Bjauri tiesa apie kiekvieną Zodiako ženklą

Kiekvienas Zodiako ženklo atstovas turi tam tikrų neigiamų savybių. Ši publikacija jums tiksliai atskleis, ko galite tikėtis iš draugo, kolegos, bičiulio ar giminaičio. 

Kai kurie būdo bruožai tikrai stebina.<br> 123rf nuotr.
Kai kurie būdo bruožai tikrai stebina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2017, 11:42 AM, atnaujinta Jul 16, 2017, 9:51 PM

Avinas

Tai itin impulsyvios asmenybės, linkusios į agresiją. Jų karštakošiškumas gali aplinkinius išvesti iš proto. Daugelis nori žinoti, apie ką jūs galvojate, kad galėtų nuspėti jūsų veiksmus, tačiau jūs niekada to neleidžiate.

Jautis

Jūs esate labiausiai užsispyręs sutvėrimas visame pasaulyje. Taip pat priklausote tam žmonių tipui, kuriems nuolat rūpi komfortas ir prabanga. Jūsų tikrai nesutiksi nei palapinėje, nei pėsčiųjų žygyje. 

Dvyniai

Šiems žmonėms nuolat trūksta dėmesio. Jie nesugeba susitelkti, todėl nuolat barsto save į skirtingas puses. Nors jie bando susikaupti, tačiau tai jiems pavyksta gana retai. 

Vėžys

Tai amžinas vaikas. Jei susitiksite su Vėžiu, nepamirškite, kad jums visą vakarą reikės klausytis jo pasakojimų apie namus ir šeimą. Jis nesiliaus guodęsis apie sveikatos ar buities problemas. 

Liūtas

Jiems atrodo, kad jie yra ypatingi ir nepakartojami. Vis dėlto aplinkiniai apie juos nėra tokios geros nuomonės. Gana dažnai apie Liūtus girdimos tezės prieštarauja jų pačių įsivaizdavimui. Tai gana šykštūs ir į savęs aukštinimą orientuoti žmonės. 

Mergelė

Jos visada linkusios kontroliuoti. Skaudžiausia tai, kad kontroliuoti jos mėgsta net ir tas sritis, kuriose nieko nenutuokia. Jų pasiaukojimas dažnai sulaukia aplinkinių priešpriešos. 

Svarstyklės

Tai patys tikriausi manipuliatoriai. Jie sugeba su žmonėmis bendrauti taip, kad gautų naudos sau ir sužinotų tiesą, kurios trokšta. Svarstyklės dėl tokio elgesio paprastai neturi daug draugų. 

Skorpionas

Tai itin kerštingi žmonės. Gali būti, kad Skorpionas nepasirodys įsižeidęs, tačiau netrukus, prabėgus kuriam laikui, jis išleis nuodus ir įgels į pačią jautriausią vietą. 

Šaulys

Dauguma galvoja, kad esate itin išmintingi, tačiau taip nėra. Jūs tiesiog sugebate įsiminti reikiamus faktus ir frazes, kurias vėliau panaudojate taip, kad aplinkiniai lieka apstulbę jūsų žiniomis. Vis dėlto ilgiau bendraujantys žmonės tikrai išsiaiškino šį bjaurų bruožą. 

Ožiaragis

Dėl savo tikslo jie pasiruošę lipti kitiems per galvas. Šie žmonės turi daugybę priešų, tačiau tai jų nė kiek nejaudina. Jei jūs panorėsite gauti tai, apie ką pasvajojote, padarysite viską, kad jūsų troškimas išsipildytų. Viena vertus, juk nėra tai jau taip ir blogai? 

Vandenis

Savo unikalumu nuolat šokiruojate aplinkinius. Net ir paprasčiausiose situacijose jūs sugebate priimti tokį sprendimą, kuris priverčia aikčioti iš nuostabos. Beje, kai kurie sprendimai tikrai nėra patys geriausi, todėl turėtumėte gerai juos apgalvoti. 

Žuvys

Tai pačios tikriausios dramų karalienės. Jie sugeba įžiebti ugnį dėl menkiausio nesusipratimo. Žuvys paprastai linkę pavyduliauti, todėl antrajai pusei turėtų būti gerokai sudėtinga su tokiu žmogumi gyventi. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.