Patys kerštingiausi Zodiako ženklai: su kuo verčiau nejuokauti

Būna žmonių, kurie įsižeidžia ir keršija dėl menkiausio nesusipratimo. Tuo metu kiti – visiškai nekerštingi, čia pat užmiršta, kas juos įskaudino. Astrologai teigia, kad tai gali būti susiję ir su žmogaus Zodiako ženklu.

Būna žmonių, kurie įsižeidžia ir keršija dėl menkiausio nesusipratimo.<br>123rf nuotr.
Būna žmonių, kurie įsižeidžia ir keršija dėl menkiausio nesusipratimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2017, 5:50 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 10:22 PM

Avinas

Kerštas? Apie ką jūs? Gal verčiau aš jus tiesiog užmušiu!“ – maždaug taip elgiasi Avinai, kai kas nors skaudžiai užgauna jų jausmus ar išdidumą. Tai paaiškinama paprastai: Avinai – ne smulkmeniški, kovos po kilimais ir smulkūs pasikandžiojimai – ne jiems. Skriaudiko laukia didelis nokautas. Tiesa, ne iš karto: pykdyti Aviną teks labai ilgai ir atkakliai, bet jei jau įpykdysite – laikykitės ir kaltinkite save. Jus gali sumušti, o toli pažengusiais atvejais – netgi išėsti iš darbo, gyvenamosios ar mokymosi vietos. Todėl pasisaugokite Avinų boksininkų, viršininkų, dekanų ir dėstytojų, o taip pat Avinų kaimynų: tūkstantį kartų pagalvokite, prieš paskelbdami jiems karą. Daryti kiaulystes Avinui – tai lyg bandyti save toreodoro vaidmeniui ispaniškoje koridoje: galingą ir stiprų gyvulį pykdyti bet kuris toreodoras ryšis tik per saugų atstumą.

Jautis

„Man visi žmonės – pagal nutylėjimą geri, kol neįrodys priešingai“. Taip mąsto Jautis – iš prigimties geraširdis ir kantrus žmogus. Kaip ir Avino atveju, jums prireiks nemažų pastangų, kad iškviestumėte Jautį į karo kelią. Tačiau visi tolesni įvykiai vaizdžiai pademonstruos, kad stengėtės ne veltui: kerštas bus ilgas ir subtilus. Iki kraštutinumo bloga reputacija – štai ką Jautis iš viso širdies kur jums visur, kur tik įmanoma. Kadangi šio Zodiako ženklo atstovai paprastai turi didelį bendravimo ratą ir neblogą autoritetą, tai staigus daugelio bendrų pažįstamų atšalimas jūsų atžvilgiu – patikimas įpykusio Jaučio veiklos požymis. Priežastis – tas pats kruopštumas ir įprotis viską daryti pagal sąžinę: tai lyg šio Zodiako ženklo vizitinė kortelė. Kitaip sakant, jei norite įgyti priešą visam gyvenimui – pradėkite kiaulinti Jaučiui.

Dvyniai

Jei susipyksite su Dvyniais – jus įtrauks į kompromatų kovą, iš kurios išeiti nugalėtoju jums bus labai sunku, nes šio Zodiako ženklo atstovai – pripažinti intrigų karaliai. Nėra kūrybiškesnių gandonešių, nei įsižeidę ir degantys keršto troškuliu Dvyniai. Apkalbų, gandų ir paskalų tinklą jie pina subtiliai ir skoningai: kartą išgirdę apie save įvairių „malonybių“, jūs neišpasakytai nustebsite ne tiek dėl to, kad jus apkalba, kiek dėl tokio beprotiško tiesos (kurią atvirumo ištikti išplepėjote patys) ir virtuoziško išsigalvojimo mišinio, kuris jus persekios visur.

Vėžys

Vėžys iki savo gyvenimo galo išlieka dideliu vaiku, todėl ir jo kerštas panašesnis į vaikiškas šunybes: kam daugiau šaus į galvą negailestingai susidoroti su dėl nieko nekalta skriaudėjos suknele, sukarpant ją į skutelius, arba tyčia paslėpti užšventusio sutuoktinio pasą komandiruotės išvakarėse?

Liūtas

Jeigu jums staiga kažkodėl prireiks sutrikdyti savo psichinę sveikatą, pradėkite pyktis su Liūtu. Iš karto kruvinos dvikovos nesitikėkite – pradžioje jus tik įspėjančiai trinktelės letena: pavyzdžiui, nuodingai pakomentuos jūsų poelgį, parodydamas visiems aplinkiniams, kad jūs – visiška smulkmė, ir į jus žiūrėti rimtai – visai ne karališka.

Mergelė

Patologiškai kerštinga Mergelė – reiškinys iš „negali būti!“ srities, nes kerštingumas jai nebūdingas. Tačiau ją galima pastūmėti į keršto veiksmą, jeigu gerai įnervinsite. Tiesa, kerštu šituos „mergeliškus“ pasidraskymus pavadinti sunku, bet kai kuriais atvejais ir jie bus juntami ir skausmingi, jeigu situacija turi jums kokią nors ypatingą reikšmę. Banko darbo dienos pabaiga. Jums reikia skubiai įforminti paskolą, o paskolos ekspertas – ta pati Mergelė, kurią jūs dažnai kaltiname lėtumu. Taip, paskolą jums įformims. Beveik. Bet darys tai velniškai ilgai, galiausiai šiek tiek supainiojant skaičiukus ar raideles. Ak, kaip gaila... Teks viską perdaryti, bet šiandien – jau niekaip. Ateikite rytoj. Žinosite, kaip nervinti ponias! Jūsų meilė grupei „Metallica“ sustiprėja po vidurnakčio? Kaimynas Avinas kada nors už tai jums nulaužys kaukolę, Vėžys liausis su jumis kalbėti, Liūtas pasirūpins, kad universitete negautumėte kokios nors įskaitos. O Mergelė? Mergelė tiesiog parašys dėl jūsų skundą – policijai, namų valdybai ar Europos žmogaus teisių teismui. Tokios tos Mergelės – žmonės iš esmės nekonfliktiški.

Svarstyklės

„Kvailys!“ – „Pats tu kvailys!“ Ir viskas, konfliktą galima laikyti išsemtu, jeigu susipykote su Svarstyklėmis. Ne veltui jos – taikumo ir pusiausvyros simbolis, tad Rožių karų iš šio ženklo atstovų vargu ar sulauksite. Dėl šito jos pernelyg susivaldančios. Nedidelė žodinė dvikova ar lengvas atsakomasis spyris į nugarą – praktiškai viskas, ką sugeba Svarstyklės. Subtilios paskalos, daug metų trunkantis priešiškumas, rankos pakėlimas – ne jų keršto būdai. Tiesa, Svarstyklės kartais gali kaip reikia pagadinti skriaudėjui nuotaiką – pavyzdžiui, reikiamoje vietoje palikdami nemalonų atsiliepimą apie jį arba panaudodami savo kaip viršininko įgaliojimus ir nepasirašydami mirtinai būtent dabar reikalingų atostogų prašymo. Tai kažkuo gimininga Mergelėms – ne veltui šie ženklai stovi šalia Zodiako sistemoje.

Skorpionas

Skorpiono pyktis – žiaurus dalykas, jeigu kur nors perėjote kelią šiam padarui. Nuodų išleidimo į jūsų pusę procesą lydės ir intrigos, kurias Skorpionai labai mėgsta, ir tai juos daro panašius į Dvynius.

Šaulys

Šaulių kerštas į bausmę sušaudant gali būti panašus tik vienu atveju: jeigu jis vyksta matant publikai. Šauliams absoliučiai būtini žiūrovai ir prijaučiantieji, kuriems su visa gražbylyste reikia pasakyti, kad skriaudėjas – paskutinis niekšas ir padugnė, nusipelnęs bausmės aikštėje. Būdamas vienas prieš vieną, Šaulys greit praranda visą užsidegimą, tačiau laukti patogios progos atsiskaityti su skriaudėju jis gali ilgai: kartais bausmė pasiveja jau seniai viską užmiršusį kaltininką po keleto mėnesių ar net metų. Užtat keršto akto trukmė gali būti tiesiogiai proporcinga laukimo periodui: kuo ilgiau Šaulys laukė savo valandos, tuo saldesnis ir subtilesnis bus kerštas, ištęstas į kelis epizodus. Šauliai nepaprastai kerštingi – tik taip galima paaiškinti faktą, kad bausmė už tai, kas padaryta, kartais įvykdoma po ilgo laiko.

Ožiaragis

Ar žinote, koks yra nuobodos kerštas? Jeigu ne, tai kuo greičiau susipažinkite ir pasistenkite susipykti su Ožiaragiu. Su juo tikrai reikės paprakaituoti, kol sudaužysite visus puodus ir galutinai išsitaškysite – Ožiaragiui visiškai nebūdinga siautėti, jis neturi polinkio į intrigas. Kitaip tariant, keršto kaip ir nebus: jums nesudaužys fizionomijos, kaip tai padarytų Avinas, nepradės leisti gandų, kaip Dvyniai, nekaltins viešai, kaip tą mėgsta daryti Šaulys. Jūs tiesiog neturėsite jokių perspektyvų ten, kur įsitaisė ir spėjo įsitvirtinti Ožiaragis. Jeigu tai – didelės ir perspektyvios kompanijos filialas, kur svajojate dirbti ir, regis, atitinkate visus kriterijus, bet kokias nors pareigas ten užima Ožiaragis, būkite pasiruošę: jūsų kandidatūra netikėtai bus atmesta. Jeigu esate Ožiaragio kaimynas ir bandote jo gyvenimą paversti pragaru, pradžioje pas jus lankysis, prašys ir įtikinės elgtis padoriai. Žinoma, ta darys nuobodžia ožiaragiška maniera – nekeliant balso ir pateikiant gerai apgalvotus argumentus. Nereaguosite – ką gi, kada nors gausite šaukimą į teismą arba jus aplankys pareigūnas. Ir taip bus iki begalybės, nes nuobodumas neturi ribų.

Vandenis

Dar vienas visiškai neįdomus Zodiako ženklas keršto srityje. Jeigu Vandenis padarė jums kiaulystę – nesvaikite: greičiausiai taip išėjo. Kaip sakoma – nieko asmeniško. Ši pasakojimo dalis apie keršto būdus, kurių imasi tie ar kiti Zodiako ženklai, bus neįprastai trumpa: apie vandenius praktiškai nėra, ką pasakyti. Keršytojai iš jų – absoliučiai jokie. Tačiau tai nereiškia, kad su jais galima pyktis absoliučiai nebaudžiamai: atsako žanras ir stiprumas gali labai priklausyti nuo to, kas yra Vandenio tėvai. Genai, taip sakant...

Žuvys

Žuvims padaryta skriauda palieka pėdsaką ilgam laikui, todėl sukelia atsakomąjį norą pakenkti skriaudėjui. Tai daroma slidžiu „žuvišku“ būdu pagal Dvynių pavyzdį: kažką išgirdote, bet nežinia, iš kur, tačiau skriaudikas kažkodėl po to jaučiasi be galo nejaukiai. Toks šaltas Žuvų kerštas: tai šen, tai ten apie jus kalba nelabai gerai, retkarčiais atskiesdami mažareikšmėmis detalėmis, negražiai apibūdinančiomis jūsų elgesį, bet konkrečių kaltinimų niekas niekada neišgirs. Slidu... Tačiau įspūdis apie jus Žuvų pastangomis gali susidaryti ne pats geriausias: jos gali būti nuodingos, kaip Skorpionas, iškalbingos, kaip Dvyniai ar daryti jums nedideles biurokratines kiaulystes, kaip Mergelė. Vienintelis dalykas, kuris iš tiesų guodžia – jūs tikrai išliksite gyvi, jūsų neišės iš išsėdėtos vietos ir neatiduos teismui. Šiandieninio gyvenimo šviesoje pyktis su Žuvimis ir jų kerštas atrodo visai nekaltai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.