4 Zodiako ženklai, skubantys teisti ir smerkti kitus

Kartais mes skubame nuteisti kitus žmonės kuo greičiau ir net neįsigiliname, kodėl jie pasielgė vienaip ar kitaip. Tačiau jei mes kartais ir patylime su savo nuomone, yra tokių Zodiakų atstovų, kurie savo kritiką (pamatuotą ar ne) rėš visur ir visada.

 Kai kurie žmonės tiesiog teisia kitus kur kas daugiau, nei kiti, net jei gerai nepažįsta tų, į kuriuos laido savo kritikos strėles.<br> 123RF asociatyvi nuotr.
 Kai kurie žmonės tiesiog teisia kitus kur kas daugiau, nei kiti, net jei gerai nepažįsta tų, į kuriuos laido savo kritikos strėles.<br> 123RF asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 3:48 PM, atnaujinta Apr 3, 2019, 3:50 PM

Kai kurie žmonės tiesiog teisia kitus kur kas daugiau, nei kiti, net jei gerai nepažįsta tų, į kuriuos laido savo kritikos strėles. Nes tai slypi ne jų asmenybėje, o Zodiako ženkle, todėl iš jų tikėtis supratimo visose gyvenimo situacijose neverta.

Šiems 4-iems Zodiako atstovams visada rūpės kitų žmonių gyvenimai ir galimybė pareikšti savo kritišką nuomonę. Žinant, kad priklausote šiam Zodiako 4-tukui, galima pradėti kontroliuoti savo pasisakymus, nustoti vertinti kitų poelgius per savo prizmę, kuri ne visada visiems atrodo tobula, ir paklausti savęs: ar mano paties gyvenimas toks nuobodus, kad man taip labai rūpi kitų reikalai ir noras visiems įgelti savo kritika?

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Jūsų kritiką ir tiesmukumą dažniausiai lemia jūsų jausmingumas. Kitų gyvenimą ir poelgius jūs priimate labai asmeniškai, todėl ir nesusilaikote nuo kritikos, jaučiatės lyg kuo nuoširdžiausiai patarinėdamas pats sau. Kritikuojate net tuos, kurie pataria jums, nustokite taip elgtis.

Pasistenkite būti platesnių pažiūrų, nes gera nuomonė – ne tik jūsų nuomonė. Pasitikėti intuicija tikrai verta, tačiau turite suvokti ir tai, kad esate labai jautrios sielos asmenybė ir dažnai į kitų žmonių pasisakymus sureaguojate per stipriai. Niekas jūsų nepuola.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergele, jūs nuolat imliai reaguojate į viską, kas nors šiek tiek panašu į kritiką. Dėl to ir pats kritikuodamas dažnai peržengiate visas ribas. Nustokite rūpintis kitų žmonių nuomone ar poelgiais, kurie nesutampa su jūsiškiais. Nerimaukite ne dėl kitų, o dėl savęs, juk ne visi gali būti tokie tobuli, kaip kad įsivaizduojate esąs jūs.

Turite žinoti, kad tobulų žmonių nėra, nesate toks ir jūs. Ir jei nustosite nuolat kritikuoti aplinkinius, tikėtina, kad ir pats iš jų sulauksite kur kas mažiau neigiamų atsiliepimų apie save. Taigi, pralaimėjusių čia nebus, visi tik išloš.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Jūs esate susitelkęs į save ir nekenčiate konfrontacijos. Savo subjektyvią nuomonę stengiatės išreikšti visur ir visada net nesusimąstydami, kad tai – tik jūsų vieno požiūris. Jūs jaučiatės be galo socialiai atsakingas ir teisingas, todėl ir stengiatės kitiems nuolat įpiršti savo teisuoliškumą.

Aplink save dažnai matote tik bjaurastį ir netinkama elgesį ir stengiatės pasaulį padaryti gražesnį bei geresnį. Save laikote šiek tiek „šventesniu“ už kitus ir taip stengiatės nuraminti savo sąžinę, kad galbūt ir pats kartais pasielgiate ne tobulai.

Pasistenkite suvokti, kad tame netobulame pasaulyje, o ne šalia jo, gyvenate ir jūs pats. Todėl mažiau nerimaukite, kaip gyvena jūsų draugas ar kaimynas, ir imkitės savo kiemo tvarkymosi – pradėkite nuo savęs.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Ožiaragis iš prigimties yra kontroliuoti mėgstantis individas, todėl susilaikyti jam – užduotis ne iš lengvųjų. Jei nėra taip, kaip darytų jis pats, vadinasi, nėra gerai – taip galvoja šio ženklo atstovai. Ir kantrybės su jais tikrai reikia geležinės.

Vis dėlto šio ženklo atstovai garsėja ir didžiule savikontrole, mokėjimu išklausyti, todėl jei jie suvoks, kad nuolat visus kritikuoja, pajėgs susivaldyti kur kas lengviau, nei kitų Zodiako ženklų atstovai.

Sustokite ir rimtai pagalvokite apie savo pasaulėžiūrą. Įsileiskite į savo sąmonę teigiamų srovių, suvokite, kad klysti yra žmogiška. Nustokite galvoti, kad kontrolės nebuvimas yra anarchija – tai ne visada yra blogai. Leiskite žmonėms aplink save klysti, leiskite jiems būti žmonėmis. Taip ir pats pasidarysite kur kas laimingesnis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų balandžio 5 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.