Po šalį sukrėtusių įvykių aiškiaregė Vanda pasakė, kokios bus šv. Velykos

Pirmieji 2017-ųjų mėnesiai Lietuvoje paženklinti skaudžiomis tragedijomis – namuose, įtariama, buvo mirtinai patėvio ir motinos sumuštas keturmetis berniukas. Vėliau šalį sukrėtė Ievos Strazdauskaitės dingimas, paženklintas žiauria mirtimi. Kovo pabaigoje Kauno rajono Gaižėnų kaime įtariamas E.Anupraitis išžudė visą savo šeimą, palikdamas senelį merdėti mirusiųjų šeimos narių akivaizdoje.

Vanda Darjina pasakė, kas laukia Lietuvos.<br>Rinkosaikste.lt koliažas
Vanda Darjina pasakė, kas laukia Lietuvos.<br>Rinkosaikste.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-14 11:26, atnaujinta 2017-04-21 13:38

Baimėje gyvenantys žmonės su nerimu klausia, kas bus toliau ir ko laukti? Ar per artėjančias šv. Velykas taip pat reikėtų pasisaugoti?

Stebina kunigų pasisakymai

Lietuvos „Ekstrasensų mūšio“ nugalėtoja klaipėdietė aiškiaregė Vanda Darjina įsitikinusi, kad šventės bus pozityvios ir nuteiks labai maloniai.

„Lietuvai šiuo periodu tikrai niekas negresia. Velykos bus labai smagios, kupinos gerų emocijų, malonių susitikimų.

Suklusti turėtų Ukraina – ten tęsis neramus periodas. Mūsų Rusija tikrai nepuls – juk mes neturime nei aukso, nei naftos telkinių. Kam mes galime būti reikalingi“, – svarstė aiškiarege save vadinanti Vandutė.

Vis dėlto ji pastebėjo, kad žmonės Lietuvoje verčiasi itin sunkiai, o kunigų raginimas pasninkauti pastarosiomis dienomis skamba neįtikėtinai. „Koks gali būti pasninkas, kai žmonės valgo tik tai, ką turi?

Mūsų šalyje gyvenantys pensininkai seniai atsisakė mėsos ir tikrai ne todėl, kad nenorėtų, o dėl to, kad neturi už ką nusipirkti.

Jeigu nuėję į labdaros valgyklą gaus sriubos su mėsa net ir pasninko periodu, tai tikrai neatsisakys, o mielai suvalgys, nes neturės iš ko rinktis“, – kalbėjo V.Darjina.

Pasisaugoti reiks vasarą

Ji pastebėjo, kad atėjusi nauja valdžia bando imtis pokyčių, tačiau tai, panašu, neįmanoma.

„Vyksta kova už būvį. Nebeliko viduriniosios klasės. Lietuvoje gyvena arba skurstantys, vos galą su galu suduriantys žmonės, arba tie, kurie nieko aplink nematydami lipa per kitų galvas, užsiima grobimais, žemių bei turtų užvaldymu.

Vis dėlto aš manau, kad Lietuvoje įsivyraus ramybė tik tuo atveju, jeigu žmonės ims vienas kitą mylėti. Tik tada, kai neliks neapykantos, galėsime būti laimingi“, – sakė ji.

V.Darjina skaitytojus paragino būti budresniais vasarą. Ji tikino matanti vieną šeimą nedideliame Lietuvos miestelyje, kuri bus nužudyta. Kaip teigė Vanda, tai, tikėtina, gali įvykti Šiauliuose, Panevėžyje, Jurbarke arba Šakiuose.

„Tai bus smurtinės mirtys. Žudynes vykdys žmogus iš pašalies, ne artimųjų rato“, – intrigavo Vanda, tačiau baigdama pokalbį paragino žmones bent kol kas atsikvėpti ir pasimėgauti ramiu periodu.

Pateikė prognozes Lietuvai

Aiškiaregė Vanda Darjina anksčiau yra sakiusi, kad Lietuvoje netrukus prasidės neramus laikotarpis.

„Pas mus bus saugu, tačiau badausime. Bankams kritus, pinigai taps beverčiai. Kad ir turėsime banknotus saujoj, negalėsime už juos nieko nupirkti. Mes, žmonės, niekuo netikim. Gyvenimas bėga įprasta vaga ir kiek. Kol visi privalgę, parduotuvės pilnos, mano pasakojimai niekam nerūpi.

Bus žiauru. Daug žmonių žus. Europoje įsiviešpataus komunizmas. Bjaurus pas mus rusų komunizmas buvo, bet ateityje jis bus kur kas bjauresnis. Bus taip sunku ir žiauru, kad net žolės, krūmų šakos raitysis dėl tokio žmonių žiaurumo“, – kalbėjo ji.

Išsamų straipsnį apie prognozes Lietuvai, galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.