Auginate orchidėją savo namuose? Labai rizikuojate

Regis, visos ar bent jau beveik visos moterys dievina orchidėjas. Gražios gėlės, ką čia bepridursi. Tačiau auginti jas namuose – bloga mintis. Labai bloga.

 Jeigu jūsų miegamajame kada nors stovėjo orchidėja, tikriausiai prisimenate, kad dėl nežinomų priežasčių jau nuo pat ryto jautėtės lyg sulaužyti.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu jūsų miegamajame kada nors stovėjo orchidėja, tikriausiai prisimenate, kad dėl nežinomų priežasčių jau nuo pat ryto jautėtės lyg sulaužyti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-04 10:28

Bent jau taip mano fengšui specialistai.

Ir tam yra priežastis – orchidėja yra augalas epifitas.

Tai reiškia, kad ji gali visą gyvenimą praleisti ant kitų augalų kaip parazitas – netgi be dirvos. Visas reikiamas savo gyvavimui medžiagas orchidėja gauna iš drėgno oro – jai padeda šaknys.

Nenuostabu, kad daugelyje kultūrų ši gėlė parazitė laikoma priežastimi, kodėl jums nuolat trūksta gyvybinės energijos. Orchidėja ją tiesiog išsiurbia iš aplinkos.

Todėl fengšui specialistai sako, kad šią gėlę galima auginti negyvenamuose patalpose, biuruose, t.y. ten, kur daug žmonių ir kur jūs dirbate, o ne ilsitės.

Tuo tarpu bute jos geriau nelaikyti. Ypač miegamajame – čia laikyti orchidėją tiesiog draudžiama.

Jeigu jūsų miegamajame kada nors stovėjo orchidėja, tikriausiai prisimenate, kad dėl nežinomų priežasčių jau nuo pat ryto jautėtės lyg sulaužyti.

Ir dar vienas svarbus momentas.

Orchidėja – išskirtinai moteriška gėlė. Vyrišką aurą ji tiesiog griauna. Tai pasireiškia ir tuo, kad vyras praranda libido.

Todėl jei neketinate atsikratyti šios grožybės, pastatykite ją bent jau ten, kur jūsų vyras praleidžia mažiausiai laiko.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gegužės 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.