6 neištikimiausi Zodiako ženklai

Kai kurie Zodiako ženklai nevalingai tampa savo troškimų įkaitais. Išsaugoti ištikimybę jiems trukdo toks veiksnys, kaip gimimo data, iš dalies nulemianti charakterį ir elgesio ypatumus.

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo požiūrį į ištikimybę ir išdavystę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo požiūrį į ištikimybę ir išdavystę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2018, 6:58 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 4:44 PM

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo požiūrį į ištikimybę ir išdavystę. Kokie gi patys neištikimiausi?

6 vieta – Šaulys

Dėl savo įgimto patrauklumo ir ugningo temperamento šio Zodiako ženklo atstovai neretai tampa kitų žmonių susižavėjimo objektu. Juos tai, žinoma, labai pamalonina. Taip pamalonina, kad kartais Šauliai, būdami įsipareigoję, pasiduoda kito žmogaus dėmesio ženklams ir visa galva puola į jausmų verpetą, bandydami patirti viską, kaip pirmąjį kartą. Ir nenustebkite, jei Šaulys ims ir apkaltins jus dėl savo paties neištikimybės: atseit, patys leidote jausmams atšalti. Šiam ženklui reikia parodyti meile, dėmesiu ir rūpesčiu, kad neverta ieškoti idealo – jis jau seniai šalia jo.

5 vieta – Svarstyklės

Svarstyklėms taip stipriai reikia harmonijos, kad bet kokie santykių traškėjimai ir nesklandumai gali priversti jas ieškoti laimės kitoje vietoje. Pasak astrologų, tai vienas įžeidžiausių ir egoistiškiausių Zodiako ženklų, kuris negali pakęsti, kai partnerio dėmesys skirtas ne tik jam. Laukti susitaikymo su Svarstyklėmis – beprasmiška. Greičiausiai jos pirmos nuspręs nutraukti santykius, kuriuose atsirado chaosas, nei pabandys ką nors ištaisyti.

4 vieta – Mergelė

Šis Zodiako ženklas labai ambicingas ir santykiuose vadovaujasi išskaičiavimu, o ne jausmais. Mergelės retai įsimyli, nes nepripažįsta neapgalvotų sprendimų. Tvarka Mergelėms visada pirmoje vietoje. O kokia gali būti tvarka ir tikslus planas meilėje? Ten – nuolatiniai vidiniai prieštaravimai ir visiška improvizacija. Todėl Mergelės ypatingai nepasiduoda jaudinantiems jausmams, o ištikimybė joms – tuščias garsų sąskambis. Dėl savo prioritetų jos ramiausiai gali nužudyti jūsų pasitikėjimą.

3 vieta – Avinas

Šio ženklo atstovai – karštos ir impulsyvios prigimties, jų gyslose kunkuliuoja ugnis. Jie da-nai įsimyli, ir emocijos juos užlieja atimdamos galvą. Jie moka asistuoti, turi charizmą ir nežmonišką patrauklumą. Bet tipiškas Avinas – tai, visų pirma, garbės žmogus, todėl jis nekur intrigų partneriui už nugaros ir pats nutrauks santykius dėl naujo romano.

2 vieta – Dvyniai

Dvyniai visai nekalti, kad gamta juos apdovanojo lengvabūdiškumu ir nepastovumu. Praktiškai neįmanoma sutikti Dvynių, kurie neieškotų sau ko nors geriau. Bet jeigu jūs sugebėsite padovanoti šiam ženklui visišką laisvę, jis vargu ar peržengs lengvo flirto ribą. Juk jiems nėra nieko patraukliau už uždraustą vaisių.

1 vieta – Skorpionas

Šis Zodiako ženklas negalvodamas daužo širdis. Tai energijos vampyras, kuris minta žmonių silpnybėmis. Skorpionai neįtikėtinai romantiški ir pasižymi kažkokiu mistišku magnetizmu, kuris taip ir traukia žmones.  Skorpionai mėgsta intrigas, skandalus, pavydo scenas ir, žinoma, gyvulišką aistrą, apie kurią su malonumu papasakos savo partneriui. Paprastai šio ženklo atstovai įsimyli kartą visam gyvenimui, bet jeigu likimas nusprendė išskirti Skorpioną su jo meile, jis entuziastingai keršys. Labai keista, jis pats niekada neatleis neištikimybės, bet štai jūs – privalote atleisti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 liepos 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.