Abu partneriai – to paties Zodiako ženklo: ar santykiai bus sėkmingi?

Santykiai su to paties, kaip jūsų, Zodiako ženklo partneriu gali būti gana nelengvi, nes partneris atspindės tiek jūsų geriausias, tiek blogiausias savybes. Pažvelkite, kaip tai suveikia konkrečių Zodiako ženklų atveju.

Kai Zodiako ženklai vienodi, partneris atspindės tiek jūsų geriausias, tiek blogiausias savybes.<br>123rf nuotr.
Kai Zodiako ženklai vienodi, partneris atspindės tiek jūsų geriausias, tiek blogiausias savybes.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2017, 10:04 PM, atnaujinta Apr 26, 2017, 12:19 AM

Avinas

Tai bus kieta porelė. Abu karšti ir impulsyvūs; abu laikotės savo linijos ir esate linkę kaltinti vienas kitą, jeigu reikalai einasi ne taip, kaip norėtųsi. Kita vertus, jūs abipusiai pakurstote vienas kito aistringą prigimtį ir mokate puikiai linksmintis kartu. Jūsų santykiai – tai nuolatinė kova, o kartais ir tikras titanų mūšis.

Jautis

Jaučiai beprotiška užsispyrę ir pasižymi nelanksčiu bei siauru mąstymu. Jeigu abu judate ta pačia trasa, tai puiku. Jeigu ne, tuomet jūs abu turite plėsti savo komforto zonas, o tai – sudėtinga užduotis kiekvienam iš jūsų. Jūs abu nepalenkiamai įsikibę savo nuomonės, tad jeigu vienas Jautis – liberalas, kitas – konservatorius, lauk bėdos. Vienintelis dalykas, kur jūs panašūs – meilė jusliniams malonumams.

Dvyniai

Dvyniams kartu niekada nenuobodu, ir šioje sąjungoje gana daug nenuspėjamumo. Vienas iš jūsų turi būti stabilesnis, kad šie santykiai turėtų ateitį, nes šis ženklas linkęs į nepastovumą ir lengvabūdiškumą, o taip pat nepasižymi giliu prieraišumu. Tačiau jūs mokate išsakyti visas savo problemas, kad jos būtų išspręstos, taip pat abu dievinate ryškų aukštuomenės gyvenimą.

Vėžys

Viena iš geriausių to paties ženklo atstovų sąjungų. Abu Vėžiai – žmonės, orientuoti į šeimą ir jaukumą, yra visiški namisėdos ir introvertai. Pats didžiausias trūkumas: kai jūs išmokstate pakęsti niūrias partnerio nuotaikas ir kaprizus (ir nepriimti jų asmeniškai), tarp jūsų gali dingti seksualinė aistra.

Liūtas

Gyva, linksma ir neilgalaikė sąjunga. Jums abiem reikia daug meilės ir komplimentų, ir paprastai Liūtai labai kenčia, jų negaudami pakankamai. O taip pat abu nori būti vieninteliu dėmesio centru. Liūtų santykiai labai aistringi, o tai gerai seksualiniam gyvenimui, bet buityje būkite atsargūs su žodžiais ir veiksmais, nes būtent jie gali viską sugriauti. Būtina sąlyga santykiuose – abipusė pagarba.

Mergelė

Jeigu jūs abu pasišventę tiems patiems aukštiems tikslams – jūsų sąjungą galima laikyti palaiminta. Tik nebandykite pagerinti savo partnerio, analizuoti ar kritikuoti jo elgesio – tai akimirksniu sunaikins bet kokią aistrą. Geriau kartu sodinkite medžius arba užsiimkite joga, kad išryškintumėte vienas kitame tik tai, kas geriausia.

Svarstyklės

Tai gali būti puiki sąjunga, nes jūs abu mėgstate nudžiuginti partnerį ir visada esate už pusiausvyrą ir teisingumą. Bet pavojus slypi tame, kad jūs liksite pernelyg paviršutiniški – išorėje demonstruosite meilę ir prieraišumą, o viduje slėpsite nuoskaudas. Periodiškai įsupkite laivą, kad kartu užsiimtumėte pusiausvyros atstatymu.

Skorpionas

Aistra, pavojus, intriga – tai ir yra Skorpionų pora. Gali būti, net pernelyg daug aistros ir intrigos. Pagrindinis komponentas, sucementuojantis šią sąjungą, yra pasitikėjimas. Jeigu vienas ar abu partneriai linkę į pavydą ir įtarumą, santykiai pavirs tikru pragaru. Dalinkitės savo jausmais ir emocijomis, kad nekauptumėte nuoskaudų, kol vieną kartą jos visos prasiverš.

Šaulys

Pati linksmiausiai porelė, pamišusi dėl aktyvios veiklos. Abiem Šauliams patiks lenktyniauti motociklais, plaukioti baidarėmis, kad tik nebūtų nuobodu. Abiejų principingumas ir įsitikinimas gali baigtis aršiomis diskusijomis, bet jų atveju būtent ginčuose gimsta tiesa. Šauliams problemos kyla tada, kai vienas iš jų užsimano įsipareigojimų, o kitas nori likti laisvas kaip vėjas. Labiausiai juos susieja tik aukšti dvasiniai tikslai ir bendros svajonės.

Ožiaragis

Romantinių santykių jūs nepatirsite, nes abu esate patys blaiviausi iš visų pačių blaiviausių realistų. Tačiau jūsų praktiškas charakteris leidžia jums be iliuzijų įvertinti savo partnerį. Šiuose santykiuose jūs galite būti patys savimi. Tik neleiskite savo ambicijoms, snobizmui ar statuso siekiui nustelbti jūsų teigiamų žmogiškųjų savybių.

Vandenis

Vandeniai labai atviri ir gali būti pakantūs savo partnerio išsišokimams. Todėl du partneriai Vandeniai – labiau geriausi draugai, nei meilužiai. Emocinė sritis – ne jų stiprioji pusė, o švelnių jausmų reiškimas Vandeniui panašu į išėjimą iš komforto zonos. Jie nuolat taip nutolę vienas nuo kito, kad tikra aistra tarp jų vargu ar įmanoma.

Žuvys

Jūs abu dideli svajotojai, ir tai jums ir naudinga, ir ne. Dvi Žuvys gali be galo plaukioti savo fantazijose, niekada neišnerdamos į išorę, rūsčią realybę. Žuvys linkusios nešioti rožinius akinius, ir tai reiškia, kad jūs visiškai pasitikite partneriu ir visada jį pateisinate, net jeigu jis to nenusipelno. Jūsų silpnoji pusė – bendras biudžetas ir nemokėjimas tvarkyti finansų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.