Vergai ir valdovai: nuo kokio Zodiako ženklo jūs priklausomi?

Visi mes nuo ko nors priklausomi. Santykių pradžioje kartais priklausomybė painiojama su įsimylėjimu ir kitais jausmais, tačiau vėliau gali tapti griaunanti ir labai skausminga.

 Santykių pradžioje priklausomybė gali būti supainiota su meile.<br> 123rf nuotr.
 Santykių pradžioje priklausomybė gali būti supainiota su meile.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 1:18 PM

Astrologai teigia, kad kiekvienas Zodiako ženklas jaučia nesveiką potraukį tam tikriems žmonėms. Sužinokite detaliau.

Avinas priklausomas nuo Skorpiono

Avinas visais įmanomais būdais siekia išdidaus Skorpiono dėmesio, bet veltui. Šiuose santykiuose visiškai teisinga yra poeto išmintis: „Kuo mažiau mes moterį mylime, tuo labiau jai patinkame“. Tik Skorpionas geba išsisukti nuo viską kontroliuojančio Avino, kai šis pradeda su dviguba jėga siekti savo išsvajotojo dėmesio.

Jautis priklausomas nuo Šaulio

Pamatęs Šaulį, Jautis netenka ramybės. Viskas dėl to, kad jiedu labai, labai skirtingi. Šaulys iš prigimties – nepastovus žmogus. Šiandien jis galvoja vieną, rytoj – kitą. Konservatyvus Jautis visaip bando pasivyti Šaulį, suprasdamas, kad tai nelengva, ir iš bejėgiškumo puola į nusivylimą ar net depresiją.

Dvyniai priklausomi nuo Ožiaragio

Šie ženklai – taip pat skirtingų planetų gyventojai. Dvynius pavergia Ožiaragio mokėjimas sistemizuoti savo gyvenimą ir planingai siekti tikslų. Jų pačių gyvenime karaliauja visiškas chaosas, ir jie tikisi iš Ožiaragių išmokti gyventi kitaip. Bet tikrovėje viskas vyksta taip, jog Dvyniai labai greitai pripažįsta savo netobulumą ir tampa dar nelaimingesni.

Vėžys priklausomas nuo Vandenio

Vėžiai tiesmuki ir viską iškart pasako į akis. O Vandeniai labai uždari, jie retai prisipažįsta apie blogos nuotaikos priežastis ar net iš viso nutyli rimtas problemas. Dėl šios priežasties santykiuose Vėžys jaučiasi prielipa, o Vandenis – atvirkščiai, visai komfortiškai. Apskritai laisvi Vandeniai šalia Vėžių jaučiasi komfortiškai. Jų priklausomybė netgi glosto šiems svajotojams savimeilę.

Liūtas priklausomas nuo Žuvų

Šie žmonės retai pradeda santykius. Tačiau jei jau tai įvyko, Liūtas iškart tampa priklausomas nuo Žuvų. Viskas todėl, kad jis bando bent kaip nors išjudinti Žuvis. Jis nuoširdžiai tiki, kad yra atsakingas už jų gyvenimą. Tik štai Žuvims – tas pats. Jas viskas tenkina. Jos ir skandalą gali sukelti, visomis nuodėmėmis apkaltindamos, žinoma, Liūtą.

Mergelė priklausoma nuo Avino

Mergelė iš esmės – pats nekonfliktiškiausias Zodiako ženklas. Užtenka Avinui tą suprasti, ir jis iš karto sėdasi partneriui ant sprando. Mergelė dėl savo kuklumo negali tam paprieštarauti ir ilgai kenčia įžūlų Aviną.

Svarstyklės priklausomos nuo Jaučio

Keista, bet šie du ženklai vienas į kitą panašūs. Bet jiems visiškai neįmanoma bendra buitis. Priežastis paprasta: užsispyrę Jaučiai kritikuos bet kokį Svarstyklių veiksmą. Jeigu atsižvelgsime į tai, kad kiekvieną sprendimą Svarstyklės priima labai sunkiai, tai greitai santykiuose pribręs konfliktas. Svarstyklės ieškos partnerio palaiminimo, o šis savo ruožtu tik susierzins.

Skorpionas priklausomas nuo Dvynių

Dvyniai – pats mįslingiausias Zodiako ženklas. Nors Skorpionas ir mėgsta mįsles, jį pradės vesti iš proto partnerio nutylėjimai. Kuo labiau Skorpionas bandys ištraukti iš jų informaciją, tuo labiau Dvyniai slapukaus. Tai uždaras ratas, kuris negali atvesti prie ko nors gero.

Šaulys priklausomas nuo Vėžio

Apskritai ši sąjunga turi visus šansus vadintis harmoninha, jeigu tik Šaulys nesijaus savęs nerealizavęs sėkmingo ir visagalio Vėžio fone. Tai visai įmanoma, nes Vėžys, savo paties manymu, yra visų galų meistras. Čia Šauliui reikėtų susiimti ir pakelti savivertę nuo grindų lygio.

Ožiaragis priklausomas nuo Liūto

Ožiaragiui labai reikia pagyrų, bet ne iš paprastų mirtingųjų, o iš visagalio ir karališko Liūto. Pradžioje Liūtas nusileidžia ir apiberia Ožiaragį komplimentais, bet viskas laipsniškai išnyksta. Greta Ožiaragio poreikio nuolat girdėti, kad jis „pats pats“, Liūtas dėl suprantamų priežasčių supiktėja, ir santykiai tampa panašūs į rungtynes.

Vandenis priklausomas nuo Mergelės... laikinai!

Vandenis – laisvas ženklas, kuris gyvena be ypatingos sistemos. Sutikęs Mergelę, jis žavisi tuo, kad pas ją viskas sudėliota į lentynėles, ir pradeda ją kopijuoti. Sudaro darbų sąrašą savaitei, ruošia pietus iš penkių patiekalų... Bet anksčiau ar vėliau jam tai nusibosta, ir jis vėl grįžta prie ankstesnio gyvenimo būdo.

Žuvys priklausomos nuo Svarstyklių

Svarstyklės iš prigimties neryžtingos, todėl santykiuose galvos vaidmenį prisiima Žuvys. Ir iškart pakliūva į spąstus. Greitai jos tampa nuo šito priklausomos ir nebegali kurti santykių kitaip. Žyvys tampa savotiška Svarstyklių motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.