Zodiako ženklai, kuriems reikia daugiausia dėmesio

Yra be galo kuklių žmonių, visai nenorinčių į save atkreipti dėmesio. Laimingiausi jie jaučiasi, kuomet stovi kitų žmonių šešėliuose ir atlieka stebėtojų vaidmenį. 

 Šie Zodiako ženklai labiausiai mėgaujasi dėmesiu.<br> 123rf nuotr.
 Šie Zodiako ženklai labiausiai mėgaujasi dėmesiu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2017, 3:18 PM

Bet yra ir kita dalis visuomenės, kurie labai nori į save atkreipti dėmesį ir tai padaryti stengiasi visais įmanomais būdais. 

Ar turite draugų, kurie vakarėliuose šneka tik apie save? Jie visuomet bendraus truputį garsiau ir išraiškingiau nei kiti, o, kad būtų pastebėti, gali net ir persistengti. 

Šia asmenys su mielu noru priima komplimentus ir pagyras, mėgaujasi rampos šviesa. Nėra blogai norėti būti pastebėtiems, tačiau persistengti nėra gerai. Niekas nenorėtų bendrauti su 24 valandas per parą vaidinančia primadona. 

Kadangi kiekvienas Zodiako ženklas yra skirtingas. Štai kam labiausiai patinka gauti dėmesio.

Jautis

Buvimas dėmesio centre Jaučiams teikia malonumą, kai būna pastebėti, jie jaučia pasitenkinimą. Jaučiams patinka būti pagirtiems už pasiekimus ir darbo etiką. Darbovietėje už įvykdytus darbus pagirti šio Zodiako ženklo atstovai tik dar labiau stengsis siekti geresnių rezultatų.

Liūtas

Liūtams dėmesys taip pat be galo svarbus. Atėję į kambarį šio ženklo atstovą lengvai atpažinsite, nes jis iš visų jame esančių asmenų savo kalba ir ryškumu išsiskirs labiausiai. Kad būtų pastebėti, jie gali ryžtis net ir šokiruojantiems dalykams, o buvimas dėmesio centre jiems kaitina kraują. Drąsūs ir iš dalies dramatiški Liūtai mėgsta, kai kalbama apie jų pašėlusius išsišokimus, nuotykius.

Skorpionas

Šie asmenys labai aistringi ir nuožmūs, o kai tai pastebi ir kiti, rodomas dėmesys tik glosto jų savimeilę. Būdami draugų kompanijoje, Skorpionai tikrai bandys patraukti visų dėmesį nuolatinėmis kalbomis apie save, savo planus ir pasakos pašėlusias istorijas.

Šaulys

Tai laisvos sielos savininkai ir jie tikrai nieko per daug nereikalauja, bet giliai viduje Šauliams patinka rodomas dėmesys ir gaunamas pripažinimas. Nuotykius mėgstantys ir drąsūs Šauliai tikrai sulauks dėmesio, o jų kalbos apie keliones leis didžiuotis savimi ir tuo, kad moka sudominti klausytojus.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.