Užmušančios frazės: ko negalima sakyti skirtingų Zodiako ženklų moterims

Astrologai tvirtina, kad žinant tam tikrus žmogaus charakterio niuansus galima išvengti daugybės klaidų su juo bendraujant. Taigi, ko kategoriškai negalima sakyti skirtingų Zodiako ženklų moterims, nenorint užsitraukti bėdos?

 Ko kategoriškai negalima sakyti skirtingų Zodiako ženklų moterims, nenorint užsitraukti bėdos?<br> 123rf nuotr.
 Ko kategoriškai negalima sakyti skirtingų Zodiako ženklų moterims, nenorint užsitraukti bėdos?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-17 12:08

Avinas –  venkite žodžio „ne“

Niekada Avino ženklo moteriai nesakykite „ne“, ypač atsakydami į jos prašymus ar kvietimus. Ši moteris labai aktyvi, jai patinka varžytis ir ieškoti nuotykių. Jeigu atsakysite jai, pasakydami „ne“, ji pagalvos, kad jūs jai per silpni. Jeigu tarp jūsų jau yra santykiai, Avinas gali suabejoti, ar jūs jai tinkama partija.

Dar viena Avino ausiai nemaloni frazė – „aš geriau palauksiu šalia“. Neverta nieko panašaus sakyti girdint jūsų mylimajai Avinui. Taip jūs prarasite daug taškų jos akyse.

Jautis – venkite frazių, susijusių su apetito ir maisto tema

Kas atsitiks, jei savo draugei Jaučiui pasakysite: „Nejaugi tu visa tai suvalgysi?“ ar „Tu vis dar alkana?“ Greičiausiai jai nepatiks tokie klausimai, ir ji pridės šį punktą į skundų, kurie jau susikaupė prieš jus, sąrašą. Niekada nelieskite apetito ir maisto temos, net jeigu jūsų moteris Jautis liekna kaip manekenė.

Tai, kaip, kada ir kiek ji valgo, liečia tik ją vieną. Ir jai tikrai nereikalingi komentarai iš pašalinių šiuo klausimu. Jautis iš tiesų patiria malonumą ir pasitenkinimą iš maisto, Ir tokiais kvailais klausimais jūs ją tik nuliūdinsite.

Dvyniai – venkite frazės „Nesuprask manęs neteisingai“

Turėdami reikalą su Dvyniais, turite būti atsargūs su žodžiais. Dvyniai – puikūs bendravimo specialistai ir gražių žodžių meistrai. Jie labai rūpinasi, kaip panaudoti teisingus žodžius ir frazes reikiamu laiku.

Niekada girdint moteriai Dvyniams nesakykite tokių frazių, kaip „Nesuprask manęs neteisingai“. Dvyniai padarys viską tiksliai priešingai ir supras jūsų frazę atvirkščiai.

Vėžys – venkite frazės „Tau bloga diena?“

Moterys Vėžiai labai emocingos. Daugeliu atvejų tai labai gerai, nes jos jautrios ir moka užjausti kitus. Bet šitas jautrumas turi ir kitą pusę: jos gali skausmingai reaguoti ir giliai į širdį imti net tai, ką jūs laikote visiškai nekaltu dalyku.

Vienas blogiausių dalykų, kokį galite pasakyti tai: „Tau kritinės dienos?“ ar „Tu visada tokia susiraukusi?“ Kai sakote tokius dalykus moteriai Vėžiui, galite sulaukti netikėtos agresijos, į kurią transformuojasi jos emocingumas. Neverta jos erzinti tokiu netaktu.

Liūtas – venkite frazės „Kokią nesąmonę čia apsirengei?“

Moteris Liūtas mėgsta reginius ir visada atrodo pribloškiančiai. Ji didžiuojasi savo išvaizda. Ir turi tam teisę. Juk kiekvieną kartą, kai ji įeina į kambarį, visi žvilgsniai nukrypsta tik į ją. Bet esmė – ne tik nepriekaištinga išvaizda. Moters Liūto aukštas ir intelekto lygis, geras humoro jausmas ir, žinoma, nesulaikoma aistra bei ugnis.

Ji neturi problemų su žema saviverte. Ji laiko save geriausia. Todėl duodami bent mažiausią užuominą moteriai Liūtui, kad kažkas negerai su jos išvaizda, ją mirtinai įžeisite. Ji tokią pastabą priims kaip įžeidimą ir jos skonio paniekinimą. Kontroliuokite savo pastabas moters Liūto adresu, nes priešingu atveju teks kontroliuoti jos aštrius nagučius.

Mergelė – venkite frazės „Tu per daug klausinėji“

Mergelės intelektualios, stropios ir protingos. Jos mėgsta tyrinėti ir spręsti neišsprendžiamas užduotis, o taip pat spręsti problemas, ypač intelektualinio pobūdžio. Todėl niekada nesakykite Mergelei tokių ar panašių žodžių: „Tu užduodi per daug klausimų“. 

Ji priims tai kaip įžeidimą ir tiesiog suras ką nors kitą, su kuo būtų galima pakalbėti ir aptarti bet kokias temas. Be to, Mergelė gali pagalvoti, kad jūsų protas ne toks jau ir aštrus, jeigu jums neįdomūs klausimai apie tą ar kitą pokalbio objektą.

Svarstyklės – venkite frazės „Apsiramink!“

Su moterimi Svarstyklėmis labai lengva sutarti. Jos siekia harmonijos ir taikos, todėl visaip vengia sukrėtimų ir jaudinimosi. Neverta kviesti moters Svarstyklių ramintis. Tikėtina, kad ji buvo labai rami iki to momento, kai jūs ištarėte šią frazę.

Dabar jau jos kraujas verda, ji visa įsitempė ir nepasitenkinimo. Kai kas nors ragina ją ramintis, vienintelis jos noras – įsikabinti jam į gerklę. Šitaip visiškai nekalta, kaip jums atrodo, frazė garantuoja visiškai priešingą Svarstyklių reakciją. O juk jūs tikrai nesitikėjote tokios reakcijos.

Skorpionas – venkite sakyti „Tavo draugė atrodo išties prabangiai“

Moteris Skorpionas – seksuali, aistringa ir stipri, ir ji pati žino, kokia ji karšta. Tačiau ją užgaus, jeigu ji išgirs komplimentus kitai moteriai, net jei jūsų tikslas nebuvo ją išprovokuoti. Niekada girdint Skorpionui nesakykite tokių žodžių: „Tu teisi, tavo draugė šiandien atrodo puikiai“.

Jūs galite sakyti, kad jos draugė miela, linksma ar net šauni, bet niekada nekomentuokite jos išvaizdos, net jeigu moteris Skorpionas tai padarė pati. Labai gali būti, kad pagirdama kitą moterį jums girdint, ji tiesiog norėjo pasižiūrėti jūsų reakciją ir surengė jums savotišką testą. Tai išbandymas, ir bet kuriuo atveju jūs pralaimėsite. Jeigu sumeluosite, jūs neišlaikysite testo; jeigu pasakysite tiesą, jums taip pat nepasiseks. Jums patinka jos draugės? Jūs neturite teisės, juk jūsų akys turi žiūrėti tik į ją vieną.

Šaulys – venkite frazės „Taip sako ir tavo mama“

Moterys šauliai beprotiškai myli ir vertina laisvę ir yra stebėtinos optimistės. Jos gyvena laimingą gyvenimą. Bet pakanka jums pasakyti ką nors panašaus į „Tu kalbi taip pat, kaip tavo mama“, ir gyvenimu besidžiaugiantis Šaulys iškart taps paniuręs.

Vyrams derėtų prisiminti, kad daugumos moterų lyginimas su jų motinomis, ypač negatyvia prasme, yra ne pats geriausias poelgis. Juolab neverta lyginti, jeigu jūs ne itin gerai informuoti apie tai, kokie jūsų merginos santykiai su motina, kokios problemos egzistuoja tarp jų. Bet dar blogiau bus, jeigu jai pasakysite, kad ji primena jūsų paties motiną. Patikėkite, niekas nenori būti panašus į kažkieno pagyvenusią motiną.

Ožiaragis – venkite sakyti „Tu atrodai pavargusi“

Ožiaragiai darbštūs ir siekia sukurti tvirtą pagrindą savo ir savo šeimos ateičiai. Jie pernelyg daug dirba ir dažnai užmiršta apie atostogas. Paprastai tai patikimos, ambicingos moterys, kuriomis visada galima pasikliauti. Jeigu jūs jai pasakysite, kad ji atrodo pavargusi, tai gali ją įpykdyti. Neverta jai priminti tai, ką ji ir taip žino, juk ji daug dirba dėl savo mylimųjų.

Tarkim, jūs norite ištaisyti savo klaidą dėl to, kad pavadinote ją pavargusia, ir pasiūlėte jai kartu papietauti. Kita lemtinga klaida gali būti paklausti moters Ožiaragio, ar ji galėtų šį kartą apmokėti sąskaitą. Tereikėtų jai tik įtarti, kad jūsų finansiniai reikalai ne itin geri, ir ji vargu ar panorės turėti su jumis iš viso ką nors bendro.

Vandenis – venkite frazės „Mano buvusiajai taip pat patiko šitas aktorius“

Moteris Vandenis yra ypatinga ir daugeliu atžvilgių unikali moteriškos lyties atstovė. Ji skiriasi nuo kitų Zodiako ženklų moterų. Ji gana pakanti svetimoms silpnybėms, keistenybėms ir kaprizams. Tačiau kai kurie dalykai gali išvesti Vandenį iš pusiausvyros.

Vienas iš patikimų būdų atstumti nuo savęs moterį Vandenį – pasakyti jai ką nors panašaus į „Mano buvusiajai taip pat patiko šitas aktorius“. Venkite lyginti ją su bet kokia kita moterimi. Jai patinka jaustis vienintele ir unikalia, ir jūs turite jai tą sakyti, o ne priminti apie savo buvusiąją bet kokiame kontekste.

Žuvys – venkite frazės „Tu išprotėjai“

Moteris Žuvys – užjaučianti, geraširdė ir kūrybiška. Ji negali praeiti pro šalį, matydama kieno nors skausmą, ir padarys, viską, kas įmanoma, kad nesukeltų skausmo aplinkiniams. Ji suteiks jums šansą, net jeigu jūs jo nenusipelnote.

Niekada nesakykite tokių frazių, kaip „Tu išprotėjai!“ Tai gali ją įskaudinti. Nutraukusi pokalbį, ji iškart pajus visko, kas pasakyta, beprasmybę ir nebenorės toliau kalbėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.