Zodiako ženklai, traukiantys pinigus

Turtingam būti šaunu. Kad ir kiek kartotume, kad neturtas – ne yda, vis dėlto su pinigais kišenėje jaučiamės geriau, nei be jų. Bet kodėl vieniems pinigai tarsi patys plaukia į rankas, o kiti net ir sunkiai dirbdami vos suduria galą su galu? Atsakymo į šį klausimą nuo žilos senovės žmonės ieškojo danguje. Visų laikų astrologai, stebėdami žvaigždžių ir planetų padėtį, bandė nuspėti žmogaus likimą pagal jo Zodiako ženklą. Tikėsime astrologija ar ne, bet faktas, kad

 Naudodamiesi šiais patarimais, jūs turite visus šansus pasiekti turtų ir klestėjimo. <br> 123rf nuotr. 
 Naudodamiesi šiais patarimais, jūs turite visus šansus pasiekti turtų ir klestėjimo. <br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-23 12:38, atnaujinta 2019-03-05 21:04

Jaučiai yra iš tų, kuriems pinigų niekada netrūksta. Savo gerbūvį Jautis kuria savomis rankomis, laipsniškai. Todėl ir sulaukia tikros sėkmės bei gali sau leisti prabangą, kurią taip mėgsta. Ne veltui auksinis jautis senovėje buvo laikomas turto ir klestėjimo simboliu. Tuo tarpu Mergelėms pasisekė kur kas mažiau. Jei tikėsime žvaigždėmis, jos pasirengusios sunkiai dirbti, bet visiškai nemoka reikalauti už savo darbą daugiau ar mažiau padoraus atlygio. Vis dėlto Mergelė – anaiptol ne skurdžiausias Zodiako ženklas. Ką daryti žmogui, jei jis negimė po laiminga žvaigžde?

Nejau jo likimas – visą gyvenimą vos sudurti galus? Pasirodo, viskas ne taip jau beviltiška, ir čia astrologams visiškai pritaria psichologai.

Esmė ta, kad Zodiako ženklas – visai ne ateities pranašystė, o tam tikros charakterio savybės, kurios būna žmogui įgimtos. Taigi, jei norite nugalėti negatyvią savo Zodiako ženklo įtaką, jums nereikės kovoti su Fortūna, o „tik“ šį bei tą pakeisti savyje. Be abejo, tai nėra lengva, tačiau įmanoma.

Įsigilinę į savo horoskopus, jūs galite juose rasti patarimus, kaip su maksimalia nauda išnaudoti savo Zodiako ženklo privalumus, ir į kokius trūkumus derėtų atkreipti dėmesį. Naudodamiesi šiais patarimais, jūs turite visus šansus pasiekti turtų ir klestėjimo.

Avinas

Į pinigus Avinas žiūri ramiai, jie jam – ne savaiminis tikslas, o tik priemonė, padedanti siekti savo tikslų. Abejingą Avino požiūrį į pinigus geriausiai iliustruoja faktas, kad rinkdamasis tarp pinigų ir šlovės jis beveik visada pasirinks šlovę. Tiesa, Avino karjeros ambicijos atsiliepia ir jo finansinei gerovei. Avinas moka ne tik gerai dirbti, bet ir gerai uždirbti.

Jautis

Jautis – labai pinigingas ir mokantis siekti tikslo Zodiako ženklas. Gerbūvis ir nuosavybė Jaučiui yra pirmoje vietoje. Gyvenime jam labai svarbu perteklius, komfortas ir patogumas, ir anksčiau ar vėliau jis pasieks šį tikslą, sukaupęs nemažą kapitalą. Turėdamas solidų kapitalą, įgytą nelengvu darbu, Jautis nelinkęs pinigų leisti vėjais. Jis ne šykštus, bet apskaičiuojantis ir visada leidžia pinigus protingai.

Dvyniai

Į pinigus, kaip ir į visa kita gyvenime, Dvynių požiūris priklauso nuo jų kintamos nuotaikos. Patys savaime pinigai jiems nėra tikslas, bet jie jiems suteikia laisvės pojūtį ir galimybę tenkinti savo amžiną naujovių poreikį – keliauti, ragauti naujus patiekalus, pirkti. Priklausomai nuo nuotaikos, Dvyniai gali švaistytis pinigais ir beprasmiškai juos leisti, arba taupyti kiekvieną centą.

Vėžys

Vėžys – labai atsargus, todėl labai pinigingas Zodiako ženklas. Jis nekelia sau tikslo sukaupti pinigų tam, kad galėtų prabangiai gyventi. Pinigai, pagal jo supratimą, tai atsarga, apsidraudimas, kurį būtinai reikia saugoti juodai dienai. Tiesa, kaupdamas šias atsargas Vėžys dažnai įsitraukia ir praranda bet kokį saiką, tad jo taupumas pradeda artėti prie šykštumo. Vis dėlto dėl savo apdairumo Vėžys su laiku sukaupia gana solidžias pinigų sumas. Ir būkite tikri, jis savo santaupoms pasirinko patį patikimiausią saugojimo būdą, jokios krizės jam nebaisios.

Liūtas

Liūtas – maksimalistas, ir pinigų atžvilgiu jis taip pat nelinkęs laikytis saiko, kaip ir bet kur kitur. Jis mėgsta plačiai gyventi, brangiai rengtis, važinėti naujausiu automobiliu. Paprastai Liūto namai – skonio ir visai nekuklios prabangos pavyzdys, ir daugybė jo draugų bei pažįstamų žino, kad visada gali ir jo pasiskolinti nemažą sumą. Tačiau Liūto finansai – anaiptol ne beribiai, ir jo įprotis taškytis pinigais kartais jį gali pastatyti ties skurdo riba. Bet energingas Liūtas paprastai greitai randa būdą pagerinti reikalus, kad daugiau nereikėtų savęs riboti.

Mergelė

Su pinigais Mergelės elgiasi be galo taupiai. Viskas gyvenime joms pasiekiama sunkiu darbu, todėl jos gerai žino kiekvieno cento kainą. Be to, Mergelės požiūriui į gyvenimą nebūdingi „rožiniai akiniai“: ji blaiviai žiūri į pasaulį ir supranta, kad nuo skurdo neapdraustas niekas, ir pasitikėti galima tik savimi. Būtent todėl Mergelė buityje gali atsisakyti net smulkmenų, kad tik sukauptų „juodai dienai“ solidžią neliečiamą atsargą. Net jeigu Mergelė gaus didžiulį palikimą, galite būti tikri, kad ji ir toliau leis pinigus taupiai, apgalvodama kiekvieną žingsnį. Bet Mergelės jokiu būdu negalima pavadinti godžia: ji taupi, bet atjaučianti, ir esant reikalui noriai padės pinigais artimam žmogui.

 

 

Svarstyklės

Svarstyklių požiūris į pinigus nevienareikšmis. Priklausomai nuo savo kintančios nuotaikos įgeidžių, jos gali demonstruoti tai bereikalingą taupumą, tai nenormaliai dideles išlaidas. Bet jeigu nežiūrėsime į kraštutinimus, apskritai Svarstyklėms būdingas gana protingas požiūris į pinigus: jos labiausiai mėgsta pirkti kokybiškas prekes už priimtiną kainą.

Skorpionas

Iš prigimties Skorpionas – nugalėtojas, mokantis pasiekti, ko nori. Jis be galo pasitiki savo jėgomis ir kelyje į tikslą geba nugalėti bet kokias kliūtis, todėl beveik visada gauna, ko nori. Į pinigus pačius savaime Skorpionas žiūri gana ramiai, bet skurdžiumi jo nepavadinsi – jis mėgsta komfortą (ir netgi prabangą) ir puikia moka įvertinti tą laisvę ir nepriklausomybę, kurią turi žmogus su dideliais pinigais. Išsikėlęs tikslą praturtėti Skorpionas tikrai jį pasieks.

Šaulys

Šaulys lengvas tarsi vėjas; darbo ir pinigų reikaluose tai ir jo privalumas, ir pagrindinis trūkumas. Net uždirbdamas padorius pinigus Šaulys sugeba gyventi nuo atlyginimo iki atlyginimo. Su finansais elgiasi visiškai nerūpestingai, o jo dosnumas ir jautrumas kartais nežino ribų. Priklausomai nuo nuotaikos, jis gali leisti pinigus vėjais, skolinti atsitiktiniams pažįstamiems, dosniai aukoti stokojantiems. Su tokiu charakteriu sunku ką nors sukaupti, bet neretai likimas lepina gyvenimą mylintį Šaulį, ir pinigai patys plaukia jam į rankas.

Ožiaragis

Į pinigus Ožiaragis žiūri labai praktiškai ir protingai. Jaunystėje, dar neturėdamas didelių lėšų, jis gali gyventi patį kukliausią gyvenimą, kad su laiku sukauptų didelį kapitalą. Tolesnis kilimas karjeros laiptais paprastai Ožiaragį padaro labai pasiturinčiu žmogumi, bet jis vis vien ir toliau pinigus leidžia protingai. Švaistytis pinigais, skolinti be tvirtų įsipareigojimų ar neapgalvotai išlaidauti Ožiaragis nepradės niekada.

Vandenis

Į pinigus Vandenis žiūri gana ramiai. Dėl savo kūrybiškos, talentingos, bet ne itin praktiškos prigimties jis gali būti ir labai turtingas žmogus, ir beveik elgeta. Bet ir vienu, ir kitu atveju jis nesiplėšys dėl pinigų, nors ir išlaidautoju jo nepavadinsi.

Žuvys

Žuvys labai talentingos, bet nepraktiškos: gyvenime jos gali pasiekti visko arba nieko. Pinigai Žuvims – ne tikslas, o tik priemonė. Ir tokia priemonė, kuri mažai kuo gali praturtinti jų ir taip turtingą vidinį pasaulį. Todėl Žuvys gana abejingai žiūri į pinigus, o jeigu taip nutinka, kad praturtėja, jų jautrumas pasireiškia dosnumu ir labdara.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų kovo 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.