Kaip įsimyli 12 Zodiako ženklų atstovai

Meilė, be jokios abejonės, yra pats svarbiausias jausmas kiekvienam žmogui. Kiekvienas Zodiako ženklas įsimyli savaip – vieni žaismingai, kiti audringai, treti – paslapčia. Žvaigždės mums diktuoja įpročius.

Kiekvienas Zodiako ženklas įsimyli savaip – vieni žaismingai, kiti audringai, treti – paslapčia.<br>123rf nuotr.
Kiekvienas Zodiako ženklas įsimyli savaip – vieni žaismingai, kiti audringai, treti – paslapčia.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 11:21 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:22 AM

Avinas

Avinai – tai ugningas temperamentas ir aistra, bet ne tada, kai jie įsimyli. Vienintelė jų išimtis iš taisyklės ir pretekstas būti ramiems – tai meilė. Jie tiesiog prieina prie jūsų, paima už rankos ir sako: „Mes... na, šitą... dabar kartu“.

Jautis

Jaučiai įsimyli labai aistringai, užvaldydami visą žmogų, nepalikdami nieko. Jie iš karto kelia sąlygas, skelbia taisykles ir pareiškia apie savo ketinimus visiems aplink.

Dvyniai

Dvyniai iš tiesų myli, beatodairiškai įsimylėdami, o po to dar kartą, ir dar kartą, ir dar. Ir visais atvejais meilė pati tikriausia. Nuoširdi ir beatodairiška, maždaug pusmečiui. Bet kartais ir ilgiau.

Vėžys

Vėžiai įsimyli taip atsargiai, kad net Mergelės su jais negali lygintis. Jie gali stebėti savo išrinktąjį ar išrinktąją ištisus metus, ir tik po to, jei auka nepabėga, ji sutinka būti su jais.

Liūtas

Liūtai įsimyli tik antrieji. Jeigu jūs juos įsimylėję, tai ir jie gali jumis susidomėti. Jie iš prigimties privalo būti geresni, todėl laukia pagarbos ir nuolankumo. Ir jeigu viskas taip susiklostė, jie prisiriš prie jūsų visiems laikams.

Mergelė

Mergelė įsimyli labai lėtai ir atsargiai. Jūs nesutiksite Mergelės, kuri mušasi į krūtinę prieš žmonių minią, šaukdama, kad įsimylėjo. Visi jų jausmai gyvena jų viduje, prasiverždami į išorę tik savo išrinktajam.

Svarstyklės

Svarstyklės – grožio žmonės, todėl viską daro kaip kine. Jos įsimyli tik todėl, kad tai „labai klasiška“. Žinoma, po to tai gali peraugti į kai ką daugiau, bet išorinės apraiškos vis tiek bus gana teatrališkos.

Skorpionas

Skorpionai įsimyli, nes taip reikia. Tą jie daro tiksliai pagal grafiką, pasirinkdami sau pakeleivį. Greitai pasako jums, kokie jūs gražūs ir protingi, o tada staigiai dingsta, palikdami auką marinuotis.

Šaulys

Šauliai neįsimyli. Tai yra, jie nenori įsimylėti, bet tai ne visada pavyksta. Jie į meilę žiūri su labai dideliu skepticizmu, todėl įsimyli vis ne ruošdamiesi išsiskyrimui.

Ožiaragis

Šie žmonės pavojingi, nes įsimylėję puola įnirtingai ir staigiai. Tu net nepastebėsi, kad taip pat įsimylėjai, o jau stovėsi prie altoriaus su žiedu ant piršto arba apsuptas minios taip pat nieko nesuprantančių žmonių, šaukiančių „Karti, karti, degtinė karti!“

Vandenis

Vandeniai įsimyli labai juokingai. Jie skambina jums po tūkstantį kartų per minutę, sakydami, kad pasiilgo. Jie tokie mieli ir geri, kad neįsimylėti jų taip pat – nuodėmė, nusikaltimas ir tiesiog siaubingas poelgis.

Žuvys

Žuvys – tai įsimylėjimo vadovėlis. Mokslininkai nežino atsakymo, kas iš ko mokėsi – meilės melodramų scenaristai iš Žuvų ar Žuvys iš scenaristų. Greičiausiai tiesiog visi filmų apie meilę scenaristai yra Žuvys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją