Bjauriausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Pavargote nuo vien teigiamas savybes vardijančių horoskopų? Ar norite sužinoti, kokiomis ydomis ir šlykštybėmis žvaigždės apdovanojo jus supančius vyriškos lyties asmenis?

Ar norite sužinoti, kokiomis ydomis ir šlykštybėmis žvaigždės apdovanojo jus supančius vyriškos lyties asmenis?<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Ar norite sužinoti, kokiomis ydomis ir šlykštybėmis žvaigždės apdovanojo jus supančius vyriškos lyties asmenis?<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 3:05 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 5:29 PM

Avinas

Jeigu teko savo gyvenimo kelyje sutikti Aviną, galite iš anksto bėgti į vaistinę antidepresantų. Šis avinų šeimos atstovas su savo užsispyrimu ir egoizmu, reiškiamu vaikiškai betarpiškai, gali akimirksniu nuvaryti jus į kapus. Net jeigu jis žino, kad yra neteisus, vis tiek ginčysis, tiesiog iš principo. Jis visada turi savo nuomonę bet kokiu klausimu, netgi tokiu, kuriame Avinas prastai susigaudo. Staigūs agresijos proveržiai ir blogos nuotaikos priepuoliai – šio ženklo puošmenos. Tiesa, atvėsta jis taip pat greitai, kaip ir užsidega.

Jautis

Jautis mano, kad gali padaryti viską, ką tik panorės, o jei jau taip, tai ko čia strykčioti? Jis visada patenkintas savim. Netgi tada, kai didžiuotis iš viso nėra kuo. Savo nepamatuotą užsispyrimą Jautis laiko tikro vyro charakterio tvirtumu, šykštumą laiko protingu taupumu, o polinkį į pesimizmą – realistišku pasaulio suvokimu.

Dvyniai

Nė vienas Zodiako ženklas neturi tokios dovanos pastatyti visus ant ausų, kaip Dvyniai. Nuobodžiauti su jais nenuobodžiausi, bet jau antrą intensyvaus bendravimo savaitėlę pasijusi beviltiškai atsilikusi nuo visų ir iki mirties iškankinta. Jeigu jūs sugebėsite ištverti Dvynius ir jų protu nesuvokiamą polinkį į nuolatinę neištikimybę (su sąlyga, kad jūs pati ne Dvyniai), tai jums reikėtų pastatyti paminklą. Jie tąsosi tai čia, tai ten, mėgsta pudrinti smegenis ir tyčiotis. Ateitis su jais daugiau nei nepatikima, nors dabartis linksma. Ištikimybės iš Dvynių nelaukite, pakanka nusisukti, ir jie jau flirtuoja su jūsų drauge.

Vėžys

Šitas nuoboda ir niurgzlys kiekvienoje merginoje ieško savo motinos pratęsimo, ir jeigu randa savo idealą, pasistengia nedelsiant vesti. Vėžys – aktyvus šeimos židinio ir jaukumo mylėtojas – prieš laiką nuvarys savo žmoną į kapą amžinomis pretenzijomis dėl to, kaip reikia teisingai plauti indus, šerti mylimą katiną ir kepti omletą. Santuoka su Vėžiu – pražudyta jaunystė.

Liūtas

Užsiciklinęs ties savo asmeniu Liūtas nepastebi aplink nieko, išskyrus save. Na, nebent dar tuos, kurie juo žavisi. Jis pasikėlęs ir laiko save pernelyg didžiadvasiu, kad atsimintų nuoskaudas ir pažadus. Karališka persona dievina leisti pinigus, gyventi tuščią gyvenimą ir būti gražių merginų apsuptyje. Be proto pavydus, ūmus ir įžeidus. O pats nepakenčia, kai jo pavydi, nes negali suvokti minties, kad kas nors jį gali laikyti savo nuosavybe. Jis jums turi visada pirmoje vietoje, ir jeigu staiga jūs perkelsite pasimatymą į kitą dieną dėl būtinybės aplankyti sergančią tetą, gali mirtinai įsižeisti. Kokia dar, po velnių, teta?

Mergelė

Labai baisus pedantas. Jis (geriau būtų sakyti „ji“) išves jus iš kantrybės smulkmenomis ir pastabomis. Mergelė burbės, kad svieste per daug cholesterolio, o keptas maistas labai kenkia skrandžiui. Tingus iki negalėjimo, bet laiko save darbščiu, nes kartais išsijudina padaryti kokią nors smulkmeną. Su emocijomis jam nekas, į meilę žiūri labai įtariai.

Svarstyklės

Svarstyklės įtarios, neatviros ir smulkmeniškos. Būna irzlios ir gali iškrauti pyktį ant pirmo pasipainiojusio po ranka, jeigu reikalai klostosi ne taip, kaip jam norėtųsi. Prisigalvoja įvairių neegzistuojančių problemų, o po to ilgai jas sprendžia. Turi daug draugų, bet iš tiesų beveik niekuo nepasitiki.

Skorpionas

Atgrasus, užknisantis ir kerštingas Skorpionas visada susierzina, jeigu kas nors padaryta ne taip, kaip jis mano esant teisinga. Nuolatinės priekabės ir niūrus žvilgsnis, savo sunkumu galintis vos ne iki juostos sugrūsti į žemę, bet ką išves iš proto. O kai šitas nariuotakojis pradeda pavydėti, maža nepasirodys. Pinigų neskaičiuoja, užtat puikiai prisimena, kiek kartų užmiršote pasidžiaugti jo dovana.

Šaulys

Jis nemeluoja, Bet tik todėl, kad iš prigimties negali pakęsti melo. Nemeluoja net tada, kai sakyti tiesą nėra tikslinga. Jeigu jis sugaus jus meluojant – laukite nemalonumų. Šaulys be proto pavydus, bet pats nepraleidžia nė vieno sijono. Netgi jo turimas humoro jausmas nepajėgia kompensuoti jo trūkumų.

Ožiaragis

Ožiaragis – užsispyręs visais 200 procentų ir absoliučiai nepasiduoda įtikinėjimams. Net jeigu jis su jumis sutinka, tai arba jūsų nuomonės atsitiktinai sutapo, arba jis tiesiog nenori „barstyti perlų kiaulėms“. Pastaruoju atveju būkite tikra – sielos gilumoje jis nė kiek neabejoja savo teisumu. Ožiaragis – tikras nuoboda, jis sunkiai ištveria triukšmingus linksmus vakarėlius ir apskritai visuomenei gali tapti miręs, jeigu su juo nebus atliktas auklėjamasis darbas. Beje, įtikinti, kaip buvo minėta anksčiau, beveik jokių šansų, todėl geriau veikti per jo interesus ir pakišti kokią nors idėją labai atsargiai, kad ožiaragis nuspręstų, jog tai jo paties mintis. Ožiaragis – garbėtroška, laiko, kad žino gyvenimą, todėl gali ištisas valandas skaityti jums paskaitas apie tai, kaip reikia gyventi, o ypač – kaip leisti pinigus.  Todėl mažus savo apsipirkinėjimų džiaugsmus verčiau pasilaikyti sau.

Vandenis

Vandenis mėgsta svajoti ir mąstyti ką nors grandioziško, bet jo energijos ir kantrybės retai užtenka bent tam, kad pradėtų. Jis jums prižadės kalnus visko – ir žadėjimo minutę Vandenis pats tiki, kad išpildys, ką sugalvojo, - bet jūs netikėkite jo saldžiomis kalbomis. Rimtuose reikaluose Vandeniu verčiau nesikliauti, o juolab neverta svajoti užversti atsakomybę už ką nors ant jo vyriškų pečių – kliaukitės pirmiausia pati savimi.

Žuvys

Jums reikalingas normalus vaikinas, pasitikintis savimi ir tvirtai stovointis ant žemės, o ne sklandantis kažkur padebesiais? Tada kreipiatės ne tuo adresu. Žuvys gyvena savo pasauliuose, pagal savo dėsnius ir, atitinkamai, yra absoliučiai neprisitaikiusios prie realaus gyvenimo. Žuvys širdyje vaikai, jos neryžtingos, ypatingai jautrios, jomis reikia nuolat rūpintis, priešingu atveju jos gali pražūti dėl savo nesavarankiškumo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų birželio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.