdingas stiprus magnetizmas. Jiems nesunku rasti, kas juos pamalonina.

Skorpionui patinka dominuoti lovoje, verčiant partnerį išpildyti jo troškimus. Šio ženklo atstovams lovoje nėra nei išankstinių nuostatų, nei tabu. Taip pat Skorpionai ir agresyvūs, tad neturėtumėte stebėtis drąsiomis iniciatyvomis lovoje.

Vėžys

Geriausių meilužių reitinge Vėžys užima antrąją vietą. Vėžiai savyje apjungia stiprias emocijas ir aistrą. Dažnai jiems seksas yra tiesiog būdas suartėti su partneriu.

Šio ženklo vyrai nebijo parodyti, kad kas nors juos domina intymia prasme. Vėžių jausmingumas ir emocingumas – jų koziris, kuris traukia priešingą lytį. Šis Zodiako ženklas – švelnus ir romantiškas.

Dvyniai

Tai tobuli meilužiai. Tiesa, jie retai lieka ištikimi viena partneriui, skirtingai nuo Vėžio ir Skorpiono, kurie yra monogamiški.

Dvyniai – dideli fantazuotojai, ir tuo gali nustebinti savo partnerį. Šiam ženklui lengva sužavėti priešingą lytį aštriu protu ir intelektu. Jie labai mėgsta eksperimentuoti su naujomis sekso pozomis ir neįprastomis vietomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.