Didžiausi egoistai pagal Zodiako ženklą

Egoizmas pažįstamas kiekvienam – šį jausmą į mus įdėjo pati gamta. Tačiau kai kurie Zodiako ženklai labiau valdomi egoizmo apraiškų, tuo tarpu kituose šis nemalonus bruožas beveik nepasireiškia.

Egoizmas pažįstamas kiekvienam – šį jausmą į mus įdėjo pati gamta.<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Egoizmas pažįstamas kiekvienam – šį jausmą į mus įdėjo pati gamta.<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Egoizmas pažįstamas kiekvienam – šį jausmą į mus įdėjo pati gamta.<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Egoizmas pažįstamas kiekvienam – šį jausmą į mus įdėjo pati gamta.<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 17, 2019, 6:14 PM, atnaujinta Apr 23, 2023, 6:38 PM

Avinas

Avinai – egoizmo karaliai, jie daug kur ieško sau naudos. Bet jų egoizmas nepiktas; jie rodo šį jausmą tiesiog todėl, kad visada nori pasiekti savo. Jiems pirmiausia egzistuoja jų tikslai ir jų nuomonė.

Jautis

Savimylos – taip, egoistai – ne. Jaučiams nėra prasmės būti egoistais, bet nedidelę dalį asmeninio intereso jie įžiūri visur. Paprastai jų egoizmas telpa į normas ir netrukdo su jais bendrauti.

Dvyniai

Dvyniai kartais būna pernelyg savimi pasitikintys, bet ne egoistai. Jie galvoja, kad žino viską pasaulyje, nors dažnai tai tik dalis jų vaidmens ar įvaizdžio. Bet jų savimeilė gali virsti egoizmu, ir tada jie pradeda spręsti už du.

Vėžys

Vėžiams neegzistuoja kitų žmonių nuotaikos. Jei jie gerai nusiteikę, tada viskas gerai, o jeigu jiems blogai, tai blogai turi būti visiems ir viskas. Ne pati geriausia egoizmo apraiška, bet ir ne pati blogiausia.

Liūtas

Egoistas iš prigimties. Jo ego išsipūtęs iki Visatos pakraščių. Liūtai galvoja, kad jie patys puikiausi, patys protingiausi ir patys išmintingiausi. Kartais tai pasirodo esant tiesa, bet daugeliu atvejų Liūtai kiek perdeda dėl šių savybių.

Mergelė

Tai vienas iš pačių maloniausių tipų, nes šie žmonės geriau už kitus save mato iš šalies ir laiko savo rankose. Beje, šis ženklas kartais nerodo egoizmo tiesiog dėl to, kad jam taip naudingiau.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta savo asmeninį laiką – kitų žmonių planai jų nedomina. Jos labai skausmingai reaguoja į bet kokius aplinkinių atsikalbinėjimus. Svarstyklės galvoja, kad visi visada turi turėti laiko joms padėti.

Skorpionas

Baisūs egoistai, kurie šios savo ydos stiprumu prilygsta Avinams. Skorpionai labai dažnai įsitikinę, kad viskas šiame pasaulyje priklauso jiems – taip pat ir aplinkinių žmonių laikas, jų meilė ir dėmesys.

Šaulys

Labai nemalonus egoistas, nes mėgsta save reklamuoti, pagražindamas detales. Šauliai neretai pasisavina svetimas pergales, o tai negali neužgauti žmonių savimeilės. O štai padėti kitiems jiems ne visada pakanka noro.

Ožiaragis

Jeigu Ožiaragis išsikėlė tikslą gyvenime – jis jį pasieks. Jam egzistuoja tik asmeniniai tikslai, ir jis matys tik savo interesus. Šis egoizmas naudingas pasiekimų požiūriu, bet ne santykių, o svarbiausia – jis niekaip neišgydomas.

Vandenis

Vandenis panašus į Dvynius – jis nuoširdžiai tiki, kad visada yra teisus. Tai iš dalies tiesa, nes Vandeniai išsilavinę ir protingi, bet jiems reikėtų ginčuose šiek tiek apmažinti savo įkarštį, kad išsaugotų kitų pagarbą.

Žuvys

Žuvys jautrios ir emocingos, todėl egoizmą jos reiškia meilėje. Jos dievina dėmesį, todėl stengiasi visus žmonių žvilgsnius nukreipti į save, net jeigu pačios to nesuvokia. Taip pat ir partneris lieka joms skolingas, nors šitą egoistišką savybę Žuvys užglaisto siekiu atsilyginti.

Turinys pirmą kartą 2017 publikuotas metų birželio 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.