Patys pavydžiausi Zodiako ženklai

Pavydas – be galo pavojingas jausmas. Kai kuriems Zodiako ženklams lengviau jį užgniaužti ir neleisti savęs užvaldyti, o kitus pavydas tiesiog apakina. Kad netaptumėte nepagrįsto pavydo auka, verčiau iš anksto sužinoti, kas jūsų partneriui gali sukelti šį jausmą.

 123RF asociatyvi nuotr.
 123RF asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-11 16:45, atnaujinta 2019-02-11 16:58

Avinas

Avinai be galo pavydūs, nes jiems visada viską reikia žinoti, „kaip yra iš tikrųjų“. Šimtaprocentinis užtikrintumas jiems – pats aukščiausias gėris. Būtent todėl būkite su jais sąžiningi, kad po to netektų teisintis be priežasties.

Jautis

Jaučiams nebūdinga kelti scenas ir pavyduliauti, bet jeigu suteiksite jiems pagrindą, jie padarys viską, kad sužinotų tiesą. Geros baigties atveju nieko neparodys, o neištikimybės atveju – saugokitės, bėkite ir slėpkitės, nes Jaučiai nėra atlaidūs.

Dvyniai

Dvyniai pavyduliauja labai retai. Tai, ko gero, patys nepavydžiausi žmonės, nes jie supranta žmogiškąją prigimtį kur kas geria už kitus. Jie žino, kad pagundos niekam nesvetimos, todėl lengvam flirtui neteikia ypatingos reikšmės.

Vėžys

Šie žmonės taip stipriai pasitiki aplinkiniais, kad neįtaria apie melą. Jeigu suteiksite jiems pagrindą suabejoti savim, jie gali niekada nebebūti, kokie buvo, ir nebegrįžti pas jus, tačiau pavydėti be pagrindo jie taip pat paprastai nelinkę.

Liūtas

Liūtai reiklūs ir praktiškai visada savininkiški, todėl dažnai pavydi. Jeigu jie sugavo jus meluojant, galite visiems laikams apie juos pamiršti – tai smūgio jų išdidumui ir savimeilei pasekmė.

Mergelė

Mergelės labai nemėgsta, kai joms meluoja, todėl labai dažnai tikrina savo mylimuosius dėl melo. Jeigu jūs bent kartą duosite pretekstą pavydui – ramaus gyvenimo nesitikėkite, nes Mergelė arba jus mes, arba save žudys pavydo jausmu.

Svarstyklės

Svarstyklių negalima pavadinti pavydžiomis – jos pasineria į meilę visa galva, negalvodamos apie nieką, net apie pavydą. Retais atvejais gali būti pavojingos, ypač, jei rado priežastį pavydui, bet viso tikrojo vaizdo nesusidarė.

Skorpionas

Pats pavydžiausias Zodiako ženklas – Skorpionas. Jūs niekada negalėsite jo kontroliuoti, o jis pats savęs – juolab nesugebės. Jūs arba gyvensite ir tai kęsite, arba ne – daugiau variantų, deja, nėra.

Šaulys

Dauguma Šaulių niekada nekels jums skandalų. Jie išlaiko pusiausvyrą, ramūs ir žinantys savo norus bei tikslus. Jie pavydi tik pačiais kraštutiniais atvejais, vis tiek laikydami save rankose.

Ožiaragis

Ožiaragiai labai įžeidūs, todėl pavydo nebus – jeigu jis bent sekundę jumis suabejojo, tiesiog išeis. Būtent todėl Ožiaragiai savo antrosios pusės ieško labai kruopščiai, atsijodami daugumą pretendentų į savo širdį.

Vandenis

Vandeniai – tai tie, kurie mėgsta pasekti tą, kurio pavyduliauja. Jie slapukauja ir nekalba apie savo pavydą, nors jis juos ryja iš vidaus. Šis Zodiako ženklas be galo pavydus, bet bendram gyvenimui tai beveik niekaip neatsiliepia.

Žuvys

Žuvys panašios į Skorpionus – tai žmonės, kurie ne tiesiog pavydi, o gyvena su šiuo jausmu nuolat. Tai jiems norma. Be to, jie reiklūs, todėl net mažiausia mylimojo klaida gali priversti juos išeiti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų vasario 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.