Numerologija: kokia gėlė atitinka jūsų vardą ir atneša sėkmę

Kiekviename varde užkoduota unikali energija. Būtent ši savotiška aura ir atneša vardo nešiotojui sėkmę, o taip pat nulemia jūsų geriausius talismanus. Nustatyti, koks augalas yra jūsų talismanas, galima pasitelkus numerologiją.

Kad sužinotumėte savo augalą – talismaną, turite apskaičiuoti varde slypintį laimingą skaičių.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Kad sužinotumėte savo augalą – talismaną, turite apskaičiuoti varde slypintį laimingą skaičių.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Astrai.<br> Pixabay nuotr.
 Astrai.<br> Pixabay nuotr.
 Sanpaulijos.<br> Pixabay nuotr.
 Sanpaulijos.<br> Pixabay nuotr.
 Rožės.<br> Pixabay nuotr.
 Rožės.<br> Pixabay nuotr.
 Bijūnai.<br> Pixabay nuotr.
 Bijūnai.<br> Pixabay nuotr.
 Azalijos.<br> Pixabay nuotr.
 Azalijos.<br> Pixabay nuotr.
 Dagys.<br> Pixabay nuotr.
 Dagys.<br> Pixabay nuotr.
 Jurginai.<br> Pixabay nuotr.
 Jurginai.<br> Pixabay nuotr.
 Jazminai.<br> Pixabay nuotr.
 Jazminai.<br> Pixabay nuotr.
 Narcizai.<br> Pixabay nuotr.
 Narcizai.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

2018-08-07 14:36, atnaujinta 2019-08-08 15:27

Tai jums laimę nešantis augalas, kurį galite laikyti namuose ar auginti prie namų, turėti jo sudžiovintų žiedlapių maišelį, pasiimti su savimi lapelį į egzaminą, svarbų susitikimą, pasimatymą su mylimu žmogumi.

Taip pat pagal vardą galite išsiaiškinti savo artimų ir mylimų žmonių sėkmę nešančias gėles ir dovanoti jiems įvairiomis progomis, suteikdami teigiamos energijos antplūdį.

Kad sužinotumėte savo augalą – talismaną, turite apskaičiuoti varde slypintį laimingą skaičių. Tą padaryti labai paprasta.

Suskaičiuokite savo vardo raides – jų skaičius ir bus pirmasis, prie kurio reikės pridėti antrąjį skaičių.

Antrasis nustatomas pagal vardo pirmąją ir paskutiniąją raides:

jeigu pirmoji ir paskutinė raidė – priebalsės, prie pirmojo skaičiaus pridėkite 1;

jeigu pirmoji – priebalsė, o paskutinė – balsė, pridėkite 2;

jeigu pirmoji – balsė, paskutinė – priebalsė, pridėkite 3;

jeigu pirmoji ir paskutinė – balsės, pridėkite 4.

Pavyzdžiui, jeigu jūsų vardas – Aušra, prie bendro vardo raidžių skaičiaus 5 reikia pridėti 4, ir gausime 9. Tai ir bus jūsų vardą atitinkantis laimingas skaičius.

Jeigu gausite dviženklį skaičių, tuomet turite gauto skaičiaus skaitmenis dar sudėti tarpusavyje, kad gautumėte vienaženklį. Pavyzdžiui, vardas Aurelijus: 9+3=12, 1+2=3. Taigi, Aurelijaus laimingas skaičius yra 3.

Laimingo skaičiaus šifravimas

1

Jeigu jums teko skaičius 1, jūsų laimingos gėlės yra astras ir lelija. Pirmoji padeda vystytis jūsų talentams, duoda galimybę polinkį į vienatvę nukreipti tinkama kryptimi. Vienetas bet kokia kaina bando sutrikdyti jūsų santykius su žmonėmis apskritai, todėl jūsų biolaukui būtina harmonija. Astras suteikia apsaugą ir dvasios stiprybę.

Tuo tarpu lelija jus apsupa aistros aureole. Tai savotiška kompensacija ir atsvara vieneto įtakai. Leliją derėtų pasimerkti namuose, kai jaučiate problemas meilės srityje. Šios abi gėlės gali būti laikomos kartu, kad kopleksiškai išspręstų sėkmės trūkumo jūsų gyvenime problemą.

2

Vandens lelijos ir sanpaulijos – jūsų svarbiausi padėjėjai. Vandens lelija gali palengvinti vidinius išgyvenimus ir padėti meilėje. Ši gėlė padeda šeimos žmonėms, nes harmonizuoja sąmonę, stiprina dvasią. Jeigu šeimoje kažkas ne taip, jeigu nuolat ginčijatės, galbūt jums trūksta vandens lelijos.

Sanpaulija nelabai dera su vandens lelija, nes jos esmė – dinamika, reakcija. Ši gėlė padeda darbe ir versle, todėl pasielgsite išmintingai, pasistatę vazonėlį su sanpaulija pas save darbe.

3

Šis likimo skaičius sako, kad jums labiausiai tinka rožė arba erškėtrožė. Iš esmės tai tas pats augalas. Rožė gali jums padovanoti gebėjimą pažinti žmones ir iš pirmo žvilgsnio suprasti, kuris žmogus padovanos jums laimę, o kuris tik atneš problemas.

Žodžiu, jūsų intuicija taps aštresnė. Klausytis širdies balso galima pradėti nuo pirmos dienos, kai ši gėlė atsiras jūsų gyvenime. Nebūtina jos laikyti kambaryje ant palangės – rožės gali augti ir jūsų vidiniame kieme.

4

Jūsų laimės talismanas – bijūnas. Jis mažina stresą ir padeda pakelti darbingumą. Taip pat bijūnai jus daro kiek švelnesnius, kantresnius.

Bijūnai gerina intuiciją, o taip pat padeda rasti nestandartinius sprendimus įvairiose situacijose. Tai meilės gėlė, bet ne šeimos. Flirtuojant jums padės, bet šeimos gyvenime turi pasikliauti tik savimi.

5

Jūsų vardo talismanas – azalija. Tai nedidelė gėlė su labai neįprastu poveikiu. Ji padės jums neužsisklęsti savyje ir dažniau išvengti negatyvumo. Azalija gali greitai atstatyti jūsų jėgas, todėl ją geriau laikyti tame kambaryje, kuriame praleidžiate daug laiko.

Dar azalija gali padėti atrasti priėjimą prie mylimo žmogaus. Tai diplomatų gėlė, kaip ją vadina bioenergetikos specialistai. Jeigu jums norisi, kad darbe ir namuose viskas eitųsi gerai, pastatykite azaliją ir ten, ir ten.

6

Džiaugsmą jums sugebės padovanoti ir nuo nusiminimo apsaugoti dagys. Jis padeda keisti aplinkybes ir rasti aplinkinius kelius sudėtingose situacijose. Ši gėlė jus apsaugos nuo priešų, nužiūrėjimo ir prakeiksmo. Tai apsaugos gėlė, todėl su ja jums bus gerai visur be išimties.

Dagys – jūsų išsigelbėjimas nuo sielos ir kūno skausmų. Stenkitės laikyti jį tiek miegamajame, tiek virtuvėje, tiek darbo vietoje, tiek koridoriuje. Pajusite jėgų antplūdį, norą dirbti, o ne sėdėti vietoje.

7

Jūsų sėkmės gėlės – jurginas ir lotosas. Jurginas taps jums meilės talismanu, o lotosas – išsigelbėjimu nuo šeiminių nesklandumų. Jų galia labai didelė, bet auga laipsniškai, tad pamatyti ir pajusti trokštamą poveikį pavyks ne iš karto.

Lotosą ir jurginą geriau dažniau keisti vietomis, maždaug kartą per savaitę perstatant vieną į kito vietą. Šios gėlės padeda kūrybiškiems žmonėms, o taip pat tiems, kas pripratęs mąstyti širdimi, priimti sprendimus pagal sąžinę. Šios gėlės nemyli egoizmo.

8

Jūsų vardą atitinka jazminas ir aguona. Aguona dovanoja graciją, ypatingą energiją, bet tik ne namuose. Darbe ji padės tapti lyderiu, išmokys gerokai greičiau pamatyti priešus ir draugus. Aguona jus apsaugos nuo išdavystės.

Jazminus geriau laikyti namuose, bet toliau nuo tos vietos, kur miega žmonės. Jis skleidžia stiprų kvapą, kuris atitolins piktus žmones nuo jūsų namų. Jeigu jūs ką tik namuose pasimerkėte jazminų, ir su jumis liovėsi bendrauti koks nors žmogus, žinokite, kad jis buvo jūsų priešas. Jazminas panaikina bendravimo problemas tarp tėvų ir vaikų. Tai stiprus šeimos talismanas, ypač jums.

9

Jūsų gėlės – pakalnutė ir narcizas. Jų poveikis gana skirtingas, tačiau šias gėles galima naudoti kartu. Pakalnutė padės jums teisingai paskirstyti savo laiką ir sutrauks iš jūsų visą negatyvą kaip magnetas.

Narcizas – grožio gėlė. Ją geriau statyti tik koridoriuje ar kaip įmanoma arčiau jo. Būtent šioje namų dalyje mes mėgaujamės savimi prieš išeidami, todėl ten narcizui – tinkama vieta. 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugpjūčio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.