Zodiako ženklai, labiausiai pasiduodantys nužiūrėjimui

Vieni Zodiako ženklai būna lengvai nužiūrimi blogos akies, o kitų energetika iš prigimties tokia stipri, jog jie visiškai atsparūs neigiamiems poveikiams. Yra ir tokių, kurie patys gali nužiūrėti. Sužinokite, kokius gebėjimus turite jūs ir jūsų artimieji.

 Sužinokite, kokius gebėjimus turite jūs ir jūsų artimieji.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kokius gebėjimus turite jūs ir jūsų artimieji.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2017, 11:33 AM

Ugnies ženklai

Ugnies ženklai (Liūtas, Šaulys ir Avinas) mažiausiai iš visų paveikūs magijai. Šių žmonių energetinis laukas stiprus, jį pramušti labai sunku. Vis dėlto Liūtams, Avinams ir Šauliams rekomenduojama turėti papildomą apsaugą nuo nužiūrėjimo ir maginio poveikio. Tai galėtų būti apsauginiai akmenys, atitinkantys jų horoskopą.

Žemės ženklai

Žemės stichijos ženklų (Mergelės, Jaučio ir Ožiaragio) atstovų energetinis laukas vidutiniškai apsaugotas. Juos lengva nužiūrėti, užburti ar prakeikti, ypač, kai jie praranda ryšį su savo gimine. Šių Zodiako ženklų atstovams labai svarbu visada būti arti savo giminaičių. Tokiu atveju juos saugos giminės jėga.

Oro ženklai

Oro ženklai (Vandenis, Svarstyklės ir Dvyniai) labai dažnai pasiduoda įvairiems negatyviems maginiams poveikiams. Šių Zodiako ženklų atstovams būtina dažniau atlikti savo namų energetinį valymą. Tai padės apsisaugoti nuo nužiūrėjimo ar prakeikimo.

Vandens ženklai

Vandens stichijos atstovai (Skorpionas, Žuvys ir Vėžys) turi labai silpną energetinį lauką, išskyrus Skorpioną. Skorpionai patys turi gebėjimą paveikti žmones ir gerai jaučia, kada prie jų artėja pavojus. O Žuvims ir Vėžiams rekomenduojama nešioti apsaugas ir talismanus, kurie stiprintų jų energetiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.