5 Zodiako ženklai, kuriuos ypač pavojinga nervinti

Kiekvienam yra tekę sutikti žmonių, kuriuos galima supykdyti vien kreivai pasižiūrėjus. Jei įsiunta dėl menkniekio, o jų pyktis iš tiesų baisus. Visiems žinoma, kad pyktis su impulsyviu žmogumi verčiau nereikia, bet mažai kas žino, kaip jį nuraminti, dar labiau nepabloginant situacijos.

Su kai kuriais Zodiako ženklais verčiau nejuokauti.<br> 123rf nuotr.
Su kai kuriais Zodiako ženklais verčiau nejuokauti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2019, 10:20 AM

Kiekvienas žmogus retkarčiais būna piktas, bet su šiais 5 Zodiako ženklais reikia elgtis ypač atsargiai.

Jautis

Jaučiai užsispyrę ir nežino kompromisų. Kai jie pyksta, nuo jūsų mažai kas priklauso: jiems tiesiog reikia atvėsti. Paprastai jie pyksta ant jūsų pelnytai, ir jeigu juos nuviliate, jie mėgsta rėkti maksimaliu garsumu. Jaučiai nepakęs to, kas juos nervina.

Liūtas

Dominuojantys ir dramatiški Liūtai tvirtai tiki, kad visada yra teisūs. Jie labai ūmūs ir niekada nepraleidžia progos parėkauti. Jeigu jūs iš tiesų jiems pakenkėte, Liūtai nepabijos nusileisti iki įžeidinėjimų. Ir net jeigu jie kada nors suvoks, kad buvo neteisūs, niekada neprisipažins ir pirmi neatsiprašys.

Skorpionas

Skorpionai moka pyktis labai taktiškai ir gudriai. Jiems nereikia kelti balso, kad sutryptų savo oponentą į purvą dūriais ir argumentais. Jie – piktą menantys, todėl, net jei jums atrodo, kad jūs susitaikėte, žinokite: Skorpionas viską atsimena. Dažnai jie būna pasyviai agresyvūs ir vietoj atviros konfrontacijos leidžiasi į patyčias ir pašaipas.

Šaulys

Paprastai Šauliai – patys geriausi ir nekalčiausi padarai. Bet jeigu supykdysite Šaulį – jis išsakys jums viską. Šio Ugnies ženklo atstovai net sproginėja iš pykčio ir įsiūčio, ir galima tik užjausti tuos, kurie yra jiems pasiekiamu spinduliu. Laimei, atvėsę Šauliai gali ramiai ir nuoširdžiai atsiprašyti už savo elgesį.

Ožiaragis

Ožiaragiai visada labai santūrūs ir atsakingi. Paprastai iš jų niekas nelaukia emocinių pliūpsnių. Bet kartais jų pyktis nugali ir perpildo juos. Tada jie pasirengę kritikuoti visus ir viską aplink. Kai jie pyksta, yra linkę kaltinti kitus dėl visų bėdų ir problemų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gegužės 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.