3 protingiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Sakoma, kad vyrams, sutikusiems šias moteris, užima kvapą. Mažai kam iš vyrų tokios moterys patinka – veikiau vyrams patinka tai, ką šios moterys pasiekia profesinėje srityje ir gyvenime.

 Astrologai teigia, kad šios moterys mąsto kaip vyrai ir dėl to jaučiasi gana komfortiškai.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai teigia, kad šios moterys mąsto kaip vyrai ir dėl to jaučiasi gana komfortiškai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2019, 10:38 AM

Astrologai teigia, kad šios moterys mąsto kaip vyrai ir dėl to jaučiasi gana komfortiškai.

Avinas

Avinas išsiskiria įgimtu įžvalgumu. Jaunystėje stengiasi užkariauti „dvaro“ pasitikėjimą ir įgyti monopoliją santykiuose su bendraamžiais. Po šiuo ženklu gimusioms moterims gana lengva tiesiog prisiimti lyderių vaidmenį, ir tai joms patinka, o kad tai žeidžia vyrų savimeilę, Avinui nelabai įdomu.

Tokios moterys labai ištvermingos ir turi aukštą gyvybinį potencialą. Joms būdinga imtis sunkių darbų, net jeigu tie darbai laikomi vyriškais.

Vienintelis šių moterų charakterio trūkumas – naivumas, nors jos gana agresyvios aplinkinių atžvilgiu. Bet susidūrus su neteisybe jų pyktis gali trukti kelias sekundes, nes jos akimirksniu ištaiso padėtį – ilgai kentėti nėra nusiteikusios.

Avino ženklo moterys įsitikinusios, kad jeigu nebūtų tokios, lengvai palūžtų susidūrusios su visuomenės nuomone, o šito sau leisti jos negali.

Skorpionas

Skorpionas – tai moteriškumas su vyriškais bruožais. Moterys Skorpionės nuo pat gimimo iki gyvenimo pabaigos supranta, kad joms skirta moters dalia, nors ir ne tokia, kaip kitų moterų.

Jos mano, kad gyvenimas gana paprastas, nors jame gausu įvairių moteriškų gudrybių ir klastų. Moterims Skorpionėms viskas gana paprasta, nes jos turi stiprią intuiciją, ir tai leidžia gudrybes bei klastas paversti privalumu. 

Jos sugeba matyti žmogų kiaurai. Atpažinti sukčių tokioms moterims – lengviau nei lengva. Skorpionės gana kerštingo būdo, ir jos niekada neleis sau patirti nuostolio.

Ožiaragis

Ožiaragis – ypatingas pastabumas nuo mažumės. Jie nevaikiškai ramūs ir rimti. Šėlionės – ne jiems. Moterų Ožiaragių bendravimo ratas gana siauras, ir paprastas mirtingasis į jį nepateks.

Tokios moterys puikiai randa kalbą su priešingos lyties atstovais. Jos konkuruoja su vyrais profesiniame lygmenyje. Jos visada puikiai kontroliuoja emocijas, ir jūs niekada nepamatysite, kad jos sukeltų konfliktą.

Prigimtis jas apdovanojo ypatingu užsispyrimu, todėl jos gali išvesti iš kantrybės bet kurį priešingos lyties atstovą, nesvarbu, kokio ženklo jis bebūtų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gegužės 25 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.