3 patys laimingiausi Zodiako ženklai

Šių Zodiako ženklų atstovai likimo apdovanoti ypatingomis savybėmis. Bene svarbiausia iš jų – gebėjimas būti laimingiems. Štai tie trys laimingiausieji.

 Šių Zodiako ženklų atstovai likimo apdovanoti ypatingomis savybėmis.<br> 123rf nuotr.
 Šių Zodiako ženklų atstovai likimo apdovanoti ypatingomis savybėmis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2019, 10:26 AM

Vandenis

Šis ženklas į sąrašą papuolė neatsitiktinai. Žmonės, gimę po Vandenio ženklu, nerūpestingai žiūri į gyvenimą, nesikremta dėl esamų problemų ir nuolat siekia pasitenkinimo. Šie žmonės neprisirišę prie vienos vietos, jų neapsunkina tai, kad šalia nėra mylimo žmogaus – juk jie visada turi daugybę draugų, todėl jų širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemos kur kas stipresnės, nei bet kurio kito Zodiako ženklo. Ne mažiau svarbu ir tai, kad Vandeniai visapusiškai išsilavinę, labai lengvai bendrauja, todėl yra visada laukiami ir niekada nelieka vieni. Visa tai daro Vandenio ženklo atstovus vienais laimingiausių žmonių.

Liūtas

Niekas nenustebs pamatęs Liūtą laimingiausių Žemėje žmonių sąraše. Ir tai tiesa, juk šiems veikliems žmonėms sekasi viskas, ko jie besiimtų. Jie pasitiki savimi, yra sau pakankami ir kilnūs, turi plačias pažiūras, todėl aplink Liūtus visada sukasi daugybė žmonių, kurių sąskaita galima save realizuoti ir kuriuos galima valdyti, o tai reiškia – gauti malonumą iš gyvenimo. Be to, Liūtas – tikras estetas ir gurmanas, jis tiesiog dievina viską, kas rafinuota, brangu ir kokybiška, todėl gyvenime visada stengiasi turėti viską, kas geriausia, ir paprastai tą pasiekia. Susižavėję žvilgsniai ir pataikavimas šiuos žmones daro vienais iš pačių laimingiausių pasaulyje.

Dvyniai

Pirmoji vieta tarp pačių laimingiausių Zodiako ženklų Dvyniams atiteko ne šiaip sau. Šie žmonės savyje suderina Liūto rafinuotumą, valdingumą ir gyvenimo džiaugsmą su Vandenio nerūpestingumu ir komunikabilumu. Gimusieji po Dvynių ženklu turi svarbiausią savybę, kurios neturi kiti – jie absoliučiai laisvi. Šiuose žmonėse dera laisvė nuo kompleksų ir prietarų, nuo svetimos įtakos ir savų įpročių. Apklausos rodo, kad Dvyniai yra tie žmonės, kurie išbandė gyvenime visus malonumus ir išsirinko tik tai, kas jiems atneša nežemišką džiaugsmą. Pagal statistiką, daugiau kaip 90 proc. Dvynių save laiko absoliučiai laimingais žmonėmis ir yra pasirengę dovanoti šią laimę kitiems.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gegužės 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.