4 Zodiako ženklai, labiausiai linkę į neištikimybę

Astrologų nuomone, Zodiako ženklas veikia ne tik žmogaus charakterio bruožus, bet ir jo polinkį į neištikimybę. Kai kuriems ženklams juos globojantys šviesuliai padovanojo atsidavimą ir pastovumą, kitiems – lengvą polinkį į meilės nuotykius.

Planetos ir Zodiako žvaigždyno energijų junginys nulemia daugelį žmogaus savybių, tarp jų ir elgesį meilės fronte.<br>123rf nuotr.
Planetos ir Zodiako žvaigždyno energijų junginys nulemia daugelį žmogaus savybių, tarp jų ir elgesį meilės fronte.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2017, 9:01 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 4:42 PM

Yra 4 Zodiako ženklai, kurių atstovus žvaigždės apdovanojo tokiu temperamentu meilės srityje, kad jiems ištikimybė – veikiau išimtis, nei taisyklė.

Yra žinoma, kad be Saulės ir Mėnulio kiekvieną žmogų veikia ir tam tikra planeta. Ši planeta – mūsų žvaigždyno globėja, pakoreguojanti Zodiako ženklų savybes. Planetos ir Zodiako žvaigždyno energijų junginys nulemia daugelį žmogaus savybių, tarp jų ir elgesį meilės fronte. Remdamiesi šiais dėsningumais astrologai nustatė 4 pačius neištikimiausius Zodiako ženklus.

Dvyniai

Globėjas – Merkurijus

Nepastovūs ir vėjavaikiški Dvyniai nuolat nori aštrių pojūčių. Juos globojanti planeta, šalia teigiamų savybių, Dvyniams dovanojo polinkį į intrigas ir apgaulę, ir dažnai būtent per tokius poelgius jie gauna jiems reikalingas emocijas.

Šio ženklo atstovus į neištikimybę gali pastūmėti paprasčiausias nuobodulys: nuobodulys dėl to, kad viskas gerai, dėl to, kad santykiai vystosi pernelyg sklandžiai... O apgaulė – patikimas būdas išsklaidyti nuobodulį ir gauti porciją ryškių pojūčių.

Vėžys

Globėjas – Mėnulis

Nakties šviesulys reikliam Vėžiui padovanojo egoizmą ir polinkį į kaprizus, o ypač rimtais atvejais – net ir principų nebuvimą. Jie trokšta matyti šalia savęs idealą, todėl žmogui, esančiam šalia, kelia pernelyg aukštus reikalavimus.

Paprastai, kai antroji pusė pradeda rodyti savo individualias savybes ir silpnybes, kurios netelpa į Vėžio susigalvotą idealų vaizdą, jis pradeda trypti kojomis ir svaidytis kaltinimais. O tada renkasi neištikimybę, ir dar blogiau – visada dėl jos kaltina partnerį, bet jokiu būdu ne savo egoizmą.

Skorpionas

Globėjai – Marsas ir Plutonas

Marsas Skorpionus apdovanojo aistringumu ir polinkiu į maniakišką pavydą, o Plutonas – uždarumu ir egoistiniu noru savo įtakai visiškai pajungti artimą žmogų.

Skorpionas – priešingų savybių sprogstamasis mišinys, ir Skorpionų neištikimybė neturi logikos. Atrasti išorinę priežastį praktiškai neįmanoma – paprastai į neištikimybę Skorpioną pastūmėja vidinė būsena. Tarp Skorpiono ir mylimo žmogaus gali būti visiškas tarpusavio supratimas, bet staigus nepagrįsto pavydo protrūkis ar abejonė partnerio jausmais privers Skorpioną keršyti – nors keršyti ir nėra už ką.

Šaulys

Globėjas – Jupiteris

Jupiterio įtaka Šauliuose provokuoja egoizmą ir lengvabūdišką požiūrį į kitų žmonių jausmus. O prie šių savybių pridėjus Šaulio polinkį nuolat įsimylėti ir ryškių emocijų alkį išeina, kad jis lengvai rizikuoja ilgalaikiu ryšiu dėl akimirkos susižavėjimo.

Pajutęs eilinį įsimylėjimą, Šaulys tiki, kad tai visam laikui, o tada horizonte pasirodo nauja kandidatūra, ir istorija kartojasi. Šauliui rūpi vien jo paties jausmai, ir jis vargu ar susimąstys, kad ką nors įskaudins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.