4 agresyviausi Zodiako ženklai

Jei jau ir taip esate agresyvus ir greitai užsiliepsnojantis žmogus, puikiai žinote, kaip kartais sunku bendrauti su tokiais pat asmenimis. Galbūt jie nieko ir nedaro, bet vien jau jų asmeninės savybės jus šiurpina. 

 Ar jūs – vienas tų, kuris greitai užsiliepsnoja? <br> 123rf nuotr.
 Ar jūs – vienas tų, kuris greitai užsiliepsnoja? <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2019, 10:32 AM

Apie daugelį žmonių, vien jau sprendžiant iš jų Zodiako ženklo, manoma, jog jie – aršūs ir smurtauti linkę asmenys. Kartais klijuojama etiketė visai neatitinka tikrovės ir kiekvienas astrologinis ženklas supykti gali dėl skirtingų priežasčių. 

Ar jūs – vienas tų, kuris greitai užsiliepsnoja? 

Avinas

Avinai – vieni agresyviausių ženklų, nes būtent tai jiems padeda daugiau pasiekti gyvenime. Jie nėra agresyvūs tuo, kad greitai supyksta, bet jei jau pasimaišėte Avino kelyje, pradėtą kovą tikriausiai pralaimėsite. 

Jų agresyvumas – natūralus, o naudojamas jis geriems tikslams, pavyzdžiui, darbui ar su naujais gyvenimo iššūkiais susidoroti. 

Dvyniai

Dvyniams patinka gauti tai, ko nori, o jei nepavyksta, jie aiškiai parodys, kad nesijaučia gerai. Dvyniai – užsispyrę, tačiau dažnai tai gali pereiti į agresyvumą. Ši jų savybė dažniausiai naudojama, kai susiduriama su kitais agresyviais asmenimis, pavyzdžiui, Avino Zodiako ženklo atstovais. Be to, jiems nelabai rūpi, ką tame kelyje reikės pastumti ar ant ko užlipti.

Nenuvertinkite Dvynių sugebėjimų greitai ir ilgam užpykti.

Liūtas

Liūtams patinka bendrauti, o jų ateities planai – dideli. Jei aplinkiniai žino, ko Liūtas gyvenime siekia ir apie ką svajoja, jis jaučiasi labai laimingas.

Liūtams svarbu išnaudoti suteiktus šansus, tad jei vienas jų gali turėti įtakos ateičiai, Liūtas išnaudos galimybę kaip tik galės. Jei reikės, taps net šiek tiek agresyvus. Agresyvumas jam reiškia tą patį, ką ir atkaklumas bei veržlumas.

Šaulys

Kiek kitaip agresyvumą suprantą ir Šauliai. Jiems tai – užsispyrimas ir bendravimas. Dažnai Šauliams apibūdinti naudojamas žodis „agresyvus“, bet tai nereiškia, kad jam tinka visos neigiamos šio žodžio reikšmės. 

Jie moka tapti bet kokios situacijos dalimi, net jei kartais to visai nesinori. Kadangi Šauliams patinka linksmintis, jie nenori nieko įskaudinti, tačiau agresyvumas kartais sunkiai išjungiamas.

Parengė Edita Maračinskaitė

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gegužės 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.