Zodiako ženklai – patys didžiausi keistuoliai

Kai kurie žmonės, įskaitant ir jus, yra keisti. Kad ir kaip įprastai atrodytumėte ar elgtumėtės kasdienėje aplinkoje, visi žino, jog viduje esate šiek tiek pašėlusi asmenybė. Vieni turi keistų pomėgių, kiti negali ilgą laiką būti rimtai nusiteikę, dar kiti – pašėlę dėl įvairių filmų ir serialų herojų. Mes, žmonės, kai kurias savo keistas savybes atskleidžiame, o kitas slepiame po devyniais užraktais, tačiau mūsų keistenybės daro mus išskirtiniais.

Vieni turi keistų pomėgių, kiti negali ilgą laiką būti rimtai nusiteikę, dar kiti – pašėlę dėl įvairių filmų ir serialų herojų.<br>123rf nuotr.
Vieni turi keistų pomėgių, kiti negali ilgą laiką būti rimtai nusiteikę, dar kiti – pašėlę dėl įvairių filmų ir serialų herojų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2017, 11:51 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:23 PM

Tapę pasaulinio konkurso nugalėtoju, aplinkiniams atrodytumėte pats tobuliausias žmogus visatoje, tačiau net ir tada turėtumėte keistų įpročių, visai kitokį požiūrį į tam tikrus dalykus ar kitiems nepriimtiną skonį, pavyzdžiui, interjerui. Bandymas atsikratyti savo keistų įpročių yra beviltiškas, todėl juos telieka tik priimti. Susitaikymas su savomis keistenybėmis daro mus įdomesniais ir patrauklesniais aplinkiniams, nes tokio kaip jūs jiems dar neteko sutikti. Jūsų išskirtinumas gali atverti karjeros vartus arba padėti sutikti savo antrąją pusę. Net jei vaikystėje gėdijotės šių savo savybių, dabar pats metas jas atskleisti. Pasirodo, jog jūsų Zodiako ženklas taip pat gali daryti didesnę ar mažesnę įtaką šiems jūsų poelgiams.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Kai kurios jūsų idėjos yra gana savotiškos, tačiau tai, kaip jūs sugebate jas pateikti, kitiems daro įspūdį. Įgyvendindami tam tikrus tikslus dėmesį koncentruojate būtent į juos, o posakis „visais įmanomais būdais“ jums labai tinka. Gan neįprasta, jog jūsų žodyne nėra žodžių „ne“ ir „negali“, nes jų reikšmės jūs paprasčiausiai nežinote.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Nėra lengva pripažinti, tačiau jūs mėgstate kaupti daiktus ir niekučius, kurie kelia malonius prisiminimus. Jūsų namuose nerasime milijono kačių, bet spintoje vis dar kabės suknelė, kurią vilkėjote išleistuvėse, o kambario kampe stovės įskilusi močiutės vaza. Viską surinkus ir pardavus būtų galima nusipirkti naujų kokybiškų daiktų.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Jūs turite dvi asmenybės puses ir niekada nežinote, kuri iš jų pasireikš. Vieną dieną jūs kuklus namisėda, kuris nori laiką praleisti namuose, kitą dieną – vakarėlius siaubiantis liūtas. Artimuosius tai gali šiek tiek trikdyti. Būtų visiškai kitaip, jei šios dvi asmenybės atrastų balansą, tačiau dažniausiai viena pasireiškia labiau už kitą. Tačiau jūs niekada neatsibosite, nes nežinia su kuria asmenybe šiandien bendraus jūsų draugai ir kolegos.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Net patys keisčiausi dalykai gali jus išvesti iš pusiausvyros. Verkiate pamatę seną Kalėdų eglutę konteineryje, o jūsų mėgstamam serialui artėjant į pabaigą jūs būtinai pasiimsite laisvą dieną. Esate labai emocingi, kartais net atsitiktines istorijas, kurios nutiko jūsų draugų draugams, pasakojate per ilgai. Atrodo, lyg emocijų patyrimas būtų jūsų atsipalaidavimo būdas.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Absurdiška, kiek daug dėmesio jums reikia. Jei neesate jo centre, atrodo, lyg neegzistuotumėte. Nuolat švelniai giriatės socialiniuose tinkluose, netinkamose vietose garsiai kalbate apie seksą ir ant mechaninio buliaus lipate pirmas. Jūs niekada nesustojate, o jei esate dar ir apsvaigęs, pasidaro tik linksmiau.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Jūsų keistumas yra jūsų apsėdime dėl detalių. Jei kas nors jūsų katę vadina katinu, tol taisysite jų kalbą, kol klaidos nebebus daromos, o ten, kur nėra paslėptų minčių, visuomet bandote jas įskaityti. Jūs tiesiog nepasiduodate ir manote, jog esate labai uolus žmogus, nors iš tikrųjų – tik truputį keistas.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Pateisinate kiekvieną savo norą ir užgaidą. Niekas jums negali aiškinti apie rūpinimąsi savimi, nes jūs būtent taip ir darote. Labai save mylite ir keistai žiūrite į tuos, kurie jūsų nemyli. Turite daug draugų, tačiau jums vis dar negana. Norite pagyrų, dovanų ir viso kito, kas padarytų jus laimingu. Jūs – išlepęs.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Net jei ir turite tam tikrų vertybių sąrašą, jis yra kiek kitoks nei kitų žmonių. Jei kas nors parodo jums nepagarbą arba elgiasi su jumis ne taip, kaip jūs norėtumėte, greitai rezgate keršto planą. Aplinkiniams sunku suprasti ar jie jus tikrai pažįsta, nes jūsų elgesys kartais tampa labai paslaptingas.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Jums gyvenimas duotas tik vienas, tad dažnai elgiatės neracionaliai, neatsakingai ir netgi kvailokai. Gailitės, jei neparagavote jums siūlomų beždžionės smegenėlių arba praleidote šansą dviračiais pasivažinėti mirties keliu Bolivijoje. Mėgstate adrenaliną ir esate siejamas su neatsargumu pavojingose situacijose.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Nors visą savo dėmesį skiriate darbui, turite labai lakią seksualinę fantaziją. Nėra beveik nieko, ko nebandytumėte. Puiku, kad mylėdamiesi jaučiatės nevaržomai, nes visa tai suteikia jums galimybę nuleisti garą. Retai atostogaujate, bet jei seksas jums leidžia atsipalaiduoti – tai yra labai gerai.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Viskas gerai, kol esate laimingas, tačiau jei kas nors jus ignoravo ar parodė nepagarbą, laukia nemalonumai. Nesitaikstote su arogantiškumu ir tiesmukišku charakteriu – nieko nelaukdami kavinėje prašysite pakviesti vadybininką arba pasirašysite skundų knygoje. Jei bankas padarė klaidą arba kažkas pamiršo jūsų gimtadienį – tegu pasisaugoja.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Jūs keistas tuo, jog jaučiate užuojautą kitiems. Padarysite viską, ką tik galite, kad padėtumėte arba bent jau praskaidrintumėte kažkieno dieną. Prisimenate svarbias progas ir dažniausiai įteikiate mažas dovanėles joms atminti. Jei dirbtumėte kavinukėje, liūdnam klientui dovanotumėte kavos puodelį, o jei užsiimtumėte tapyba, savo kūriniais stengtumėtės prašviesinti niūrias dienas.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.