Ar stiprus jūsų biolaukas? Testas, parodantis, ar jums jau reikia poilsio

Tokio pobūdžio testai naudingi tuo, jog juose veikia žmogaus pasąmonė. Jie gali daug pasakyti apie jūsų problemas bei stipriąsias puses. Šis testas parodys, koks šiuo metu jūsų potencialas, ar jums nereikalingas poilsis ar netgi apsauga. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2017, 12:52 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:03 PM

Pažvelkite į paveikslėlius. Prieš jus – prancūzų dailininko Claude Monet paveikslų ciklas „Ruano katedra“. Įsivaizduokite, kad į vieną šių katedrų jums reikia įeiti, ir išsirinkite tą, kuri nekelia nei atstūmimo, nei nemalonaus pojūčio, nei įtampos.

1

Jeigu pasirinkote pirmąjį paveikslą, yra apie ką pagalvoti. Iš prigimtis jūsų energetika stipri, bet raudonų atspalvių pasirinkimas rodo, kad jūs šiuo metu esate sudirgę ir susijaudinę. Būsena gali būti nustumta į antrąjį planą rutininių problemų. Jūsų biolaukas šiuo metu dorojasi su kažkuo nemalonaus. Gali būti, jums kelia nerimą problemos darbe ar šeimoje. 

Jums būtina ne tiek sustiprinti savo energetiką, kiek ją harmonizuoti ir grąžinti į pusiausvyros būseną. Padėti gali bendravimas su naminiais gyvūnais, rūpinimasis augalais ar kiti jus raminantys užsiėmimai. Jeigu nesiimsite jokių priemonių, šį priverstinį, agresyvų energijos pakilimą gali pakeisti apatija ir niūri nuotaika.

2

Jeigu pasirinkote antrąjį paveikslą, jums nėra ko bijoti. Jūsų energija stipri, ir akivaizdus teigiamas pakilimas. Viskas, ko imsitės, baigsis sėkmingai.

Jeigu jums kas nors ir gresia, tai ne jūsų biolauko būklė, o psichologinis aspektas, pavyzdžiui, nepasitikėjimas savimi. Kad užtvirtintumėte sėkmę, galite naudoti įvairias afirmacijas. Pavyzdžiui, stipri afirmacija būtų „Sėkmė nuolat mane lydi gyvenime“.

3

Jeigu pasirinkote trečiąjį vaizdą, galima už jus pasidžiaugti. Prieš kurį laiką į jus buvo nukreiptas stiprus energetinis smūgis, po kurio jūs sėkmingai atsistatėte. Gali būti, tai buvo tikslingas nužiūrėjimas ar ginčas, tikslingai išprovokuotas jūsų pašnekovo, turinčio galingą biolauką. Kaip bebūtų, šiuo metu procesai stabilizavęsi.

Kad apsisaugotumėte ateityje, naudokitės būsto ir savo energetinio lauko apsaugos metodais.

4

Jei pasirinkote ketvirtą paveikslą, turėtumėte sunerimti. Jūs patiriate energijos nuosmukį. Jis gali būti dėl to, kad kažkas jūsų aplinkoje (žmogus ar daiktas) ardo jūsų energetinį apvalkalą.

Jeigu bendrai viskas gerai, atkreipkite dėmesį į žmones, su kuriais bendraujate. Tarp jų greičiausiai yra energetinis vampyras, kuris siurbia jūsų dvasines jėgas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.