Patys darbščiausi Zodiako ženklai

Vieni įpratę dirbti net per laisvadienius, kitiems labiau patinka ramus gyvenimo būdas ir taikus gamtos stebėjimas. Pomėgį dirbti, pasak astrologų, nulemia planetų padėtis gimstant.

Pačiu darbščiausiu Zodiako ženklu laikomas Ožiaragis.<br>123rf nuotr.
Pačiu darbščiausiu Zodiako ženklu laikomas Ožiaragis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 11:23 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 3:56 AM

Pačiu darbščiausiu Zodiako ženklu laikomas Ožiaragis. O štai koks požiūris į darbą būdingas visiems kitiems ženklams.

Avinas

Avinų negalima užtikrintai pavadinti darbščiais. Tačiau jeigu jie užsiima reikalu, kuris jiems teikia moralinį pasitenkinimą, jie pamiršta, kas yra poilsis. Jie gali pašvęsti darbui savaitgalius ir šventes, ir savo neišsemiama energija užkrėsti visus aplink. Jeigu Avinai pastebi, kad darbas neatneša vaisių, jų užsidegimas laipsniškai silpsta, ir jie persijungia į kitą užsiėmimą.

Jautis

Jaučiai iš prigimties linkę į tinginį, jie skiria tik dalį savo laiko mėgstamam užsiėmimui. Bet jeigu Jaučiai įkalinti būtinybės rėmuose, jie visiškai atsiduoda darbui. Jie išsiskiria pedantiškumu ir atsakingai žiūri į darbą, jeigu žino, kad po šito seks geras atlygis. Juos ramina monotoniškas darbas, kur reikia minimalių pastangų.

Dvyniai

Dvyniai nemėgsta kruopštaus darbo ir jaučiasi pasimetę, kai jiems duoda kokias nors užduotis. Jie gali išsisukinėti ir savo tarnybines pareigas užversti kam nors kitam. Jeigu Dvyniai prarado darbo vietą, paieškos bus ilgos ir nuobodžios. Širdies gilumoje jie svajoja likti laisvi nuo darbinės veiklos.

Vėžys

Vėžiai pakankamai darbštūs. Pagrindinė jų veikla apsiriboja namų darbais, tai gali būti buto tvarkymas ar nedidelis remontas. Būdami darbe, jie daro tik tai, kas būtina, ir įpratę neapkrauti savęs iki vėlaus vakaro. Visas savo jėgas jie skiria pareigoms namuose. Gimtieji namai – tai jų stichija, o darbo laiku Vėžiai pasyvūs ir nerodo iniciatyvos.

Liūtas

Liūtai tampa tikrais darboholikais, jeigu jiems patinka tai, kuo jie užsiima. Mėgstamas darbas ir stabilios finansinės pajamos gali juos padaryti tiesiog nepavejamus. Jeigu darbas atneša pasitenkinimą, jie prisiima daugybę papildomų įsipareigojimų ir gali užsibūti darbe iki vėlumos. Liūtus stumia į veiklą noras gražiai gyventi. O mažas atlyginimas ir nemėgstamas darbas juos paverčia dykinėtojais.

Mergelė

Mergelės visomis jėgomis ir su entuziazmu imasi vykdyti bet kokias užduotis. Jos pasineria į darbą visa galva, ir kartais toks požiūris į darbą nepatinka bendradarbiams. Tiesa, Mergelę sunku priversti dirbti daugiau normos, jos reikalauja privalomos kompensacijos už perviršį. Kartais asmeninio gyvenimo sunkumai jas priverčia leisti darbe ir dienas, ir naktis. Darbinėje veikloje Mergelės randa nusiraminimą, atitraukiantį jas nuo pilkos kasdienybės.

Svarstyklės

Svarstyklės gana dažnai patiria tinginio priepuolius. Jos neretai jaučia jėgų stygių ir apatiją. Šio ženklo atstovai darbe nemato ambicijų patenkinimo šaltinio. Darbe jos prigalvoja įvairių priežasčių nedaryti to, kas reikalaujama. Svarstyklės komfortiškiau jaučiasi per pertraukas su puodeliu karštos kavos. Tik užsiimdamos kūryba jos jaučiasi savo stichijoje. Šis procesas jas įtraukia ir nuspalvina gyvenimą vaivorykštės spalvomis.

Skorpionas

Sunku pasakyti, ką iš mėgstamo užsiėmimo gauna Skorpionai. Jie labai paslaptingi, todėl sunku daryti išvadas apie jų polinkį į darbą. Skorpionai gali intensyviai dirbti, siekdami rezultato, bet toks elgesys slepia siekį pasislėpti nuo slegiančių problemų. Jų norus ir siekius kartais valdo nenusakomi motyvai. Būtent dėl savo charakterio ypatybių jie gali dažnai keisti savo veiklos pobūdį.

Šaulys

Šauliai gana retai pasišvenčia mylimam darbui iki galo. Jų gretose gana sunku rasti tikrą darboholiką. Supantis pasaulis, pilnas įvairių galimybių, kur kas labiau traukia Šaulį. Jeigu profesija juos visiškai tenkina, jie vis tiek ieško įdomesnio užsiėmimo iš šalies. Kad Šaulys labiau stengtųsi, jam būtina dirbti darniame kolektyve.

Ožiaragis

Ožiaragiai – patys darbščiausi iš visų Zodiako ženklų. Jie kupini jėgų, kad visiškai pasišvęstų darbui. Ožiaragiams būdinga didelė valios jėga, todėl jie aiškiai mato tikslą ir eina į jį, nušluodami visas kliūtis nuo savo kelio. Jie moka planuoti savo darbo laiką ir gerai organizuoja darbo procesą. Ožiaragiai nusiteikę taikiai ir paprastai nesivelia į ginčus su vadovybe.

Vandenis

Sąvoką „darbas“ Vandeniai retai vartoja savo leksikone. Jeigu būtų galimybė ištisas dienas ilsėtis, jei paskubėtų ja pasinaudoti. Darbas jiems – sunki našta, kuri visu sunkumu slegia pečius. Bet Vandeniams būdingas stiprus pareigos jausmas. Jeigu jie suvokia, kad nieko nedarymas gyvenime gali baigtis nusivylimais, imasi planų realizavimo.

Žuvys

Žuvims nebūdinga tapti darboholikais. Jų nelabai traukia profesinė veikla. Žuvys nepatiria malonumo iš darbinio proceso, kuos labiau įtraukia kiti užsiėmimai. Jeigu be mėgstamo darbo Žuvys gyvenime daugiau nieko neturi, tada atiduos save iki galo. Jos turi didelį potencialą, kad pakiltų karjeros laiptais. Jie turi ambicingų planų užsirekomenduoti iš pačios geriausios pusės, kad vadovybė būtinai įvertintų nuopelnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.