Likimo jums siųstas vyras: kaip atpažinti, kad čia tikrai jis?

Dauguma moterų galvoja, kad, kai gyvenime pasirodo tas tikrasis, likimo skirtas vyras, jo nepastebėti bus neįmanoma. Kažkas viduje neabejotinai sukirbės. Vis dėlto liūdna naujiena ta, kad dažniausiai stipriai sukirba, sukrečia, „stogą nuneša“ kiek kitokiais atvejais.

Visi į moters gyvenimą atėję vyrai – ne atsitiktiniai.<br>123rf nuotr.
Visi į moters gyvenimą atėję vyrai – ne atsitiktiniai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2017, 1:46 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:00 PM

Dažniausiai tai būna vyrai, atėję grąžinti karminių skolų – lyg „bloga karma“, iš kurios patiriamas tik skausmas.

Kaip gi atskirti, kad prieš jus – tas vyras, kuris jums iš tiesų reikalingas, su kuriuo jūs žydėsite ir skleisitės kaip moteris?

Visi į moters gyvenimą atėję vyrai – ne atsitiktiniai. Bet jie ateina su skirtingais tikslais. Juos galima suskirstyti į tris dideles grupes.

1. Vyrai mokytojai

Jie ateina mūsų ko nors išmokyti ir pasilieka mūsų gyvenime tol, kol pamoka neišmokta. Jie gali būti visokie: geri, blogi, vedę, sprogdinantys jūsų smegenis, laužantys jūsų asmenines ribas, žeminantys jus, sukeliantys jums begalinį gailestį, ir t.t.

Jie mokys jus moteriškumo, savivertės, tikėjimo savimi, savo ribų gynimo, teisingo santykių su vyrais kūrimo. Tą pačią pamoką gali duoti tiek vienas vyras, tiek keli. Jeigu moteris užsispyrusi, tokį vyrą jai likimas skirs kaip sutuoktinį ar labai ilgam laikui. Bet kai tik ji išmoks reikiamą pamoką, tas vyras dings iš jos gyvenimo, susidarys visos sąlygos, kad jie išsiskirtų. Juk dabar į jos gyvenimą turi ateiti kitas vyras, ir, greičiausiai, jau ne pamokoms, o normaliam gyvenimui.

2. Karminiai skolininkai

Kartais į moters gyvenimą ateina vyrai, su kuriais ji jau turi karminių sąskaitų. Tokiuose santykiuose arba ji labai daug atiduoda, nes yra skolinga, arba vyras skiria jai labai daug emocijų, jausmų, išgyvenimų, netgi lėšų, bet moteris jam nejaučia nei meilės, nei švelnumo, nei šilumos. Kartais būna, kad tokie žmonės nesugeba išsiskirti – kol kažkuris kažkuriam kažko neatidavė, jie laikosi kartu, kad galiausiai jie pripildytų vienas kitą ir paleistų.

3. Vyrai, skirti gyvenimui

Tai – būtent ta grupė, kuri mums reikalinga. Vyrai, skirti gyvenimui – tai tie, kurie mus pripildo, kurie mums kažką duoda, kurie mus atskleidžia, su kuriais reikia gyventi, kurti šeimą, tobulėti. Tai – pats geriausias variantas atsiskleisti moteriai ir jos prigimčiai.

Kartais moteris turi susidurti su dviem pirmosiomis grupėmis, kad pribręstų sutikti tokį vyrą.

Moterims dažnai susiklosto nebrandūs santykiai su vyrais tiesiog todėl, kad jos atsisako išmokti savo pamokas ir išlaukti gyvenimo momento, kuomet įvyks tai, kas neišvengiama. Tokiais atvejais moteris arba puola prie bet kokio vyro, arba gyvena iliuzijose, laukdama princo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?