Zodiako ženklai, kuriems pernelyg rūpi kitų nuomonė

Kartais taip nutinka, jog apie save pradedame galvoti per daug. Nuolat analizuojant padarytus veiksmus, nelieka laiko šeimai, pramogoms, linksmybėms ir poilsiui. Žmonės nagrinėjo, nagrinėja ir dar ilgai nagrinės tai, kaip jūs atrodote, kaip vadovaujate komandai ir kaip elgiatės, tačiau dėl to nerimauti reikėtų mažiausiai.

 Nors konstruktyvi kritika kai kuriose situacijose labai reikalinga, atsiminkite, kad tikrai ne visada būtina paisyti kitų žmonių nuomonės.<br> 123rf nuotr.
 Nors konstruktyvi kritika kai kuriose situacijose labai reikalinga, atsiminkite, kad tikrai ne visada būtina paisyti kitų žmonių nuomonės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2017, 12:28 PM

Būna akimirkų, kai kitų neigiamus jums skirtus komentarus, žvilgsnius yra sunku ignoruoti. Nors konstruktyvi kritika kai kuriose situacijose labai reikalinga, atsiminkite, kad tikrai ne visada būtina paisyti kitų žmonių nuomonės.

Štai 4 Zodiako ženklai, kuriems aplinkinių nuomonė labai rūpi.

Dvyniai

Esate švelnūs, emocingi ir mėgstate būti su draugais, tačiau dažnai nervinatės bei lyginate save su kitais. Nemėgstate likti vieni, nes jums reikia nuolatinio skatinimo ar patvirtinimo, jog darbą atliekate gerai.

Kadangi esate prieraišūs, to paties tikitės ir iš kitų. Kai nutinka priešingai, pradeda galvoti, kad kažką padarėte blogai, ir tas asmuo apie jus susidarė neigiamą nuomonę. Kai nebūnate ta greitai mąstančia, linksmybes mėgstančia savo versija, į viską aplinkui žiūrite rimtai. Kitų išsakytą nuomonę apie save imate giliai į širdį.

Žodžius renkatės atsargiai ir to paties tikitės iš kitų, tačiau jų nuomonė nebūtinai būna tokia pat apgalvota. Kitų asmenų nuomonių nesureikšminkite labiau nei savo. Nors ir nepasitikite savimi, stenkitės klausyti širdies, ir viskas pasirodys kur kas geriau, nei manėte.

Mergelė

Nors dažniausiai esate labai ramūs, kitų nuomonės jus gali skaudžiai sužeisti. Esate gan kuklūs, o tam įtakos daugiausia turi kritiška nuomonė apie save ir aplinkinius. Suprantate, ką reiškia nerimauti ir jaudintis dėl kitų žmonių darbo, tad mąstote, jog kiti daro lygiai taip pat.

Retkarčiais jūs per daug surimtėjate, o, išgirdę kritikos, dar ilgai jos nepamirštate. Jūsų nerimas yra pagrindinė jūsų kuklumo priežastis. Stenkitės skirti dėmesio sau, į viską žiūrėkite lengviau ir nekreipkite dėmesio į kitus. 

Svarstyklės

Bendravimas su kitais žmonėmis jums yra be galo svarbus, jūs nemėgstate net ir trumpam likti vieni, tad visada esate apsupti pačių įvairiausių nuomonių. Nors dažniausiai girdite tik komplimentus, leidžiančius jums jaustis ramiai ir suteikiančius daugiau pasitikėjimo, retkarčiais išgirsti kandūs žodžiai į širdį įsminga giliai.

Jūs dėl to viduje galite labai ilgai krimstis, nes nemėgstate konfrontacijos ir visomis išgalėmis jos vengiate. Tačiau problema ta, jog vienintelis žmogus, kuriam tai kenkia, esate jūs.

Atsigręžkite atgal ir persvarstykite visą gautą kritiką, nesvarbu ar ji bloga, ar gera, ir galbūt  suprasite, kaip atskirti tai, ką jums išgirsti buvo iš tiesų naudinga, o kas jus tik įskaudino.

Žuvys

Žuvys – vienas emocingiausių Zodiako ženklų, tačiau tai nėra blogai. Vis dėlto dažnai jūsų jausmams įtaką daro aplinkinių nuomonė. Neretai įvairiose situacijose vaidinate auką, tad kitiems gali būti nelengva stoti į akistatą su jumis. Be to, jūs nemėgstate, kai jums prieštaraujama.

Taip elgiatės, nes norite, kad visi žmonės jus mėgtų, tačiau toks elgesys išduoda apie neužtikrintumo jausmą. Mes visi esame dėl kažko neužtikrinti, bet Žuvims neužtikrintumą sukelia kitų žmonių kritika, ir tai daro didžiulę įtaką santykiams.

Atminkite, jog jus mylintys žmonės visada bus jūsų pusėje. Taip jie elgiasi iš meilės, o jei ne – jūsų gyvenime jų būti neturėtų. 

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.