Pavojingiausios svetimų vyrų viliotojos pagal Zodiako ženklą

Vyrų neištikimybės priežasčių gali būti įvairių. Bet nė vienas meilės trikampis negali egzistuoti be kitos moters, kuri tampa jūsų varžove.

 Pabandykite sužinoti savo varžovės Zodiako ženklą, o tada jau imkitės atitinkamų veiksmų.<br> 123rf nuotr.
 Pabandykite sužinoti savo varžovės Zodiako ženklą, o tada jau imkitės atitinkamų veiksmų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 12:40 PM, atnaujinta May 30, 2017, 12:41 PM

Jei pakliuvote į tokią situaciją, neverta iš karto kelti vyrui skandalą ar pasiduoti be kovos. Pabandykite sužinoti savo varžovės Zodiako ženklą, o tada jau imkitės atitinkamų veiksmų.

Vandens ženklai

Tai pačios pavojingiausios viliotojos iš visų Zodiako ženklų. Ir viskas todėl, kad jos labai romantiškos ir emocingos, paslaptingos ir seksualios.

Skorpionas – pati pavojingiausia meilužė iš Vandens ženklų.

Tai išties lemtinga moteris, seksuali ir tuo pat metu protinga. Nugalėti tokią varžovę labai sunku: vyras praktiškai akimirksniu tampa jos auka. Ši moteris iš prigimties yra psichologė ir manipuliatorė. Ji iš karto mato silpnas vietas ir smogia į jas. Pagrindinis tokios viliotojos trūkumas – jos materializmas. Įrodykite apkvaitusiam nuo emocijų vyrui, kad labiau už viską ji vertina jo pinigus, ir Skorpionė čia pat patirs fiasko.

Žuvys – tikra undinė.

Jos stipriosios pusės – protas, intuicija ir jausmingumas. Bet ji turi ir silpnų vietų – tai polinkis įsimylėti ir nepastovumas. Ji visiškai nemoka ilgai mylėti to paties vyro. Net per atstumą ir platoniškai. Todėl jums tereikia atverti vyrui akis dėl jos neištikimybės. Ir jų romanas pasibaigs net neprasidėjęs.

Vėžys – su angelo kauke.

Vyro akyse ji – amžina mergaitė, kukli ir bejėgė. Šalia jos bet koks vyras, net pats silpniausias, pasijunta mažų mažiausiai Herakliu. Tokią varžovę reikia išprovokuoti – kai kaukė nukris, pasireikš jos tikroji prigimtis. Kovodama už vyrą Vėžio ženklo moteris elgiasi pernelyg šaltakraujiškai ir visiškai nežino gėdos. Pamatęs jos tikrąjį veidą, vyras pats bėgs kuo toliau.

Ugnies ženklai

Šios moterys bet kokia kaina siekia nepriklausomybės. Ir nors jos įsitikinusios, kad tai jų stiprybė, meilė laisvei dažnai apsisuka joms priešinga medalio puse. Tarp Ugnies ženklo damų daug vienišų ir išsiskyrusių moterų, o tai jas daro potencialiomis meilės trikampio dalyvėmis.

Šaulys – pati apdairiausia meilužė iš Ugnies ženklų.

Ji gundo vyrus supratingumu ir užuojauta. Šaulė visada pasirengusi išklausyti visus jo skundus ir niekada nesikaria ant kaklo. Tokią varžovę galima nugalėti tik nepriklausomybe ir protu. Jos didžiausia silpnybė – nenugalimas noras kontroliuoti vyrą. Norite įveikti varžovę? Nesupanašėkite su ja, užduodama vyrui galybę nepatogių klausimų, kur, kada ir su kuo jis buvo. Elkitės ramiai ir kiek šaltokai. Toks kontrastas jums bus tik į naudą.

Avinas – savimi pasitikinti ir gruboka.

Ši medžiotoja ir amazonė elgiasi labai aktyviai, mitriai supančiodama jūsų vyriškį kaip neprajodinėtą mustangą. Kaip su ja kovoti? Tiesiog įsiutinkite ją – apimta pykčio ir ištikus agresijos priepuoliui ji liausis kontroliuoti žodžius, ir tai atrodys tiesiog atstumiančiai. Tokia taktika greit atvers vyrui akis į tikrąją jūsų varžovės esmę.

Liūtas – pavydi sėkmės, žavesio ir gerbūvio.

Jeigu ji nusižiūrėjo svetimą vyrą, vadinasi, jai nesiseka asmeniniame gyvenime. Ištikus bet kokiai nesėkmei nukrenta visi jos blizgučiai, ir ji virsta vulgaria turgaus boba. Ir dar: jeigu jūsų vyras susižavėjo tokia dama, vadinasi, jam jumyse nepakanka ryškumo ir didybės. Pakeiskite įvaizdį bent jau laikinai.

Žemės ženklai

Tokios moterys labai užsispyrusios. Jos eina į užsibrėžtą tikslą lyg tankai. Jos atsargios ir taktiškai stiprios. Esant būtinybei gali be galo ilgai laukti ir sėdėti pasaloje, apskaičiuodamos kiekvieną žingsnį.

Jautis – tai moteris iš didžiosios raidės.

Bet už išorinio jos moteriškumo, prisižiūrėjimo ir stropumo visada slepiasi kruopščiai apgalvota strategija. Jo moka laiku atsitraukti, išlaukdama patogesnio momento atakai. Bet su fantazija jai problemos, todėl pats geriausias ginklas prieš tokią varžovę yra laikas. Be to, moteris Jautis pernelyg įkyriai reikalauja stabilumo, o tai gali atbaidyti bet kurį vyrą.

Ožiaragis – itin retai vilioja svetimus vyrus.

Ožiaragės vargu ar puls kovoti dėl vyro – jų visai kitos gyvenimo vertybės, kurios nuo ankstyvos vaikystės suformuotos ir sudėliotos į lentynėles. Moteris Ožiaragis greičiau sutiks su tėvų pasiūlyta santuoka, nei kariaus už svetimą vyrą.

Mergelė – taip pat retas variantas tarp meilužių.

Ši moteris pernelyg teisinga, kad būtų meiluže. Vargu ar jūsų vyras rimtai susidomės tokia moterimi. Bet jeigu vis dėlto taip nutiko, kovoti su ja beprasmiška – vadinasi, tarp jų yra tikra meilė.

Oro ženklai

Oro ženklų atstovės svetimų vyrų viliotojomis tampa dėl savo asmeninių nesėkmių. Jų pagrindinė problema ta, kad bet kuriame vyre jos iš pradžių mato supermeną, o įsižiūrėjusios arčiau patiria stiprų nusivylimą. Svetimas vyras tokioms moterims – tikra mįslė, todėl dažniausiai jas stumia didelis smalsumas.

Svarstyklės – meilužė, pavojinga savo diplomatija ir intuicija

Tokia moteris meistriškai rezga intrigas, bet niekada neparodo iniciatyvos pirmoji. Labiau už viską tokia varžovė bijo tiesioginių pretenzijų ir išpuolių, o taip pat atvirų pokalbių tema „Ko tau reikia iš mano vyro?“ Ji – ne karys, todėl iš karto pasitrauks į šalį. Ieškodama ko nors laisvesnio.

Dvyniai – nerimta varžovė.

Ji ilgai nekovos su jumis, juk jos horizonte jau pasirodė naujas objektas. Tokia viliotoja turi didelių problemų dėl pastovumo. Jeigu jūsų vyrą patraukė tokia moteris, laikykite, kad ji jį tiesiog apžavėjo. Vis tiek ilgai su ja neišbus.

Vandenis – pats rečiausias meilužės tipas.

Tokia moteris labai demokratiška. Jai labiau reikia vyro draugystės, o ne bet kuria kaina „atmušti“ svetimą vyrą. Sąmoningai griauti santykių Vandenis nepradės – tai jai pernelyg daug rūpesčių keliantis reikalas. Be to, jai ir taip visada pakanka gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.