Ypatingi žmonės: ką reiškia gimti ties Zodiako ženklų susikirtimu

Labai daug žmonių yra gimusių ties Zodiako ženklų susikirtimu. Jie kartais visą gyvenimą kankinasi neapsispręsdami, kuris ženklas jiems tinka labiau. Astrologai tokius žmones vadina ribiniais. Jiems būdingos kiek kitokios savybės nei gimusiems ženklo viduryje.

Astrologai tokius žmones vadina ribiniais.<br>„123rf.com“ nuotr.
Astrologai tokius žmones vadina ribiniais.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-14 07:38, atnaujinta 2017-04-08 01:07

Avinas-Jautis

Šie žmonės pasižymi atkaklumu ir valia, būdinga Avinams, ir praktiškumu bei kantrybe, būdinga Jaučiams. Tokie žmonės mėgsta dominuoti ir visus ir viską kontroliuoti. Nepakenčia savo laisvės apribojimų, todėl jiems labiausiai tinka laisvos profesijos. Bet jie mėgsta gražius daiktus ir suvokia juos kaip vertybę, iš kurios jie sugeba gauti naudos.

Jautis-Dvyniai

Tai energijos telkinys. Jų charakteryje dera komunikabilumas, emocingumas, būdingi Dvyniams, ir apskaičiavimas bei praktiškumas, kuriais pasižymi Jaučiai. Astrologai juos vadina amžinais paaugliais. Jie energingi, veiklūs ir išradingi, bet tuo pat metu pernelyg jautrūs ir pažeidžiami. Jiems reikia išmokti save kontroliuoti ir paprasčiau žiūrėti į kitus žmones.

Dvyniai-Vėžys

Gimusius šiuo laiku galima pavadinti dvasingais žmonėmis. Juos dažnai apima pakylėta būsena, juos gali įkvėpti net paprasčiausios situacijos. Jie jaučiasi laimingi tik tada, kai gyvenime yra vietos romantikai ir meilei. Dievina keliones, naujus įspūdžius, pažintis, bet kartu yra prisirišę prie namų, šeimos, tėvynės. Tas dvilypumas kartais labai trukdo jiems apsispręsti dėl profesijos, gyvenamosios vietos.

Vėžys-Liūtas

Ties šių ženklų riba yra laikotarpis, kai vyksta du labai svarbūs tranzitai – Saturno ir Urano. Šios planetos verčia nuolat ieškoti savęs, važiuoti iš vietos į vietą ieškant geresnio gyvenimo, apmąstyti sukauptą patirtį. Deja, Vėžys-Liūtas turi kompleksų, kurie jame įtvirtina uždarą ir jautrų Vėžį ir atviresnį bei audringą Liūtą. Šie žmonės gali būti paklusnūs ir nuolankūs, bet po minutės – užsispyrę, kaprizingi ir egoistiški.

Liūtas-Mergelė

Tai sudėtingos asmenybės. Juose gyvena ir troškimas vadovauti, ir tuo pat metu būti šešėlyje, neišsišokti. Nenuostabu, kad kartais juos drasko prieštaravimai: audringa, agresyvi ir energinga Liūto prigimtis kovoja su racionalia, pedantiška ir smulkmeniška Mergelės prigimtimi. Tai išorinių efektų meistrai, jie moka paleisti dulkes į akis. Kartais iki neabejotinos sėkmės jiems pritrūksta užsispyrimo siekiant tikslo, mokėjimo blaiviai žiūrėti į gyvenimą ir adekvačiai vertinti aplinkybes.

Mergelė-Svarstyklės

Tai žmogus, ieškantis grožio. Tokius žmones traukia prie neeilinių asmenybių, meno, prabangos prekių. Jie stengiasi papuošti savo buitį negailėdami tam nei jėgų, nei lėšų. Suderina tai, kas nesuderinama: Mergelės žemiškumą ir Svarstyklių subtilumą bei artistiškumą. Šie žmonės ne ypač giliai įsiskverbia į aplinkinių psichologiją, todėl kartais rizikuoja pelnyti paviršutiniškų, negilių asmenybių reputaciją. Pirmiausia domisi išorine bet kokio daikto ar reiškinio puse.

Svarstyklės-Skorpionas

Kritiškai nusistatę gyvenimo ir aplinkinių atžvilgiu. Kartais jiems stipriai trūksta humoro jausmo, daugelis reiškinių ir aplinkinių poelgių priimami pernelyg rimtai. Viską analizuoja ir viskuo abejoja. Akimirkomis, kai reikia veikti ryžtingai, ilgai galvoja. Tuo pat metu, kad ir keista, linkę į avantiūras, riziką, eksperimentus.

Skorpionas-Šaulys

Emociškai gilaus, rimto ir uždaro Skorpiono ir intuicija gyvenančio tiesmuko, laisvo Šaulio derinys verčia nuolat pažinti save, ieškoti naujų kelių. Tikri maištininkai, sukyla prieš bet kokias valdžios struktūras. Jaunystėje linkę į šėliojimą ir neprotingą elgesį. Nepripažįsta autoritetų, eina kiaurai, kerta iš peties, mėgsta rėžti tiesą. Mėgsta dirbti išdidžioje vienatvėje ir nepriklausyti nuo aplinkinių.

Šaulys-Ožiaragis

Intuityvi Šaulio prigimtis susijungia su žemiška Ožiaragio prigimtimi. Demonstruoja ne tik gebėjimą įžvelgti ateitį, bet ir mokėjimą ją nulipdyti pagal savo modelį. Didūs naujų projektų iniciatoriai, garsėjantys mokėjimu įgyvendinti tai, ką sugalvojo. Bet nemoka kantriai žiūrėti į aplinkinių klaidas, į tuos, kurie nepakankamai įvertina jų galimybes ar griauna iškeltus planus. Vienišiai gyvenime, mažų mažiausiai – darbe. Sau pakankamos asmenybės.

Ožiaragis-Vandenis

Gimusieji ties šių ženklų susikirtimu gyvena nuolatiniame konflikte su savimi. Viena vertus, tai pragmatikai, kita vertus – reformatoriai, atmetantys tai, kas sena. Jie gyvena pagal nuotaiką: tai mėgsta slėptis savo kokone ir su niekuo nebendrauti, tai negali gyventi be kolektyvo. Mėgsta kurti ateities planus, svajoja apie ramią, sočią senatvę ir tuo pat metu jos bijo ir visaip jauninasi. Kitaip tariant, Ožiaragio stabilumą ir nuspėjamumą bet kada gali sugriauti Vandenio chaotiškumas.

Vandenis-Žuvys

Aktyvus, nenustygstantis Vandenis sunkiai susigyvena su užsidariusiomis ir padebesiais skraidančiomis Žuvimis. Stengiasi atsiriboti nuo išorinio pasaulio, bijo visko, kas nauja, užsidarę savyje ir savo išgyvenimuose. Pernelyg imlūs, įtarūs, kartais net isteriški. Mėgsta tvarką, švarą ir discipliną. Priekabūs prie aplinkinių. Domisi mistika, primeta savo pažiūras kitiems.

Žuvys-Avinas

Šie žmonės sieja priešingas savybes. Viena vertus, jie nepaprastai tiesmuki, jų atvirumas gali kelti tiek susižavėjimą, tiek susierzinimą. Būdami atkaklūs visada pasiekia išsikeltą tikslą. Tačiau jie linkę ir į tuščias fantazijas, tinginystę, dykinėjimą. Gyvena impulsais: tai dirba nenuleisdami rankų, tai nieko nedaro. Nepakenčia, kai jiems lendama į sąžinę. Kritiką priima skausmingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.