Antihoroskopas: kuris Zodiako ženklas yra didžiausias niekšas?

Visi Zodiako ženklai savyje turi kažką gero. Nemažai ir blogo. Visus tam tikra prasme galima pavadinti niekšais – bet kiekvienas yra niekšas savaip. Koks esate jūs?

 Visus tam tikra prasme galima pavadinti niekšais.<br> 123rf nuotr.
 Visus tam tikra prasme galima pavadinti niekšais.<br> 123rf nuotr.
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-06 12:39, atnaujinta 2019-02-07 16:38

Pasak astrologų, pirmąją vietą niekšų sąraše reikėtų skirti... jūs tikrai neatspėsite. Svarstyklėms. Tačiau ir kiti ženklai nedaug atsilieka.

Avinas

Nervingas ir impulsyvus niekšas. Ko gero, tuo viskas pasakyta. Ką nors pridirbęs arba paprašys atleidimo – triukšmingai, barstydamasis galvą pelenais ir su kitais teatrališkais efektais (kad rytojaus dieną vėl grįžtų prie seno), arba nepaprašys – matote, išdidumas neleidžia.

Pasiteisinimai: „Atleisk, kažkas užplaukė“, „Velnias sugundė“.

Jautis

Apskaičiuojantis niekšas. Tokio galima netgi neklausti: „Ar tu apskritai suvoki, ką darai?“ Patikėkite, dar ir kaip suvokia. Jis būtinai gerokai iš anksto apskaičiavo, kur smogti, kad būtų skaudžiau.

Pasiteisinimai: „Tu pats to nusipelnei“.

Dvyniai

Lengvabūdis niekšas. Dažnai tiesiog nesupranta, kad elgiasi kaip paskutinis niekšas (pusė smegenų vingių analizuojant savo veiksmus kažkodėl neveikia). Apie padarytą kiaulystę pamiršta po 5 minučių.

Pasiteisinimai: „Tu ką, įsižeidei? Kodėl?“

Vėžys

Esmingai nelaimingas niekšas. Tai jūs – niekšas, o jis – nekalta aplinkybių auka. Ir taip bus visada, net jeigu niekšybių iš jo pusės dešimt kartų daugiau, nei iš jūsų. Dar daugiau, jis pasirūpins, kad visas pasaulis sužinotų, kaip jūs su juo, vargšeliu, bjauriai pasielgėte.

Pasiteisinimai: „Tu pats mane privertei!“

Liūtas

Savimyla niekšas. Jis išmintingas ir didis, jis – karalius, visi kiti – šiukšlės po kojomis. Iš šios padėties plaukia visos jo kiaulystės.

Pasiteisinimai: „Man taip norėjosi“.

Mergelė

Kerštingas niekšas. Kažkur kažkada jūs perėjote jai kelią (ar tiesiog nesėkmingai pasisakėte apie ją) – gausite, ko nusipelnėte! Visus šiuos metus ji tiesiog laukė tinkamos progos, kad išlietų visą tą purvą, kuris susikaupė jos viduje.

Pasiteisinimai: jei neužklupta nusikaltimo vietoje – „Aš?! Kaip tu galėjai pagalvoti!“, arba triumfuojanti – „O tu prisimink...“

Svarstyklės

Bailus niekšas. Svarstyklės niekšų sąraše pelnytai užima 1 vietą. Niekšinga būtybė be jokios moralės. Čia sumelavo, ten apšnekėjo, kitur išdavė – toks gyvenimo būdas. Ir viskas iš bailumo.

Pasiteisinimai: jokių. Pridirbo ir pasislėpė.

Skorpionas

Principingas niekšas. Principai gali būti bet kokie, ne juose esmė. Žvelgiant iš jo supersudėtingos pasaulėžiūros požiūrio taško, jūs pažeidėte kažkokį draudimą ir turite būti už tai nubaustas. Save jis laiko Teisingumo (taip, iš didžiosios raidės) ginklu.

Pasiteisinimai: jokių. Ir aukštai užkeltas smakras.

Šaulys

Skandalingas niekšas. Troleibusų chamas, turgaus boba... Patiria malonumą iš pačių konfliktų.

Pasiteisinimai: beprasmis tekstas, sodriai praturtintas keiksmažodžiais, pakeltu tonu.

Ožiaragis

Užsispyręs ir ribotas niekšas. Jaučio abejingumas + Liūto egoizmas + jo asmeninis nepakartojamas bukumas. Dar godumas kaip priedas.

Pasiteisinimai: „Taip išėjo“.

Vandenis

Ciniškas niekšas. Garbinga 2 vieta po Svarstyklių. Padarys kiaulystę vien tam, kad pasijuoktų iš jūsų kančių. Jis turi įgimtą širdies ydą – tai yra, jos (širdies) nebuvimą.

Pasiteisinimai: „Cha cha“.

Žuvys

Abejingas niekšas. Išgirdę šauksmą „Padėkite!“, užtrenkia orlaidę ir tvirčiau įsisuka į antklodę. Iš jų nelaukite, kad ateis aplankyti į ligoninę, kur leidžiate savo paskutines dienas.

Pasiteisinimai: „Kiekvienas už save, atleisk“.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų vasario 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.