5 pavydžiausi Zodiako ženklai

 

 Bet kuriuo atveju, pavydas – pražūtingas jausmas tam, kuris jį jaučia.<br> 123rf nuotr.
 Bet kuriuo atveju, pavydas – pražūtingas jausmas tam, kuris jį jaučia.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2017, 10:55 AM

Pavydas – klastingas jausmas, kuris kiekvienam žmogui reiškiasi skirtingai. Vieni pavydi tylėdami, verkia apsikabinę pagalvę ir nė už ką neprisipažįsta partneriui apie savo jausmus, o kiti sukelia tikras isterijas ir skandalus, kaltindami mylimą žmogų flirtu su kitais.

Bet kuriuo atveju, pavydas – pražūtingas jausmas tam, kuris jį jaučia. Ar žinote, kurių Zodiako ženklų atstovai pavydi stipriausiai? Štai penki pavydžiausieji.

Jautis

Jis santykiams atiduoda save visą ir iki galo, todėl, kai kas nors vyksta ne taip, tai Jautį tiesiog gniuždo. Jeigu jis pavydi, partneris iš karto praranda maksimalų pasitikėjimo kiekį. Tai atvejis, kai žmogus iš pavydo ne draskosi ir šaukia, o veikiau nyksta iš vidaus, beprotiškai kentėdamas dėl to, kas vyksta.

Vėžys

Tai įtarūs žmonės, todėl pavydo akimirką jie ima elgtis itin atsargiai, įdėmiai stebėdami, kas vyksta. Kol Vėžys neįsitikins, kad partneris iš tiesų patikimas ir ištikimas, elgsis atsargiai. Labai ilgai užtrunka, kol šio ženklo atstovai atveria sielą, todėl verta palaukti ir jokiu būdu nesuteikti pagrindo pavydui.

Liūtas

Skamba egoistiškai, tačiau šio ženklo atstovai iš tiesų mano, kad niekas nepasirūpins jais geriau, nei jie patys. Kadangi Liūtai – dideli dramatizuotojai, pagrindas pavydui gali tapti tikro skandalo priežastimi. Jie pavydės tai demonstruodami ir kentės lygiai taip pat. Net jeigu viskas jau susitvarkė, Liūtai ir toliau vaidins prieš publiką.

Skorpionas

Jeigu šio ženklo atstovas nusprendė, kad partneriu negalima pasitikėti, tai pakeisti jo nuomonės praktiškai neįmanoma. Jie labai sunkiai atleidžia. Jeigu Skorpionas rado pagrindą pavydėti, tai partneriui geruoju nesibaigs. Kai kalbama apie šio ženklo atstovus, aistra įgauna daugybę formų.

Ožiaragis

Jeigu jie pavydi, iš karto pradeda manyti, kas santykiams atėjo galas. Taip vyksta net tada, kai pagrindas pasirodo išgalvotas. Ožiaragiai turi labai audringą fantaziją, todėl su jais geriau kalbėti sąžiningai, kad jie neprisigalvotų siaubingų scenarijų, kurie iš tikrųjų yra toli nuo tiesos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.