Drabužiai, apsaugantys nuo nužiūrėjimo ir blogos įtakos

Sakoma, kad drabužiai – lyg žmogaus antroji oda. Teisingai parinkti drabužiai ne tik pagerina išvaizdą, bet ir gali apsaugoti nuo daugybės negandų. Senovės žmonės labai didelę reikšmę teikė savo apsirengimui. Juk tai, kas taip arti žmogaus kūno, gali daryti jam įtaką.

 Rombų raštai simbolizuoja žemę, kryžiaus - saulę.<br> 123rf nuotr.
 Rombų raštai simbolizuoja žemę, kryžiaus - saulę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 11:38 AM, atnaujinta Jun 3, 2017, 11:39 AM

Drabužiuose svarbu viskas: ir modelis, ir raštas, ir medžiaga. Pradėkime nuo sukirpimo. Kai kurie magai tvirtina, kad asimetriški drabužiai rodo dvasinės pusiausvyros nebuvimą. Jeigu dažnai blaškotės iš kraštutinumo į kraštutinumą, pabandykite atsisakyti įmantrių fasonų.

Paprastesnio sukirpimo drabužiai, esą, padės sugrąžinti į gyvenimą harmoniją.

Taip pat laikoma, kad iškirptės ir trumpintos kelnės, rankovės, suknelės, apnuoginančios kūną tinkamos ir šiltuoju metų laiku. Žiemą tai gali baigtis ne tik peršalimu ir ligomis, bet ir energijos praradimu.

Sakoma, kad drabužiai saugo ne tik nuo šalčio, bet ir nuo neigiamos energijos, kuri gali patekti į žmogų per bet kokius drabužių plyšius.

Būtent todėl senovėje buvo tikima, kas visi drabužių kraštai turi būti išsiuvinėti. Pagalvokite apie įvairių Europos tautų tautinius kostiumus. Siuvinėjami paprastai būdavo rankogaliai, apykaklės. Tokie raštai nepraleidžia blogio po drabužiais ir apsaugo kūną nuo visko, kas bloga. Jeigu norite pasinaudoti protėvių tikėjimais, raštus galite pakeisti paprastomis dekoratyvinėmis juostelėmis.

Drabužių siuvinėjimai – ne vienintelis dalykas, apsaugantis jūsų energiją. Žiedai, apyrankės ir karoliai pradžioje buvo ne tik papuošalai, bet ir apsaugos, jie atlikdavo panašią funkciją, kaip ir siuvinėjimai.

Papuošalai-apsaugos apgaubia riešus, pirštus ir kaklą ir neleidžia gyvybinėms jėgoms palikti kūno. Ne veltui magai, šamanai ir būrėjos nešioja tiek daug papuošalų. Šios apsaugos saugo juos nuo neigiamos energijos, su kuria šie žmonės dažnai turi reikalą, įtakos.

Apie raštus. Įvairūs raštai turi skirtingą reikšmę. Rombo formos simbolizuoja žemę, bangos – vandenį, kryžiaus – saulę. Kelių raštų derinys gali prišaukti iškart kelių stichijų apsaugą.

Tačiau kai kurių raštų niekaip negalima pavadinti pozityviais ir nešančiais sėkmę. Blogiausias variantas, pasak šios srities specialistų, yra platūs dryžiai. Jie tarsi supjausto žmogaus kūną, dėl to susilpnėja jo energetinis laukas. Žmogus, nešiojantis dryžuotus drabužius, dažnai jaučiasi pavargęs, sudaužytas ir išsunktas.

Beje, prie nerekomenduojamų derinių patenka ir oficialūs kostiumai „baltas viršus, juoda apačia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.